©Shutterstock
©Shutterstock

Rezzime dana (četvrtak): U Evroligi je (bio) spas

Vreme čitanja: 3min | čet. 17.10.24. | 23:04

Pročitajte ko vam je doneo novac 17. oktobra, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

MAKABI T.A. – PARTIZAN MOZZART BET (tip 2, kvota 1,63) – rezultat 79:91

Mučio se Partizan, mnogo mučio, ali je na kraju pokazao i dokazao da je u ovom momentu znatno bolji tim od Makabija. Ponovo nije bilo idealno, ali suvi talenat crno-belih igrača je doneo prevagu u četvrtoj deonici u kojoj Makabi nije imao snage da isprate i zbog toga možemo da konstatujemo da klub iz Humske dolazi do druge uzastopne pobede u EL.

Opširnije OVDE

ALBA – FENERBAHČE (tip 2, kvota 1,30) – rezultat 71:78

Došao je sebi Fener nakon ubedljivog i nimalo prijatnog poraza kod kuće od Crvene zvezde. Izabranici Šarunasa Jasikevičijusa su kao gosti uspeli da savladaju Albu i tako upišu treći trijumf iz četiri odigrana kola u Evroligi. Istanbulski tim nije izgledao previše ubedljivo večeras, ali je od početka druge deonice pa do kraja držao kontrolu nad rezultatom i stigao do važne pobede.

Opširnije OVDE

REAL M. – PANATINAIKOS (tip 1, kvota 1,80) – rezultat 90:86

Loše duplo evroligaško kolo za aktuelnog šampiona Evrope. Štaviše, katastrofalno jer je nakon poraza od debitanta Pariza, Panatinaikos sada izgubio i na terenu madridskog Reala. Malo ko se tome nadao, još više s obzirom da je sezonu započeo sa dva trijumfa, dok su i francuski, a pogotov španski tim bili u totalnoj rezultatskoj dubiozi.

Opširnije OVDE

TVENTE W - ČELSI W(tip 2, kvota 1,20) – rezultat 1:3

Vicešampionke Starog kontinenta iz 2021. godine, fudbalerke Čelsija lako su i očekivano trijumfovale na gostovanju u Holandiji u okviru 3. kola grupne faze Lige šampiona za žene.

STEAUA – KON. KJAŽNA (tip 1, kvota 1,62) – rezultat 2:1

Ona prva, stara Steaua, vojni sportski kolektiv, kuca na vrata povratka u Ligu 1 odakle je isterana nakon razilaženja sa onom lažnom, Bekalijem Steauom, sada FCSB.

BURIRAM JUN. – UTA TANI (tip 1, kvota 1,17) – rezultat 1:0

Hita Buriram junjated ka novoj titulu na Tajlandu, mada je sezona praktično tek počela. Nakon novog trijumfa i to sa manje odigranih utakmica od glavnih rivala, kolo vode.

BAJERN – PARIZ (tip 1, kvota 1,45) – rezultat 109:107

Već u prvom kolu, protiv Crvene zvezde novopridošlica u elitnom evropskom košarkaškom takmičenju, Pariz je pokazao da je opasan i da bi mnogima mogao da se ispreči na putu slave. Potom je pripretio Armaniju, pa srušio Pao. Umalo da to učini i večeras, usred Bajerna...

PRECRTANO

ARMANI – ŽALGIRIS (tip 1, kvota 1,60) – rezultat 82:85

Čak 27 poena prednosti imao je domaći tim u jednom trenutku meča, na ulazu u poslednju četvrtinu bilo je čak 18. A onda je usledio katastrofalan pad i šokantna pobeda uvek nezgodnih gostiju iz Kaunasa.

AL HALAL – ISA T. (tip 1, kvota 1,18) – rezultat 0:0

Susret 4. kola 2.lige Bahreina retko se nađe na ičijem tiketu, ali danas evu ga i među najigranijim tipovima u Mozzartu. U nedostatku fudbalskih susreta u Evropi, hvatali smo se za šta smo stigli, od Evrolige do Bliskog istoka.

RIGAS – AUDA R. (tip 1, kvota 1,37) – rezultat 1:2

Preokret u poslednjem frtalju interesantnog meča 28. kola letonske lige. Rigas je blizu titule, zadržaće prvu poziciju i pored ovog poraza, ali ovakve gafove mora da izbegne do kraja sezone na bi li se okrunio.


tagovi

rezzime danabet analizasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara