Jelena Skrobić (©RSS)
Jelena Skrobić (©RSS)

Jelena Skrobić adut Srbije na EP u Debrecinu narednog meseca

Vreme čitanja: 2min | pet. 25.10.24. | 08:34

„Vratiti se na približan nivo na kojem sam bila je jedan izazovan proces. Mislim da postoji još prostora za rad na povratku u formu“, kaže rukometašica Srbije

Ženska seniorska reprezentacija Srbije dobila je veliko pojačanje pred Evropsko prvenstvo narednog meseca u Debrecinu. Nije u pitanju novo lice, već je Jovana Skrobić, devojačko Kovačević, opet među najboljim srpskim rukometašicama.

Često se prethodne dve godine čulo da Jovana nedostaje ekipi Uroša Bregara, što je i bio slučaj, prvo zbog povrede kolena, zatim zbog najlepšeg odsustva koje predstavlja trudnoća, ali sada je tu, uz podršku supruga Nikole i ćerke Nikol.

Izabrane vesti

Kako je biti mama i profesionalni sportista u isto vreme?

Nije ni malo lako, ali uz dobru organzaciju i uz veliku želju, sve se može. Smatram da sam se posle porođaja baš brzo vratila i mnogo sam srećna što sam ponovo tu. One stare Jovane na koju su ljudi u rukometu i van njega navikli više nema, sada je jedna nova verzija mene prisutna koju sam priglila. Vratiti se na približni nivo na kojem sam bila je jedan izazovan proces. Mislim da postoji još prostora za rad u povratku u formu, ali da sam na dobrom putu, sa jednom mnogo velikom motivacijom koja dolazi od kuće“.

Za vreme provedeno u Staroj Pazovi, Jovana osim treninga uživa u vremenu sa saigračicama iz reprezentacije. Mama je sve više te je pored Jovane u okviru EHF Nedelje nacionalnih timova u SC FSS prisutna i Jelena Agbaba.

Uživam zajedno sa devojkama u omiljenom dresu i radujem se svim izazovima koji slede. Volim to što radim, dobra sam u tome i znam da mogu da doprinesem ekipi, kako u klubu, tako i u reprezentaciji”, zaključuje bek srpske reprezentacije.


tagovi

rssženska rukometna reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara