Bogdan Bogdanović (©AFP)
Bogdan Bogdanović (©AFP)

Loše vesti iz Atlante: Povredio se Bogdanović

Vreme čitanja: 1min | pet. 25.10.24. | 12:45

Srpski bek će zbog upale u zadnjem delu butine propustiti duel sa Šarlotom

Tek što je počela nova sezona NBA lige, a Bogdan Bogdanović se već suočava sa zdravstvenim problemima. Kako javljaju mediji bliski Atlanti, srpski bek će zbog upale zadnjeg dela butine propustiti večerašnji duel sa Šarlotom koji se igra od 01.30.

Ovo je veliki hendikep za ekipu iz Džordžije, s obzirom da je Bogdanović jedan od njihovih najboljih igrača. Iako nije imao jaku prvu utakmicu protiv Bruklin Netsa (ubacio samo osam poena), on je i dalje vitalan deo tima. Još nije poznato koliko će pauzirati kapiten Orlova, ali je definitivno jasno da njegov izostanak značajno slabi ekipu Kvina Snajdera.

Izabrane vesti

Od zdravih bekova, Atlanta još ima Dajsona Denijelsa, Vita Krejčija, Kitona Volosa i Gerisona Metjuza, dok je tu naravno kao prva zvezda oporavljeni Tre Jang. Takođe, Hoksi ove sezone sa posebnom pažnjom gledaju ka Zakariju Rizašeu koga su ovog leta birali kao prvog pika na draftu.

Uz Bogdana, van tima su još i Kobi Bafkin, Set Lundi, Kod Zeler i Dominik Barlou, dok će Hornetski igrati bez pomoći Brendona Milera i Marka Vilijamsa.



tagovi

Bogdan BogdanovićAtlanta HoksNBA liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara