Predrag Mijatović (FK Partizan)
Predrag Mijatović (FK Partizan)

Predrag Mijatović o smeni Ilieva: Moja i Dankova odluka! Ivica je prihvatio profesionalno

Vreme čitanja: 1min | pet. 25.10.24. | 13:16

„Radimo ono što smo obećali“, rekao je član rukovodstva Partizana

Najavljeno – učinjeno. Ekspresno, po kratkom postupku. Smenio je Partizan Ivicu Ilieva sa funkcije sportskog direktora, što je vest koja je tokom petka snažno odjeknula sportskim krugovima u Srbiji.

Posle saznanja Mozzart Sporta, potvrdio ju je, u zvaničnog formi, Predrag Mijatović, član Privremenog organa kojim rukovodi Rasim Ljajić, do naredne Izborne skupštine kluba.

Izabrane vesti

Bez okolišanja ili zadiranja u dubinu teme, a opet dovoljno precizno da svima bude jasno da novo rukovodstvo želi stvarne promene.

Želim da saopštim da Ivica Iliev od danas nije više sportski direktor Partizana. Odluka je doneta na vanrednoj sednici našeg odbora, gde smo je svi jednoglasno prihvatili. Moram reći da je odluka doneta na inicijativu sportskog sektora, mene samog i Danka Lazovića. Takođe, moram da naglasim da je Ivica odluku prihvatio vrlo korektno i profesionalno, kako sam to od njega očekivao. Ne bih više pričao o ovoj temi. Radimo ono što smo obećali, idemo napred, sve u funkciji našeg velikog kluba“, rekao je Mijatović preko zvaničnog Jutjub naloga kluba.

Drugi mandat Ivice Ilieva potrajao je svega 39 dana.


tagovi

FK PartizanMozzart Bet SuperligaPredrag MijatovićIvica Iliev

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara