Fudbaleri sa Željkom Obradovićem (©KK Partizan)
Fudbaleri sa Željkom Obradovićem (©KK Partizan)

Fudbaleri pružili podršku košarkašima Partizan Mozzart Beta pred Krku

Vreme čitanja: 2min | pet. 25.10.24. | 14:49

Na današanjem treningu uz ekipu Željka Obradovića bili kapiten Aleksandar Jovanović, Mihajlo Ilić, Bibras Natho i Nemanja Nikolić

Posle neprijatnog poraza od bolonjskog Virtusa u Evroligi, košarkaši Partizan Mozzart Beta se u subotu od 19.00 u okviru šestog kola regionalne ABA lige sastaju sa ekipom Krke. Na kraju današnjeg treninga, ekipu su posetili fudbaleri crno-belih na čelu sa kapitenom Aleksandrom Jovanovićem, dok su uz njega bili njegov zamenik Bibras Natho, Mihajlo Ilić i Nemanja Nikolić.

Kolege iz fudbalske sekcije su odgledali jedan deo treninga održanog u Beogradskoj areni, da bi potom imali i kraći razgovor sa trenerom Željkom Obradovićem. Jedni drugima su poželeli puno sreće i uspeha u utakmicama koje slede, a u svetlu promena koja se dešavaju unutar fudbalskog kluba, košarkaški klub je odlučio da ulaznice za meč FK Partizan - FK Čukarički, koja je na programu u subotu od 15.55 časova, važe i za košarkašku utakmicu Partizana Mozzart Bet protiv Krke koja se održava istog dana samo tri sata kasnije. Važno je istaći da sa ulaznicama može da se uđe na Nivo 400 Beogradske arene. 

Izabrane vesti

"Zahvaljujem se momcima što su došli. Nadam se da će od sutra biti neko novo poglavlje u FK Partizan i nadam se da će pred našim navijačima ostvariti pobedu koja je jako bitna. Puno im hvala što su došli i želimo im svu sreću u nastavku prvenstva", prokomentarisao je gest fudbalera kapiten Vanja Marinković.

Što se same utakmice tiče i duela sa ekipom koja u pet kola ima dve pobede i tri poraza, Marinković je naglasio da njega i saigrače očekuje nezgodan zadatak.

"Dolazi nam utakmica u ABA ligi u kojoj treba da nastavimo tu formu u kojoj smo bez poraza i da probamo da odemo na 6-0. Znamo koliko je bitna ABA liga i svaki meč u toj ligi. Sigurno će biti nezgodna utakmica posle teškog poraza od Virtusa, pa se nadam da ćemo dobro da odreagujemo i ostvarimo pobedu", zaključio je Marinković.

Trener Obradović je bio dosta kraći u svom izlaganju.

"Nova utakmica u ABA ligi. Kao i uvek, poštovanje za protivnika. Ritam utakmica je takav da svi moraju da budu spremni da pomognu i da probamo da odigramo dobru utakmicu."



tagovi

KK PartizanFK PartizanABA ligaŽeljko ObradovićVanja MarinkovićBibras Natkotrening

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara