Rezzime jučerašnjeg dana (ponedeljak): Upozoravali smo na Slepe miševe

Vreme čitanja: 3min | uto. 22.10.24. | 07:54

Pročitajte ko vam je doneo novac 21. oktobra, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

ZAOKRUŽENO

NOVI PAZAR - PARTIZAN (tip 2, kvota 1,75) - rezultat 3:4

Sa navijačkog stanovišta, ovaj ponedeljak je za Grobare – idealan! Napokon su videli leđa Miloradu Vučeliću i Milošu Vazuri, a posle Skupštine na kojoj su nagoveštene promene, dobili su i poklon u vidu rezultata u Novom Pazaru, koji ih raduje više od igre, jer igre na Gradskom stadionu, maltene nije ni bilo. U razočaravajućem izdanju, crno-beli su grešili tek za nijansu manje od fudbalera Novog Pazara, nadoknadili dva gola minusa i slavili treću uzastopnu pobedu kojom se penju na tabeli Mozzart Bet Superlige – 4:3.

Opširnije OVDE.

AL AIN - AL HILAL (tip 2, kvota 1,40) - rezultat 4:5

Navikli smo ove sezone da Aleksandar Mitrović uvek postigne gol ili dva na utakmicama Hilala, još kad na to dodate i partije u reprezentaciji - nema greške. Ipak, i Aleksandar Mitrović je samo čovek od krvi i mesa i njemu isto može da se desi da ne zatrese mrežu iako je njegov tim postigao dosta golova. Takav je slučaj bio u pobedi Al Hilala nad Al Ainom - 5:4.

Opširnije OVDE.

VOLERENGA - EJERSUND (tip 1, kvota 1,33) - rezultat 4:0

Glatka pobeda domaćina. Takoreći, nije se Volerenga ni oznojila u trijumfu nad Ejersundom. Četiri komada su završila u mreži gostiju. Jedan u prvom poluvremenu, tri u nastavku.

NOTINGEM FOREST - K. PALAS (tip 1, kvota 2,35) - rezultat 1:0

Jedan gol bio je dovoljan da Šumari upišu pobedu nad Kristal Palasom. I on je delo Kristofera Vuda koji je nastavio sa sjajnom golgeterskom formom i tako pomogao svojoj ekipi da i bez suspendovanog trenera Nuna Espirita Santa stigne do nove pobede u Premijer ligi.

TROA - PARIZ (tip 2, kvota 1,80) - rezultat 0:3

Nije uspeo da se dokaže u dresu Crvene zvezde, ali Francuska je za njega dobro poznat teren, a tamošnje drugoligaško društvo izgleda baš prija Žan-Filipu Krasou. Reprezentativac Obale Slonovače večeras je s dva gola za poluvreme najavio pobedu svog Pariza protiv Troe u gostima i stigao do pet pogodaka u osam utakmica Lige 2, a ima i jednu asistenciju.

Opširnije OVDE.

KAMBUR - AJNDHOVEN (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 2:0

Lakše od očekivanog je Kambur došao do pobede nad Ajndhovenom. Terenska inicijativa se isplatila već u 11. minutu kada je precizan bio Remko Balk da bi na startu drugih 45 minuta, iz penala pogodio Majkl De Luv.

RAPID - FARUL (tip 1, kvota 1,95) - rezultat 5:0

U duelu dva tima iz donjeg doma drame nije bilo ni trunčice. Rapid je "petardirao" Farul i upisao lagana tri boda koja može da ih pokrene ka gornjem domu.

HELSINGBORG - SUNDSVAL (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 2:1

Bilo je malo drame kada je gost na deset minuta pre kraja smanjio rezultat sa bele tačke, međutim dovoljno prisebnosti i iskustva imali su igrači Helsingborga da upišu trijumf.

PRECRTANO

VERONA - MONCA (tip 1, kvota 2,35) - rezultat 0:3

Sve do osmog kola, Monca je bila jedini tim u Seriji A koji nije imao pobedu, a večeras se i to promenilo. Puleni Alesandra Neste su na krilima Stefana Turatija i dvostrukog strelca Danija Mote slavili protiv Verone. Po svemu viđenom, aposlunto zasluženo - 3:0.

Opširnije OVDE.

VALENSIJA - LAS PALMAS (tip 1, kvota 1,73) - rezultat 2:3

Gosti sa Kanarskih ostrva došli su na Mestalju i doneli fenjer koji je sada u rukama Slepih miševa. Bilo je ovo veče novog protesta navijača Valensije, ali i novog poraza njihovog kluba.

Opširnije OVDE.



tagovi

rezzime danasportsko klađenjebet analiza

Ostale vesti


Najviše komentara