Komentari na vest

Sferopulos: Ozbiljna povreda Džoela Bolomboja

D

DakaCZ

pre oko 1 sat

Molim se za tebe brate Dzoele,nadamo se svi da nije mnogo teska povreda,neka je bar neka srednje tezine jer mala nije sigurno.Ovo je karma upravi kluba jer se inatila od letos i ponasala amaterski,gomilala igrace na nekim pozicijama a na centru bukvalno imamo krater sto i svaki laik vidi kada Dzoel nije u igri.Mitrovic igra centra ali on to nije,njegova inferiornost se vidi cak i u Aba ligi,o El da ne pricamo.Moze protiv nekih tipova centara ali ovih bas visokih i krupnih nikako.I do sada je falio igrac koji moze 4/5 ili 5/4 a sad fale dva igraca.U suprotnom ovi ljudi iz uprave ne misle dobro klubu.Kockali su se i eto bas se povredi igrac na toj poziciji,bukvalno najbolji igrac i jedan od najboljih u celoj El.
P

P-F-C

pre oko 2 sata

To je samo posledica ogromnih napora i velikog broja utakmica u profi sportu bez obzira o kom sportu se radi, jednostavno čovekov organizam nije predviđen za takve napore, a gospodi koja prave plan igranja i koji se iz toplih fotelja sa hrpom novaca dodvoravaju kladionicama i tv stanicama neka je sramota, takve krvopije nam uništiše živote ali bukvalno na svim poljima, Bolomboju želim brz oporavak, na žalost niti je prvi niti poslednji kome će se ovo desiti, nešto mora da se menja inače će gladijatorska rimska arena postati laka prehlada za današnji tkzv sport...
S

Sove

pre oko 3 sata

Брз опоравак ратниче наш!
d

djiki

pre oko 3 sata

Sem Bolomboja ostali centri su tanki. Svi nas nadskoče
P

Pisi propala

pre oko 3 sata

Sezona !
J

Ja sam rekao

pre oko 4 sata

Navijac crno belih.Bolomboj retko simpatican covek i igrac.brz oporavak coveku
S

Sur Side

pre oko 4 sata

Sto brzi oporovak zelim, u nadi da ces sto ore na teren i da se cimas sa nasim Tajrikom . Svako dobro dobri ljudi
B

Bvb

pre oko 4 sata

Sad lepo ovih milion i po od KSSa dati za Motlija, ako ima izlaznu klauzulu, i za Petruseva - koliko god da kosta. U realnosti eto Kuzmica i nekog Gilespija v2.
П

ПФК-БГД

pre oko 4 sata

Враћај се што пре, требаш циганима да се 'кољемо' к'о људи!
X

XD

pre oko 4 sata

Nažalost, svako sa makar malo iskustva ko je video isporeni snimak video je neprirodno spuštanje podkolenice u odnosu na koleno što znači da su prednji ukršteni ligamenti. Divan i skroman momak, baš smo ga zavoleli. Velika šteta. Bez njega smo 20 posto slabiji.
g

gonpi

pre oko 4 sata

Najjači zvezdin igrač u poslednjih par godina. Ajde vrati se crnjo što pre pa da se makljamo na terenu kako treba, muški, košarkaški...podrška od komšija!
Z

Zumbul

pre oko 5 sati

Poslednja informacija da stize dzordan miki ,a zvezda je htela ovog iz hapoela motli ali ima jak ugovor i klauzolu
P

Pojacanja sto pre....

pre oko 5 sati

Ako sad nakon ove povrede Bolomboja koja ce ga odvojiti od terena Celu Sezonu, ne dovedemo Novog centra i Novu 4ku propasce nam cela ova godina i sezona,smem da potpisem! Bez jos 2-3 dobra pojacanja nista uraditi necemo,to je sad jasno kao dan!
Z

Zvezdaaaa je najbolja

pre oko 5 sati

jel zna neko koji su slobodni igraci na transfer listi?
B

Bvb

pre oko 5 sati

Pa dobro, do pre dva sata nam je falio jos jedan visoki igrac, sada nam fale dva… Jezivo je ko vodi ovaj klub i sta im prolazi sve. Sa Covicem je trebalo da ide cela iva prevarantska garnitura koja o kosarci ne zna bukvalno nista.
g

grobar 30

pre oko 5 sati

штета за боломбоја таман је ухватио ритам добро играо на обе стране паркета и одбрану и напад...брзо опоравак од искреног гробара
M

Mufcc

pre oko 5 sati

Ovo je nazalost kraj nasih evropskih ambicija, bez bolomboja u reketu nemamo cemu da se nadamo.
I

Ivan...

pre oko 5 sati

Nije bas da je Bolomboj takva klasa, da se bez njega predaju utakmice unapred. A i sigurno ce doci novi centar, dosao bi i da se nije povredio Bolomboj.
V

Veruj mi da jeste

pre oko 4 sata

Kalsa i to samo tako, mozda napadački nije medju najboljima ali defanzivno sigurno najbolji centar EL. Ko preuzima sve od 1 do 5 i uspe da isparira i stigne da pomogne uvek na vreme???
z

za Ivan

pre oko 4 sata

Hajde ne lupaj,naravno da jeste,posto nemamo nikog na centru.Video si od pocetka sezone da Mitrovic ne moze ni loptu da uhvati,pored igraca visine Omica,
E

E

pre oko 5 sati

Ekstra samo tako.
D

Del Boy Troter

pre oko 5 sati

Kaminski i Kaboklo pa da nas bog vidi.
D

Dve bombe

pre oko 4 sata

Uzmite ih slobodno, jel ste videli kako smo mi dobro prosli sa njima?
S

Sferopulosu

pre oko 5 sati

SAMO TI DRZI PLAVSICA NA KLUPI,SAD SE BOLOMBOJ POVREDIO ZBOG TOGA.
D

Don Vito Corleone'

pre oko 5 sati

E sada majstori da vas pitam da li nam treba još jedan visoki igrač. Celo leto pričamo ovde na vestima da nam pod hitno treba četvorka i eventualno i petica, a pametnjakovići iz kluba se prave da to ne vide, i šta sada?????? Znalo se da smo tanki sa visokim igračima, i plus ne daj Bože povrede, i eto nažalost dogodilo se, i šta sada???? Sada ćemo sa Plavšićem kao jedinom klasičnom peticom na one aždaje u EL. Celo leto čeka se Petrušev koji i nije klasična petica više je četvorka, a gde su vam rezervne opcije za njega. Nego tek kada se nešto loše dogodi onda fatanje za glavu i kuku lele. Ko zna koliko će Bolomboj da pauzira a bio je u top formi.
D

Dovedite

pre oko 5 sati

Kuzmića i Raduljicu i resen problem samo nesto kukate, Avramović se bio povredio Partizan nikog nije dovodi nego igrao samo
D

Don Vito Corleone'

pre oko 5 sati

@Dovedite. Stiže Mikan Grušanović.
F

Frank the tank

pre oko 5 sati

Evo meolazimmm..
2

2 Pojacanja

pre oko 5 sati

SAD SE POD HITNO MORA DOVESTI 4-KA I NOVI CENTAR JOS 2 POJACANJA!
F

Frenk Kaminski

pre oko 5 sati

nek me proglase ludim ali taj covek bi u ovom momentu bio dzekpor za zvezdu, pod sferopulosom bio bi najbolji centar evrope
@

@ssss

pre oko 5 sati

Najbolji centar na svetu bi bio.Nemoj da si skroman.
r

rsczz

pre oko 5 sati

E sad da vidimo kako nam ne trebaju pojacanja i kako nam ne treba Petrusev.
F

FELIPE1982

pre oko 5 sati

Zao mi je zaista! Steta ako se teze povredio. Brz oporavak ti zelim. Pozdrav od Partizanovca koji postuje igrace i kosarku, a ne boje kluba. Ajde, trebas Zvezdi! Svako dobro brate nas!

ilnima male

pre oko 5 sati

шокиран сам заиста..,.али свака част
Ђ

Ђорђе92

pre oko 5 sati

Хвала Богу на нормалном коментару. Поздрав и свако добро и да се једном ми Срби не делимо више. И овако нас је због подела остало мало, колико нас је могло бити.
B

Blinkeri

pre oko 5 sati

A zasto ti igra posle duplog kola El,zasto ti Kalinic igra 30minuta,zasto Mekintajer igra 30minuta,takodje Nedovic svi ce se na kraju povrediti.Koga briga za Aba ligu koja nece doneti nista ni Zvezdi ,ni Partizanu,a igracete u svakom slucaju i jedni i drugi El koja ce se prosiriti. Sad cete umeto 6:3 otici na 3:6 zbog potpuno nebitnog takmicenja do plej ofa.
J

Jambb

pre oko 5 sati

Nije nista sigurno oko Evrolige, ali kao vazi obicaj da osvajac Aba lige ide sigurno, plus ipak to je jedino takmicenje koje je realno osvojiti, koliki toliki prestiz u regionalnim okvirima. Ali da, sad videh i slazem se da je neverovatno da Kalinic i Mekintajer igraju po 35 minuta nakon duplog kola EL. Jesu kljucni igraci, jeste nezgodno gostovanje, ali duga je sezona i imamo 16 igraca pod ugovorom.
P

Pantelejac

pre oko 5 sati

Nema ko,Plavsic,Yago,Lazic,Dobric i Davidovac u teskom kanalu
B

Blinkeri

pre oko 5 sati

Dobro druze,a zasto mislis da nemoze plej of da se odigra maksimalno,a regularnu sezonu iskoristis za razigravanje mladjih igraca.
J

Joy393

pre oko 5 sati

A, da nisu igrali, na glavu bi se popeli kako ovi ne znaju ništa, kako mora da igra najjača ekipa protiv Budućnosti itd itd Tastatura stručnjacima nikako ugoditi.
z

za 393

pre oko 4 sata

Dobro kad ti nisi na tastaturi.Samo mi objasni ko uopste pomislja da moze odigrati tri utakmice za sest dana sa pet igraca koji igraju preko trideset minuta u proseku i da se niko ne povredi?
J

Joy393

pre oko 3 sata

Jokić igra i mnogo više, pa se nije povredio, npr.

BG-011

pre oko 5 sati

Pod hitno 4 i 5 pod hitno!!!
F

Fussballspieler

pre oko 5 sati

Gde je i šta radi Lendri Noko? Otvaraj se Drčeliću za Nikolu Vučevića. Šta je to za tebe, sazidaš jedan kvart u BG i imaš vrhunskog centra.
A

Ab

pre oko 5 sati

Ode sezona u qrac nije ni počela... sad rekreativno komotno... s Mitrovićem i Plavšićem nemamo šta tražiti u EL...
R

Retro

pre oko 5 sati

Al Kad kazu mitrovic se dobro otvara. A preko njega 50 poena I 15 ofanzivnih skokova. Svaki put imaju dupli napad svi
P

Pinokio

pre oko 5 sati

Tesko nama bez Del Boya. Ponajbolji igrac drfinitivno.
E

Esusro

pre oko 5 sati

Dovesti nekog centra iz embea
S

Sekundarac

pre oko 5 sati

Dobar lik i sportista,želim mu da nije ozbiljno i da se brzo oporavi .Od Partizanovca do srži.
B

Boban1

pre oko 5 sati

Pa zasto imas klupu nego da odmaras I menjaš igrače???? Da si koristio Plavsica više ne bi ni došlo do povrede po klizavom parketu. Ovakve greske ne smeš da praviš gospodine treneru. Imamo najstariju ekipu i ne može 6,7,8 igrača svaku utakmicu da iznesu. Veliki broj utakmica imaš 16 igrača i malo ti bolje mesaj,inače ćemo završiti sa juniorima.
k

kblo7063

pre oko 5 sati

nek bude odsutan i mesec dana..ode sezona i to tako glupo i amaterski,svi znamo da nam je trebala jos jedna petica,em da rastereti bolomboja em da igra..strasno
P

Partizanac

pre oko 5 sati

Kao Partizanac zelim Bolomboju sto brze oporavljenje od povređivanja! Sporcki pozdrav iz Švicarske
s

spiritus movens

pre oko 5 sati

Dovesti Hasana Martina iz Japana. Sa Teodosicem i igraciam koji umeju da razigravaju bi bio koristan.
P

Pola Mitrovog antitalenta

pre oko 5 sati

Znači nesrećni Mitar sa dve leve ruke do kraja sezone na peticu i Plavšić sa pola Mitrovog antitalenta! Ma vrh vrhova!
1

1234Bg

pre oko 6 sati

Plavsic nije igrac za Evroligu,cak je upitan i za Aba ligu.Ko misli drugacije nije gledao ovu utakmicu a ni neke prethodne,ili prosto ne prati kosarku kao sport.Zvezda ako misli da bajka u Evroligi potraje mora vec veceras da krene u potragu za zamenom.Onaj gospodin Drcelic mi deluje malo nepismeno ali se nadam da ima u klubu ko moze da intervenise po tom pitanju.Inace,ako ostanemo sa Plavsicem na centru jedina osoba koja ce imati glavobolju vecu od nas navijaca je Luka Mitrovic.Em ce morati da uzima veliku minutazu i rizikuje sopstvenu povredu,em ce ga verovatno i samog biti sramota ko mu je zamena na poziciji pet.Inace,Bolomboju zelim brz oporavak i hvala mu za sve do sada u sezoni.Nekim cudom se nadam da ce se vratiti ipak brze nego sto mislimo...
a

aleksa1247

pre oko 5 sati

Plavšić jeste igrač za EL. Dati mu pravu šansu u kontinuitetu. Odličan centar. Ako je povreda Boloimboja toliko ozbiljna , Kaminski je katovan u NBA. Verujem da bi u Zvezdi pokazao koliko je dobar igrač.
B

Boban1

pre oko 5 sati

1234Bg,druže Plavsic je prošlu sezonu u ABA ligi odigrao više nego dobro,ali ga ovaj ne stavlja ne daje mu šansu. Mora da igra i da odmara glavne igrače. Pusti ga neka igra i za dve tri utakmice to će biti sasvim solidan igrač.
1

1234Bg

pre oko 5 sati

@Boban1 Aba liga nije Evroliga,Bobane.Svaka cast na pruzenom od Plavsica u Aba prosle sezone,samo je,najblazeno receno,neumesno porediti to takmicenje sa evroligaskim.Njegova kretnja,motorika,reakcije na loptu...prosto ne bih voleo da sam njegov menadzer.Ako je povreda Dzoela teze prirode Zvezda nedovodjenjem zamene ili jos gore misljenjem da je Plavsic zamena moze bukvalno da zavrsi svoju klupsku sezonu.Zbog toga ce mozda i narednih par dana biti zaista kljucni za klub vise nego ista drugo.
Z

Zauvek zvezdaš

pre oko 5 sati

Samo ću reći da Plavšić večeras nije ušao umesto Mitrovića mi bi izgubili utakmicu. Plavšiću dati minute u kontinuite u pa neka i greši ali doći će na svoje kada će biti nezaustavljiv. Mitrović je rak rana ove ekipe i ekipa trpi zbog njegove nemoći u odbrani, niti može nekoga da čuva, niti da zagradi koš a da uhvati loptu ispod našeg koša je misaona imenica za njega. To vidi i najveći laik a ne vidi samo onaj koji ne želi to da vidi.
N

N1204

pre oko 6 sati

Ozbiljna si ti vezara Janise kad čoveka koji celu karijeru u Evropi igra od 10-15 min.po tekmi maltretiras da iveceras igra sve vreme bez obzira što je protiv Fenera i Barse igrao po 32 i 25 min.Pogotovo si morao da znaš da Bolomboj ne ume da se štedi i da uvek igra 100% i umesto da mu doziras minute ti ga odmah ubi na startu sezone.
D

Drake

pre oko 5 sati

Ovakvi komentari veze nemaju sa zivotom. Pa naravno da ce da forsira najbolje igrace, sigurno nece najgore.
d

da ga ja odmarao

pre oko 5 sati

i zvezda izgubila znam vec sta bi pisao..
D

Djape45||

pre oko 5 sati

On da ne igra isti ovaj lik bi napisao, najbolji igrač ti na klupi a igraju ti neki Plavšići i Mitrovići po 30 minuta.
E

Ex coach

pre oko 6 sati

E moj Sferopulos... nešto si ti opasno izmešao u ovim timu. Tebi je Yago skoro pa prvi plej, a čovek ne zna gde bije. Ne čita igru, pravi kardinalne greške, igra neke privatne utakmice... oterao si i Davidovca i Dobrića iz dvanaest, od fenomenalnog Plavšića iz pripremnog perioda, napravio si igrača koji je izgubio samopouzdanje. Nijedan igrač nema konstantu. Šta je sa Caanan-om? Još malo i njega ćeš izbaciti iz 12.. Protiv Barse si napravio kardinalne greške u završnici. Tvoj staff a i ti kao coach niste videli da je Yagu ostalo samo 4 sekunde za prenos lopte... Nešto kod tebe opasno ne valja coach
S

Stomak

pre oko 5 sati

Grobarski komentar. Uplasen si igrom Zvezde na pocektu sezon? I treba da budes. Podrska Janisu, ekipa izgleda odlicno za sada. Brz oporavak Bolomboju.
C

Cacak

pre oko 5 sati

@stomak igrom na pocetku sezone???
J

Jaomeni

pre oko 6 sati

I sad zamislite protiv Tavaresa imamo Plavsica i Mitrovica? A brzo dolazi i Panata sa Lesorom…
P

Pa dobro i

pre oko 5 sati

Sfero zna da igra i dobry zonsku odbranu, Plavsic moze da pogodi sa centralnov pika, uz to moxemo da imamo ozbilnjo pokretnu odbranu na 2-3-4 (npr Dobric, Gedra,Kalina) sa preuzimanjima uz pomoz lazica i dede, nama svakako pre ove pobrede treebao igrac na poziciji 4/5 i za to je idealan bio Birch koji je zavrsio u feneru a kod svera je igrao po meni najbolju kosarku
G

Gost13

pre oko 6 sati

Neka izađe dad pa neka kaže da je roster kompeltiran i da mu ne trebaju pojačsnja.
j

just

pre oko 6 sati

pa sto ti nije igrao protiv Barse
b

bari

pre oko 6 sati

Ako je Bolomboj teze povredjen i ne dovede se zver od centra sezona je zavrsena…
g

gostee

pre oko 5 sati

zver od centra 🤣 pa gde naci takvog... da nece dovesti Jokica mozda😅
b

bari

pre oko 4 sata

Pod zver mislim neko u rangu Bolomboja nisam nerealan! Nba cut je moze da se nadje dobro resenje!!!
J

JSO

pre oko 6 sati

Izgleda da je Bolomboj zavrsio sezonu?!
D

Djape45||

pre oko 6 sati

Glavna odlika ove ekipe mora biti odbrana, i bravo za Grka što toliko potencira na tome. Kodiju obavezno da se objasni da nije smak sveta ako uzme dobar šut i promaši, mnogo situacija gde se plaši da šutne i onda uvede sebe u lošiju situaciju u kojoj već mora da šutne. Ne možemo imati pleja koji se libi da uzme otvoren šut za 3.
Z

Zauvek zvezdaš

pre oko 5 sati

Svaka čast za komentar. Odbrana je ključ svega. Naša Zvezda ne gubi utakmicu kada primi manje od 80 poena. Sve tri utakmice koje smo izgubili primili smo više od 80 poena.Ovaj tim uvek nekako ubaci od 75 do 80 poena ali ako je utakmica na 80 i više poena. Upravu si i za Mekintajera ali brdo navijača Zvezde ne vole Jaga zato što se ne libi da šutne kada je sam, a Mekintajer danas sam kao duh, puštaju ga da šutira i on posle par promašaja više nesme ni da šutne.Još uvek je rani deo sezone i ja se nadam da će ideja o bekovskim paru Mekintajer-Kenan da da rezultate a tu ostala tri igrača u petorci mora da rade veliki posao i u odbrani i u napadu. U odbrani pre svega da puno bolje zarađuju koš i skaču i ne dozvoljavaju skokove protivnika u napadu kao danas. Na taj način ostaje otvoren teren za brzu tranziciju gde su Kodi i Kenan najjači. A u napadu stalno pravljenje blokova za Mekintajerov prodor i Kenanov šut.Ako je Bolomboj teže povređen bez razmišljanja dovesti jakog vrhunskog centra i gurati i trpeti Plavšića jer koliko god ljudi ovde pisali da je on bio loš, da on nije ušao umesto Mitrovića mi bi ovo izgubili. Mitrović je rak rana ove ekipe pogotovo u odbrani. To ne vidi samo onaj koji neće da vidi.
D

Djape45||

pre oko 5 sati

Loši su i Mitrović i Plavšić u odbrani, jedina razlika što je Plavšić visinom mogao da isparira Omiću. Jago nekad zna biti brzoplet ali na kraju krajeva nekad to zna biti dobro, ta njegova brzina nam je direktno donela pobedu u derbiju jednom. Bitno da on veruje u sebe i svoj šut, pa jbg kad tad će krenuti da ulazi.
в

велики штрумф

pre oko 2 sata

Коди је веома чудан шутер. Још у Партизану кад је играо, погађао је шутеве са дистанце готово искључиво када се одбаци у назад, што је запањујуће. Боље погађа из тешке него из нормалне ситуације. Данас оно када је ма линији за слободна бацања сам као дух а не сме да шутне већ даје Рокасу да шутне много тежу тројку - то је недопустиво! Мора да узме такав шут. Само десетак секунди касније узео је много тежи шут преко играча и - промашио. Кад смо већ код Рокаса - човек је шутер, а превише промашује потпуно отворене тројке! Данас је промашио 2 у последњим минутама и могло је врло лако да нас кошта. Калина то може да промаши, Рокас не сме! За Добрића ме срце боли што неискоришћен седи ван 12, уместо да добија 20 минута и слободу у игри, а не да хладан уђе да нпр. брани Пантера у задњем нападу - наравно да га незагрејан неће одбранити! За Боломбоја ме душа боли! Има сигурно по Турској сјајних центара који имају излазну клаузулу за Евролигу - верујем да је у Турк Телекому има Кајл Александер. Можда чак и Мотли из Хапоела или Кабенгеле из Венеције. У сваком случају, већ за Реал треба довести центра, јер са Плавшом и Луком Таварес ће се зафркавати.
p

pa

pre oko 6 sati

nije Zvezdi toliko bitan 1 igrač ako zavisimo od jednog igraca onda stvarno nemamo pojma
@

@odgovor

pre oko 5 sati

Denver-Jokic, Dalas-Doncic, Milvoki-Janis, Boston-Tejtum, Minesota-Edvards, malo jaci klubovi od Zvezda pa ako ostanu bez jednog igraca nece uci u plej of.
J

Japi

pre oko 6 sati

Valjda cemo sada dovesti makar jednog igraca.
S

Sta će vam

pre oko 6 sati

Pa imate u timu 17 igraca, a u rosteru mogu 12.
B

Banja_Slatina

pre oko 6 sati

Pa vi ste doveli 14 pojačanja, je l kod vas svi mogu na teren.
A

Anđusara

pre oko 6 sati

Sezona Zvezde je gotova...
B

Bum 92

pre oko 6 sati

Menjam pobedu za Bolomboja odma....najbolji igrač se povredio....nema tu sta