©Reuters
©Reuters

PREDLOZZI I TIPOVANJA (ponedeljak): Oprez uz Slepe miševe, a puno poverenje za Mitrogola

Vreme čitanja: 1min | pon. 21.10.24. | 11:45

Pročitajte nekoliko predloga za 21. oktobar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Fiksevi dana
HOLANDIJA 2 | 20:00
PSV II - Excelsior
ID: 8430431

PSV B je 13. na tabeli sa 11 poena, devet manje od Ekselsiora. Pritom, u seriji je od tri uzastopna poraza. Međutim, Ekselsior se ove sezone muči kada igra van Roterdama, ima samo jedan trijumf na pet gostovanja. Ovde može da poentira, a uz kvotu koju nude bukmejkeri Mozzart kladionice, definitivno moramo da predložimo tip na njih.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.8)
Fiksevi dana
ŠVEDSKA 2 | 19:00
Helsingborg - Sundsvall
ID: 8424151

Helsingborg vodi žestoku borbu za promociju, a cilj mu je da zauzme neku od prve dve pozicije. Trenutno je četvrti sa 43 poena, ali rezultati rivala za vikend su mu bili izuzetno povoljni. Ester je izgubio od Verberga, Landskrona od Estersunda, pa Helsingborg danas ima idealnu priliku da ih prestigne i probije se do drugog mesta, poslednjeg koje vodi direktno u viši rang. Dakle kec je naš izbor.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.58)
Fiksevi dana
SRBIJA 1 MozzartBet Superliga | 16:00
Novi Pazar - Partizan
ID: 8423675

Dolaskom Save Miloševića, Partizan je najzad krenuo da pobeđuje. Jasno je da su crno-beli favoriti posebno zbog činjenice da se današnji meč u Novom Pazaru igra pred praznim tribinama. Parni valjak uz sve navedeno četiri puta uzastopno dobija Novi Pazar, pa zašto da ne načini i peti podvig, i to u momentu kada su mu bodovi preko potrebni u svakom smislu te reči.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.75)
Vredi probati
ABA LIGA | 19:00
Buducnost - Crvena Zvezda
ID: 8431017

Tradicionalno teško gostovanje u Podgorici ekeipa Crvene zvezde dočekuje nakon nesrećnog slučaja oličenom u porazu od Barselone na evroligaškom terenu. Crnogorski tim je odlično započeo novu takmičarsku godinu. U Jadranskoj ligi je uz Partizan Mozzart Bet još uvek jedini tim koji ne zna za poraz pošto je dosada pobeđivao Mornar, Split, Igokeu i Zadar, dok je u Evrokup na bilansu 2-2. Pokušaćemo sa Zvezdom koja je pokazala da se ove sezone niko s njom ne može da poigrava.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.8)
Fiksevi dana
LIGA ŠAMPIONA AZIJE | 18:00
Al Ain - Al Hilal
ID: 8431732

Nakon godinu dana pauze Nejmar večeras oblači dres Al Hilala. Jedino je još pitanje da li će velikan svetskog fudbala zaigrati od prvog minuta, što još uvek ne znamo. Kako god da bude za nas je ovo dvojka iz zaleta. Treba je iskoristiti a imati na umu i da je naš Aleksandar Mitrović u dresu kluba na 12 utakmica postigao 14 golova. Što se nas tiče neka samo nastavi da rešeta.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.4)
Za izbegavanje
ŠPANIJA 1 | 21:00
Valencia - Las Palmas
ID: 8424400

Nema ljubitelja španskog fudbala koji nije neprijatno iznenađen učinkom Valensije na startu sezone koja posle devet kola nema pobedu. Sada to kako znaju i umeju moraju da promene jer je protivnik Las Palmas, jedini tim u ovom trenutku koji ima manje bodova na tabeli od Valensije. Pribojavamo se ipak da bi ovaj kec mogao da bude jako nezahvalan za preporuku. Zaobići ćemo ga.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.73)
Vredi probati
ITALIJA 1 | 20:45
Verona - Monza
ID: 8424420

Verona je u prošlom kolu prekinula niz od tri poraza i idealna prilika je da uđu u seriju pobeda protiv nejake Monce koja do sada ne zna za trijumf ove sezone u Seriji A. Jeste skupo, jeste rizično ali i vredno pokušaja. Odlučili smo se da budemo hrabri i poverujemo Veroni. Lepo je moguće zaraditi od ovog meča, a vi sami odlučite da li je naš tip u pokušaju i vaš izbor.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.4)
Fiksevi dana
HOLANDIJA 2 | 20:00
Cambuur - Eindhoven
ID: 8430428

Kambur i Ajndhoven u prethodnom periodu nikako nisu razočarali one koji su od njihovih susreta očekivali goleada. Prosek njihovih pet poslednjih susreta je četiri gola po meču, a ako ćemo precizno ispod 3+ na njihovim utakmicama nije dolazilo. Eto razloga i ideje da zaigramo na raspucavanje. Nećemo ni malo ni mnogo golova da očekujemo, već tačno onoliko koliko nam treba. Sledimo tradiciju dakle.


Ukupno golova

Tip: 3+ (1.5)

tagovi

predlozzi i tipovanjasportsko klađenjebet analiza

Ostale vesti


Najviše komentara