(MN Press)
(MN Press)

Milka Forcan ulazi u Partizan

Vreme čitanja: 1min | pon. 21.10.24. | 11:28

Na poziv Rasima Ljajića

Kao kad se formira vlada, pa mora da se vodi računa o zastupljenost oba pola. Možda neko tumači tako, ali pre će biti da je Rasim Ljajić procenio kako mu je iskustvo Milke Forcan potrebno u saniranju finansijske krize u Partizanu, pa će nekada potpredsednik kompanije Delta M ući u Partizan, kao deo novog tima.

Informaciju je prvi objavio Sportski žurnal, što bi trebalo da znači da će Forcan imati vrlo bitnu ulogu u Radnoj grupi, za početak, koja bi trebalo da vodi klub do Izborne Skupštine.

Forcan je završila Ekonomski fakultet u Beogradu, usavršavala se u Londonu, a u Delti je radila od 1992. Uz to je dobitnik više nagrada za poslovne delatnosti. Njen zadatak će biti da proceni i sanira štetu nastalu u vreme ere Milorada Vučelića i Miloša Vazure, što predstavlja izuzetno kompleksan zadatak, ako se zna da dug crno-belih iznosi oko 60.000.000 evra.

Žurnal dodaje da su na poziv Rasima Ljajića u Privremeni organ pristali da uđu, od poslovnih ljudi, još Vojin Lazarević i Boban Stanojević, kao i advokat Dragan Milovanović.

Od ranije se zna da će za pitanja iz sportskog dela biti zaduženi Predrag Mijatović, Danko Lazović, Ljubiša Tumbaković. No, svi oni kad krenu stvarne promene, posle Izborne Skupštine. Zasad ne.


tagovi

FK PartizanMilka Forcan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Ostale vesti


Najviše komentara