Lalatović se predao: Ispao sam od poluamatera, igrači šetaju kao manekeni, bolje da odem

Vreme čitanja: 2min | pon. 18.07.22. | 22:50

“Nervozan sam i najbolje je da ljudi iz uprave prihvate moju ostavku”, poručio trener Borca

Teška vremena za Nenada Lalatovića. Možda i najteža u trenerskoj karijeri. Posle serije dobrih rezultata u Srbiji, trofeja sa Vojvodinom, temperamentni stručnjak je na klupi Borca doživeo debakl.

Posle elimnacije na Farskim Ostrvima, Borac je večeras, na startu Premijer Lige Bosne, remizirao protiv Sloge iz Doboja (2.2). I to posle dva gola prednosti, što je navelo Nenada Lalatovića da ponudi ostavku.

Izabrane vesti

Sada je sve na upravi Borca, ali čini se da temperamentni stručnjak nema nameru da ostane u Republici Sprskoj.

“Igrači moraju da ostanu, ja ne moram, ovo je za mene takav šamar, nikad nisam dao otkaz u 12 godina, ispao sam od poluamatera, danas je trebalo da vodimo sa 4:0. Došao sam za iste pare kao u Kragujevcu, nisam došao zbog para, želeo sam trofej”, počeo je Lalatović konferenciju za medije.

On je rekao da mora da ponudi ostavku kao moralni čin.

“Mora nešto da se menja, šta ja imam da pričam, ovo je moralni čin zbog navijača i podnosim ostavku zbog navijača i divnih ljude koji vode klub. To je moralni čin, imao sam ogromnu želju, ima tu još nekih stvari, ali nije bitno, razočaran sam. Najbolje je da Nenad ode sam, ispao sam iz Evrope, kada je već svima smetnja. Razočaran sam u igrače, zalaganje na terenu, moji šetaju ko manekeni, hvala svima”.

Govorio je i o ličnoj odgovornosti.

"Ja sam svoju šansu prokockao, za sve bi bilo najbolje da dođe novi trener, kriv sam za sve i ovo je poslednji put da se nekom izvinjavam i molim upravu da prihvate ostavku, najbolje je da odem. Ispražnjen sam i nervozan”.


tagovi

Borac BanjalukaNenad Lalatović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara