Janis Sferopulos (AFP)
Janis Sferopulos (AFP)

Sferopulos jasan: Ne tražimo pojačanja!

Vreme čitanja: 1min | čet. 17.10.24. | 16:12

Trener košarkaša Crvene zvezde dan pred okršaj sa Barselonom u Evroligi stavio tačku na spekulacije oko potencijalnog dolaska Filipa Petruševa

Ponovo se niotkuda aktivirala vest oko dolaska Filipa Petruševa u Crvenu zvezdu, međutim te glasine je vrlo brzo učutkao trener regionalnog i srpskog šampiona, Janis Sferopulos. Grčki strateg se dan pred duel sa Barselonom u četvrtom kolu Evrolige osvrnuo na informacije koje su prostrujale košarkaškim etarom naglašivši da je potpuno zadovoljan igračkim kadrom kojim raspolaže.

Poštujem novinarstvo i novinare, vaš posao je veoma bitan jer prenosite vesti narodu. Novinarstvo uvek pomaže da istina izađe na videlo. Kao i u svakoj profesiji, postoji neko usmereno novinarstvo, koje prenosi vesti koje su potpune laži, u trenutku kada imamo 3-0. Hvala Bogu, to je manjina i ona ne može u potpunosti da naudi vašoj profesiji. Kao što možete da shvatite, ne razmišljamo da angažujemo nikoga“, rekao je Sferopulos.

Izabrane vesti

Crveno-beli inače imaju najbolji start otkad nastupaju u Evroligi pošto su u prva tri kola zabeležili sve trijumfe što nije pošlo za rukom nijednom drugom timu.


tagovi

Janis SferopulosKK Crvena zvezdaEvroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara