Nikola Trajković (MN Press)
Nikola Trajković (MN Press)

Trajković pred Lučanima

Vreme čitanja: 1min | čet. 17.10.24. | 14:06

Mladi stručnjak najozbiljniji kandidat za klupu Mladosti

Ostala je Mladost iz Lučana neplanirano bez Nenada Lalatovića i prinuđena je da u oktobru traži već trećeg trenera u sezoni.

A, kako Mozzart Sport saznaje, najbliži klupi Lučanaca je Nikola Trajković.

Izabrane vesti

Dogovor još nije postignut, dve strane tek treba da povedu konkretne pregovore, ali ide u tom smeru da bi mladi stručnjak mogao da pruzme brigu o prvotimcima Mladosti.

Trajković je do sada u srpskom fudbalu vodio niški Radnički u dva mandata i Novi Pazar u kojem je počeo aktuelnu sezonu ali je smenjen nakon tri poraza u prvih pet kola. Ipak, alfa i omega Lučanaca Neško Milovanović ne gleda samo poslednji utisak, već se seća i Trajkovićevog rada u Nišu gde je ostavio dobar utisak i imao bolju igru nego što su to frezultati govorili.

Podsetimo, Mladost je uoči sezone preuzeo još jedan bivši trener Nišlija Dejan Joksimović, ali je usledio rastanak nakon jedne pobede u prva četiri kola. Ekipu je preuzeo Nenad Lalatović i furiozno startovao sa pet pobeda u pet utakmica. Potom je izgubio od Partizana, pa upisao još jedan trijumf i dobio ponudu Vojvodine koju nije mogao da odbije.

Mladost se našla u neplaniranoj situaciji da opet traži trenera, Neško Milovanović je istakao u razgovoru za Mozzart Sport da mu se nude razni treneri, među kandidatima su bili Slavoljub Đorđević i Marko Neđić, ali je na kraju Trajkovićevo ime isplivalo na površinu.



tagovi

Nikola Trajković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara