Restoran Chez Jolie (©Reuters)
Restoran Chez Jolie (©Reuters)

Dosije Embape: Mukijele organizovao VIP provod, seksa je bilo, a da li i nameštaljke?

Vreme čitanja: 3min | čet. 17.10.24. | 11:22

U Embapeovom okruženju tvrde da je sve bilo uz pristanak i veruju da iza svega stoji – Pari Sen Žermen?!

Novac, slava i najlepše devojke. Tako u teoriji izgleda život fudbalske megazvezde. U praksi sve ume da udari u glavu ili da se vrlo lako otme kontroli. Šta je u pitanju od ta dva u slučaju Kilijana Embapea i optužbe za silovanje u Stokholmu još je rano reći, ali u okruženju asa madridskog Reala sumnjaju da mu je ceo skandal namešten.

No, nakon što su u prvim danima odbijali da priznaju da je u švedskom provodu uopšte bilo nečeg problematičnog, sada shvataju da se ipak nešto desilo. Seksa je naime bilo, mada tvrde – uz pristanak. Embape u telefonu ima i razmenjene poruke sa nepoznatom devojkom i to nakon što se sve odigralo. Mediji tu prepisku opisuju kao “pozitivnu“, a ceo susret kao “srećan“. Sam fudbaler čak sumnja da je baš ta devojka uopšte i podnela žalbu koja je preplavila švedske, pa zatim i svetske medije.

Izabrane vesti

A kako je sve počelo? Embape je prvo rešio da odmori od reprezentacije samo što taj “odmor“ nije baš podrazumevao lenčarenje u krevetu. Nordi Mukijele, sa kojim se zbližio tokom mandata u Pari Sen Žermenu, predložio je da se malo zabave u Stokholmu. Mukijele, sada na pozajmici u Bajeru iz Leverkuzena, već je švedsku prestonicu iskoristio da se par puta provede.

Sve je organizovao bivši maneken, čovek u 30-im godinama pod imenom Marko D. On se specijalizovao za VIP goste i organizaciju privatnih žurki sa kojih ništa ne bi smelo da procuri. Embape i Mukijele su prvo posetili restoran “Chez Jolie“, a onda završili u noćnom klubu V. Intimna žurka za nekih 30 osoba, uglavnom su to bile devojke, atraktivnog izgleda.

Jedno je vodilo ka drugom, ali Embape svakako nije očekivao optužbe za silovanje. I čim se vest pojavila sugerisao je da je ceo slučaj maslo katarskih vlasnika Pari Sen Žermena, njegovog bivšeg kluba, koji je Embape tužio jer mu posle selidbe u Madrid nije isplaćeno 55.000.000 evra na osnovu bonusa za vernost. I dva dana kasnije, španski mediji ističu da u fudbalerovom okruženju nemaju nikakve sumnje u to.

PSŽ je kratko odgovorio tvrdnjom da neće da se spušta na nivo tih optužbi, a ni fudbalerovi advokati ne žele da se javno izjašnjavaju, mada se trude da zamute vodu.

Kad se pojavi ovako ozbiljna tužba, a mediji sve objave istog trenutka, kada je u pitanju ličnost poznata širom sveta, pitanja se sama nameću. Da li je sve ovo bilo namešteno? Ne izvlačim nikakve zaključke, ne znam. Ali se pitam zbot tajminga i načina na koji je sve odrađeno. Neko je znao da on ide u Stokholm, zato su ga paparaci fotografisali, a tabloid (Aftonladet, prim.aut) ih odmah objavio fotografije. I kao slučajno, ista novina objavljuje vest o podnetoj žalbi“, pita se advokatica Mari Alis Kanu Bernar.

Čak i da je u pravu, neće ovo doprineti Embapeovom ugledu. Njega su francuski navijači svejedno kritikovali što bira koja će utakmice Trikolora igrati. A odmah se pojavila i druga “influenserka“ da potvrdi da Embapeu ovo nije prvi provod slične vrste, te da je ona sama 2018. bila na njegovoj privatnoj žurci u Torinu. Procedura standardna: uglavnom lepe žene, telefoni se ostavljaju odmah na ulazu, da slučajno nešto ne procuri...

I to je OK kad si planetarno popularna ličnost. Do jedne granice. Kad se ona pređe, sve ide dođavola.


tagovi

Kilijan EmbapeNordi Mukijele

Obaveštavaj me

Real Madrid
PSŽ

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara