Jan Veseli (AFP)
Jan Veseli (AFP)

Veseli pred Zvezdu: Znamo na koga idemo, publika ne sme da nas poremeti

Vreme čitanja: 1min | čet. 17.10.24. | 17:18

"Oni su u dobroj formi, neporaženi posle tri utakmice. Moraćemo da budemo fokusirani svih 40 minuta", ističe centar Barselone pred sutrašnji okršaj sa crveno-belima u Evroligi

U dobrom raspoloženju stižu košarkaši Barselone u Beograd na megdan Crvenoj zvezdi (petak, 20.00). Katalonci su juče kod kuće savladali ekipu Monaka i tako upisali drugi uzastopni trijumf u elitnom takmičenju. Sada će pak, pred sobom imati neporaženog rivala koji će pride imati i podršku oko 20.000 navijača uz sebe.

Svesni su gosti težine zadatka koji je pred njima, a pogotovo njihov centar, Jan Veseli, koji je još iz vremena dok je nosio dres Partizana, vojevao bitke sa crveno-belima.

Izabrane vesti

“Svesni smo sa čime ćemo se suočiti. Oni su u dobroj formi, neporaženi posle tri utakmice i bićemo gosti na njihovom terenu. Znamo kakva atmosfera nas čeka i moraćemo da budemo fokusirani svih 40 minuta. Publika ne sme da nam poremeti koncentraciju, moramo da se držimo plana", rekao je Veseli za Mundo Deporitvo pred sutrašnji dvoboj.

Čeh je polako krenuo da hvata ritam nakon što je propustio određeni deo priprema zbog operacije slepog creva. Protiv Kneževića je za 19 minuta na parketu upisao deset poena uz šest skokova i dve asistencije.

“Pripreme su bile spore zbog zdravstvenih problema, ali pronašao sam ritam i formu. Osećam se dobro na terenu i van njega i pokušaću da pomognem novajlijama da razumeju trenerove metode i doprinesu timu.”


tagovi

Jan VeseliKK BarselonaKK Crvena zvezdaEvroliga

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara