©Reuters, printscreen
©Reuters, printscreen

Varniči na relaciji Embape - PSŽ: Dan pred saslušanje, slučajno, zar ne?

Vreme čitanja: 2min | uto. 15.10.24. | 06:01

Francuski napadač veruje da mu je bivši klub 'podmetnuo' glasine o navodnom silovanju koje se dogodilo tokom njegovog boravka u Švedskoj

Sedam godina je na Parku prinčeva, došao tamo i do statusa legende, međutim, nije se Kilijan Embape rastao u lepim odnosima sa Pari Sen Žermenom. Štaviše, taj odnos iz dana u dan postaje sve gori, a tenzija između dveju strana samo raste. I sve je bliža tome da dostigne tačku ključanja.

Uprkos nalogu francuske lige da svom bivšem fudbaleru isplati 55.000.000 evra na ime neisplaćenih plata i bonusa, Parižani su odbili naređenje tvrdeći da se Embape odrekao novca još u avgustu 2023. godine. Iako LFP nadgleda sva pitanja koja se tiču dva najjača ranga francuskog fudbala, iz Pari Sen Žermena su odlučili da pravnu odluku potraže na drugom mestu, te će se u utorak ponovo sastati 'oči u oči' pred komitetom za žalbe LFP kako bi se pozabavili problemom 'teškim' 55.000.000 evra.

Izabrane vesti

Međutim, dan uoči suđenja Embape se našao u centru skandala. Naime, Ekspresen, medij iz Švedske, u kojoj je napadač Reala proveo nekoliko dana tokom protekle nedelje, izvestio je da je Embape pod istragom tamošnje policije zbog optužbi za silovanje. Prema njihovim tvrdnjama 25-godišnji fudbaler je pod istragom zbog 'osnovane sumnje' za seksualni napada što je optužba koja se nalazi na donjem kraju skale u švedskom pravosudnom sistemu.

U izveštaju se navodi da je Embape večerao u Chez Jolie, restoranu u stokholskom okrugu Ostermalm, pre nego što je otišao u obližnji noćni klub pod nazivom 'V'. Ekspresen je takođe otkrio iz policijskog izveštaja da se navodni seksualni napad dogodio u četvrtak, 10. oktobra, a da je incident prijavljen dva dana kasnije.

Ova informacija ubrzo se proširila i u francuskim medijima te se ekspresno oglasio i Embape, demantujući ovu informaciju, indirektno optuživši Pari Sen Žermen što je uopšte dospela u javnost.

"Lažne vesti! Postalo je tako predvidivo. Dan pre saslušanja, kao slučajno, zar ne?", ironičan je bio Embape na društvenoj mreži 'X'.

Nije ni ljudima iz Pari Sen Žermena bilo dugo potrebno da se oglase. Oni su putem Ekipa saopštili kako je 'sramota to što radi', ali da će oni 'sačuvati svoj nivo i dostojanstvo'.

Ali nastaviće se bez ikakve sumnje, već danas...



tagovi

Kilijan EmbapePari Sen Žermen

Obaveštavaj me

PSŽ
Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara