Robert Levandovski (Barselona) i Dajo Upamekano (Bajern)
Robert Levandovski (Barselona) i Dajo Upamekano (Bajern)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (sreda): Golovi na Barsa - Bajern su sigurica

Vreme čitanja: 1min | sre. 23.10.24. | 11:36

Pročitajte nekoliko predloga za 23. oktobar…


NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Izabrane vesti

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Fiksevi dana
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
Barcelona - Bayern
ID: 8435619


Sudar dva evropska velikana obećava uzbudljivu i neizvesnu utakmicu. I jedni i drugi zabeležili su u dosadašnjem toku LŠ po pobedu i poraz. Trener domaćih Hansi Flik dve sezone je vodio Bajern, a Robert Levandovski je igrao za Bavarce, ali vam ipak ziheraški savetujemo GG3+.



Oba tima daju gol

Tip: gg3+ (1.53)
Fiksevi dana
LIGA ŠAMPIONA | 18:45
Atalanta - Celtic
ID: 8435575


Ovo je jedan od najneizvesnijih okršaja u ovoj rundi. Atalanta je ekipa koja poslednjih godina predstavlja važan faktor u Italiji i koja ume da saplete favorite, ali Seltik nije „tikva bez korena“ u Evropi. Razmotrite puno pogodaka na obe strane ili kombinaciju I1-3&II1-3.



Oba tima daju gol

Tip: gg3+ (1.9)
Fiksevi dana
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
Atl.Madrid - Lille
ID: 8435605


Jorgandžije su zaređale sa tvrdim partijama. Ups, zaboravili smo gostovanje na Da Lušu! Dobro, naravno da nismo, samo ne želimo da se setimo da smo tada više verovali u Špance, koji su izgubili 4:0. Lil bi mogao da odoli, pa probajte 0-2. Uostalom, kvota je bolja nego na keca.



Ukupno golova

Tip: 0-2 (1.9)
Fiksevi dana
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
Young Boys - Inter
ID: 8435620


Ovo bi trebalo da bude jedna od jednostavnijih utakmica za tipovanje danas. Domaći ne samo da nemaju nijedan bod, nego su među onima koji još nisu uspeli da zatresu mrežu protivnika. Inter je apsolutni favorit, a vi razmislite i o kombinaciji 2&3+ da biste pojačali kvotu.



Konačan ishod

Tip: 2 (1.37)
Vredi probati
LIGA ŠAMPIONA | 18:45
Brest - Leverkusen
ID: 8435623


Brest i Leverkuzen su među ekipama koje su zabeležile maksimalan učinak i to domaćima sigurno daje silno samopouzdanje. Ali, budimo realni, dosadašnji rivali nisu mu bili ovako ozbiljni, dok su gosti dobili i jedan Milan. Gađajte dvojku ili još bolje (zbog kvote) KMB 2&3+.



Mozzart kombinazzije

Tip: 2&3+ (2.25)
Vredi probati
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
RB Leipzig - Liverpool
ID: 8435584


Za fudbalere Liverpula ovo će biti neobična utakmica jer je specijalnu funkciju u klubovima koji su pod „patronatom“ Red Bula dobio njihov doskorašnji menadžer Jirgen Klop. Tipovali bismo na (realnu) dvojku, ali i 2-3 je dobra opcija, pa kada se sve sabere dobijamo kombinaciju.



Mozzart kombinazzije

Tip: 2&2-3 (3.7)
Vredi probati
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
Salzburg - Dinamo Zagreb
ID: 8435585


Salcburg se naprimao pogodaka u prve dve utakmice LŠ, a čak i u prvenstvu njegova odbrana ume da bude prilično darežljiva prema protivnicima. Da li je Dinamo sposoban da nastavi tu priču? Nismo sigurni, domaći su ipak favoriti, ali bi kec mogao da dođe uz golove na obe strane.



Mozzart kombinazzije

Tip: 1&gg (3.45)
Za izbegavanje
ENGLESKA 2 | 21:00
Middlesbrou. - Sheffield Utd
ID: 8435277



U kakvoj god da je formi, Midlsbro je dobar izbor za izbegavanje. Pritom, domaći su vezali dva poraza, a ovaj drugi bio je pre četiri dana na Riversajdu (2:0 opd Bristol Sitija). Šefild Junajted se bori za vrh tabele, ali kako je i on u subotu poražen u Lidsu nije nam sigurica.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.1)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara