Komentari na vest

Buongiorno Italia: Leao je problem, a Mota u problemu

j

je_suis_ronaldo

pre oko 2 sata

motta je interov trojanski konj....a juve ce ove godine u Italiji biti 5...smijesna pojacanja, koja su mnogo skupa...samo usporedite tog navikanog Luiza sa Zielinskim i cinjenicom da isti taj Zielinski nije starter u Interu :)
G

Gaxter

pre oko 3 sata

Realno Inter je u Italiji najbolji pre svega jer ima i odlicne igrace na klupi koji mogu da uskoce.Juventus je tu u velikom problemu jer im je klupa mnogo tanka,a sezona je dugacka i dovoljno su 2 3 povrede da ti odrede sezonu,vidi sad Juventus bez Bremera i jos nekog ako to zadesi,prosto nema se zamena,i veliki problem Juventusa kako igra Daglas Luiz,kapitalno pojačanje i skupo placeno,a ocajno se za sad pokazao.
v

vaksin

pre oko 3 sata

Leao, Embape i Foden ne mogu da se sastave jos od EURA
S

Smouth

pre oko 3 sata

Cemu potreba za ovim podnistavanjem Stutgarta? Kao nisu oni bili dobri nego Juventus los 🤦🏼🤣. Ljudi ih pregazili u svim segmentima, pokazali da su bolji tim. Juventus se ove sezone provukao na barem 5 meceva i jedino mozda gde su odigrali dobro je prosli mec LS. Oni da nije bilo onog sramnog sudjenja ne bi ni desetkovani Lacio dobili. Vlahovic ocajan vec 3 godinu kod njih, poneki mec malo iskoci, ali konstantno opravdanja kako nije ovo ili ono...jednostavno prosecan napadac koji je preplacen, kojem se ovde ime pumpa jer je nas.
M

Monteroo

pre oko 3 sata

Ma strasan igrac,ali problem je sto ne moze milan to da isprati on i teo sada nece da igraju ,ovaj pravi penale ko na terminu....jbg teo 2 miliona ovaj na 3.5...a znaju da psg ili bilo ko u PL daje 15 lagano....i to je jedini problem... Pa sad u ligi nacija je uzeo loptu i predriblao pretrcao jedno sedam poljaka,jak,brz,lud ne mozes mu nista...
g

gosttw

pre oko 3 sata

odlican igrac, al fosna u glavi , ponasa se kao ronaldo ego sece nosom oblake kao da je bogom dan