Komentari na vest

Topola će videti možda i najbolje navijače u Evropi: Stiže 700 Poljaka

D

Dusko srbo

pre oko 2 sata

B topola je vec videla najbolje navijace u Svetu, tako da im ovi napumpani sterojidni poljaci dođu kao klovnovi. Manguparija czbgd
с

са овим

pre oko 1 sat

су се сложили Матија Бећковић,Вук Драшковић,Милан Калинић,Јована Јеремић и Симо Спасић📢
H

Hoax

pre oko 1 sat

Decko, daj ne budi smesan, hahaha.
j

jolesim

pre oko 1 sat

hahahhahahahahahhahaha. mi možemo samo da sanjamo takvo navijanje ili da gledamo na yt argentince, marokance, legiju i sl.
S

SAMODESTRUKCIJA

pre oko 2 sata

TSC igra Evropu jer su varoški klub koji je organizovan, a u državi su koja je kanta i gde su svi gradski klubovi kante ukanaljene. Dakle, TSC bi u nekom fiktivnom sređenom našem fudbalu bio maksimalno trećeligaš. Takav klub je limitiran. Sad zamislimo organizaciju TSC-a da preslikamo na sve veće gradove u Srbiji i njihove klubove i da dolazi Legija.
T

Topolka

pre oko 1 sat

TSC je primer kako klub u Srbiji treba da funkcionise. Toliko. A sto se tice varoskog kluba, zar je to bitno? To je klub koji je osnovan 1913. godine, znaci mnogo ranije nego mnogi klubovi u gradovima. Prema tome, trebalo bi da pises sa malo vise postovanja.
s

saksija

pre oko 2 sata

jedan klub bar da osvetla obraz srbiji. za naše klibove nije lš. ne možemo tu da osvajamo bodove zvezde je dve godine igrala LE prolazila grupi jednom i kao prva, i donela je dosta bodova tada srbiji. od lš pobede može da očekuje samo neko ko ne prati fudbal i koji se loži kako je silas plaćen 10miliona...taj još uvek nije kupljen već ne za pozajmici sa pravom otkupa, pa kad se otkupi i nace pare onda nek se priča... super što je prođen bodo, ali bolje da smo u le ili lk napravili bismo prolaz koje god da su ekipe za rivala sigurno... pustite pare od lš jel će neki navijač videti te pare osetiti ih nekako... neće mođe samo da se prepucava sa drugim navijačaima kao dete mi smo zradili toliko vi o tome sanjate godinama itd....treba jaka liga ne partizan voša tsc i još što više... sudjenje i kriterijumi kao u evropi... kroz le ili lk će da napreduju klubovi u srbiji ne mođe se preko noći trsziti nepto j lš ne ide ni psž to ne mođe milionima....evo zvezda igubila 5:1 nije za lš....a dprtmund od reala 5:2 i on je za lš....na papiru je veća bruka tog dortmunda nego zvezde, iako mislim da je monako loša ekipa i da da je rezultat previsok i nerealan
Z

Zli grizli

pre oko 2 sata

Podrska sutra! Ajmo TSC!
х

хокејашки клуб

pre oko 1 sat

ТСЦ...ко разуме,схватиће...
d

ditatore

pre oko 3 sata

bradrs from anadr madr
E

Exelcior

pre oko 3 sata

Srecno TSC sutra! Bar jedan klub da osvetla obraz ovoj zemlji.
X

Xhee

pre oko 3 sata

Ma jok. Dođite da vidite kako navijaju plaćeni navijači sa severne tribine.
S

Sekcija Lajkovac

pre oko 3 sata

Delije, pa 10 mesta prazno! Po brojnosti, glasnoći, koreografijama, akcijama van stadiona!
H

Hoax

pre oko 3 sata

Tu pricu mozes za slavskom trpezom da pricas negde po Beogradu, i to je to.
H

Hahahahahaha

pre oko 3 sata

Hahahahahahhahahahah
H

Hazard

pre oko 3 sata

Da li ti, ili bilo ko drugi na kugli zemaljskoj veruje u napisano? Ajde da razumem pre jedno 20 godina cuvene price o rupi na Marakani, kako se protivnickim igracima odseku noge kada izadju iz tunela, itd., ali ne znam da li trenutno postoji klub sa gorim navijacima, iliti bolje reci navijanjem od Zvezde. Pogledaj samo utakmice u LS, sve vreme vrte neke zalopojke, atmosfera kao u pozoristu. Te koreografije moze svako da napravi, i ne znam se ko se uopste vise lozi na te gluposti, mozda je bilo zanimljivo pre 30 godina. Ako pod akcije van stadiona smatras odlazak na glasanje kada dodju izbori, apsolutno si u pravu, tu su verovatni i najjaci.
Б

Блок

pre oko 2 sata

Све стоји,досадне песме ,слабија атмосфера ...али ово за кореографије да свако може да направи ,па што не направи ? За кореографије Делије и Миланови навијачи ...и често Легија . Топ три ,па доста празних места.

Na severu od 88

pre oko 1 sat

Nije to ni na 50% od onda kad je bilo po 25,30 000 da gledaju "Gumu"Bogdanovića,Lekića i ostale,o vremenima oko 90 ih da ne pričamo ali dobro,za ovu papazjaniju oko nas smo bili i bićemo 30 godina ispred.
r

raaraa

pre oko 1 sat

Izvini, moram da ti odgovorim, ne zbog tebe, već zbog drugih koji čitaju, a ne znaju. Nemoj da se šalimo tako. Nemoj taj crni humor, jer teška su vremena. Bila je nekad moćna i premoćna tribina. Krajem osamdesetih je svaki derbi ili evropska bila najbolja žurka u gradu tog dana. Puno humora, puno bezobrazluka i onog najboljeg beogradskog uličnog duha. Posle toga veliki pad kao i u celom društvu. Malo je za taj novi narodnjački sever bio ok onaj period kada nismo osvajali ništa, a sever bio pun i prelud. "godine prolaze moje..." Ali ovo danas je bleda senka. Par dobrih koreografija zadnjih nekoliko godina i to je to. Pevanje – tuga su i pesme i kako ljudi zvuče zato što svi muču da bi kao zvučali opasno i onda u zbiru to tako i zvuči – tugaljivo mukanje hiljadu batica koje se čuje maks. 30 metara dalje. Vizuelno nula - nigde crveno-bele boje, samo neki braon barjaci sa slikama njihovih palih ortaka. Brojnost – nema šta da se priča jer je tribina prazna kao uostalom i ceo stadion.
n

navijacki123

pre oko 3 sata

Kako mozes u zemlji Srbiji gdje imas dvije velike navijacke grupe , koje su vjerovatno i najbolje u evropi da imas ovakav naslov ? Da kazes da su neki poljaci bolji od nas ? Po cemu ? Brojniji su , glasniji ? ili si mozda mislio na to kako oni ne prave nerede a nasi prave , a da ipak i oni prave i to tri puta vise nereda , Malo cijenite vise ono sto imamo ovdje .
R

Rs RS

pre oko 3 sata

Daleko smo mi od najboljih navijackih grupa u evropi. Da li si nekad pogledao utakmice bilo kog njemackog drugoligasa,? Puni stadioni i barem pola stadiona aktivno navija i daje podrsku svojoj ekipi. Kod nas ako nema rezultata ili nije atraktivan protivnik nema nikoga.
E

Ekrem IV

pre oko 2 sata

Koji mi covece? Koje navijacke grupe? Imas jedne placene navijace kojih dodje oko 1000 po utakmici - crveni blizanac. I to je to.
N

NAJBOLJOST SRPSKA

pre oko 2 sata

Znači najbolji i najverniji su navijači kojima su stadion i tribina najčešće prazni. Tu smo sigurno najbolji.
V

Viki Miljković

pre oko 2 sata

Prvi i jedini uslov za to koliko su navijači dobri je koliko su posvećeni i u kom broju popunjavaju stadion. Ne mogu se porediti klubovi čiji navijači u proseku napune 80% stadiona na svakoj utakmici (Legia) i navijači čiji navijači u proseku napune max 25% stadiona. Osim kad je Evropa.