Topola će videti možda i najbolje navijače u Evropi: Stiže 700 Poljaka

Vreme čitanja: 2min | sre. 23.10.24. | 12:13

Legiju će bodirti 700 navijača protiv TSC-a

Nije TSC izvukao na prvi pogled baš atraktivne za publiku protivnike u Ligi konferencije, ali će svakako već na prvoj domaćoj utakmici ovo malo mesto na severu Bačke biti poprilično krcato na dan utakmice. Jer, kako je najavljeno tim iz Poljske bi mogao da ima podršku oko 700 svojih pristalica, koje će u toku sutrašnjeg dana početi da pristižu u Bačku Topolu.

Prošle sezone su rekord oborile pristalice Frajburga, kojih je bilo preko 500, nešto manju podršku je imao Vest Hem, a iza su ostali Olimpijakos i Braga, koju je bodrilo desetak najvatrenijih navijača. Ni Makabi iz Tel Aviva nije ovog leta imao jak vetar u leđa, jer ga je bodrilo dvadesetak fanova.

Izabrane vesti

Navijači Legije poznati su po veoma impresivnim koreografijama koje karikiraju i političke poruke, ali i po čestim ispadima zbog kojih su ja ratnoj nozi sa krovnom kućom fudbala u Evropi. UEFA je nebrojeni broj puta izricala kazne Legiji zbog njenih navijača, a poslednja je usledila nakon duela sa Betisom početkom oktobra. Prethodno su imali zabranu odlaska na pet gostovanja zbog nereda u Birmingemu kada je tim gostovao Aston Vili.

Upravo iz gore navedenih razloga, ukoliko se pojave u Bačkoj Topoli, navijači Legije neće moći da nose obeležja kluba. Kako je u razgovoru za Mocart sport naveo jedan poljski novinar, oni uvek pronađu način da bodre svoj tim, te se iz tog razloga očekuje da se ipak pojave na stadionu u određenom broju i pruže podršku svom timu.



tagovi

Legija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara