Novo lice u Ubu, Ivana Đorđević generalni direktor Jedinstva

Vreme čitanja: 1min | sre. 23.10.24. | 12:31

Doskorašnja generalna sekretarka Voždovca na novom zadatku

/Od dopsinika Mozzart sporta iz Lazarevca/

U punom jeku prvenstva superligaš iz Uba je pojačao redove. Ovoga puta nije reč o igračkom kadru već o klupskoj administraciiji. Novi generalni direktor Jedinstva, postala je Ivana Đorđević, doskorašnja generalna sekretarka Voždovca.

Izabrane vesti

U nameri da unaprede klupsko poslovanje u debitantu u Mozzart bet Superligi Srbije, odlučili su da odgovornu funkciju povere dami sa iskustvom u fudbalskim vodama.

Dobila sam poziv od Nemanje Matića sa kojim se dugo poznajem, porodično se družimo i jednostavno, to je trenutak kada ponuda ne može da se odbije“, rekla je na početku razgovora za Mozzart Sport Ivana Đorđević.

Šta očekujete od posla u novoj sredini?

Pokušaću da iskustvo iz prethodnog kluba na najbolji način iskoristim za obaveze u Jedinstvu. Cilj je da klub još bolje funkcioniše, a za tako nešto postoje više nego optimalni uslovi. Na kraju, želja svih pa i moja je da fudbalski Ub postane standardni deo najjačeg ranga. Ono što je do mene sigurno će da bude na najvišem nivou“.

Kakvi su prvi utisci?

Najbolji mogući.Na prvom koraku uverila sam se da je Jedinstvo sjajno organizovan kolektiv. Ljudi su srdačni, dobronamerni i ubeđena sam da su pred nama lepi dani“, zaključila je Ivana Đorđević, novo lice u taboru superligaša sa „Šepkovca“.

PIŠE: Miloje Radičević





tagovi

Ivana Đorđević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara