Filip Petrušev (MN PRESS)
Filip Petrušev (MN PRESS)

Petrušev se oprostio od Olimpijakosa: Ovo nije zbogom, već vidimo se

Vreme čitanja: 1min | sre. 23.10.24. | 18:09

Srpski as menja sredinu, ali ne i boje

Dočekali su navijači Crvene zvezde da njihov voljeni klub pojača Filip Petrušev. Saga oko dolaska reprezentativca Srbije na Mali Kalemegdan trajala je od polovine jula, pa sve do danas, kada su crveno-beli zvanično objavili da se Petrušev vratio.

Budući da je Džoel Bolomboj povređen, tajming za dolazak doskorašnjeg košarkaša Olimpijakosa nije mogao biti bolji, mada je svakako težak period pred Zvezdom. Da je američki centar zdrav, u paru sa Petruševim Zvezda bi bila ozbiljan kandidat za Top 8 fazu, a ovako će morati da "preživi" dok se Bolomboj ne vrati.

Izabrane vesti

Ipak, dolazak Petruševa će prijati i njemu. U Pireju se ne bi naigrao košarke, ozdravili su i Mustafa Fal i Nikola Milutinov, pa Jorgos Barcokas nije mogao da pronađe minute za srpskog asa.

Zato je došao u Zvezdu na pozajmicu do kraja sezone, a nakon što je sve bilo ozvaničeno, poslao je poruku navijačima pirejskih crveno-belih.

"Nije zbogom, već vidimo se! Uvek ću navijati za crveno-bele, saigrače, trenere i čitavo osoblje. Posebno hvala predsednicima (braći) Angelopulos za sjajan odnos i razumevanje moje situacije", napisao je Petrušev na Instagramu.


Mora se istaći samo jedna stvar, a to je da se od Petruševa mnogo očekuje od strane zvezdaške javnosti, što nije bio slučaj u njegovom prvom mandatu, pa će biti zanimljivo videti kako će krilni centar reagovati i igrati sada kada je pred njim zadatak da "spasi" sezonu.


tagovi

Filip PetruševKK Olimpijakos

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara