Komentari na vest

Loše vesti iz Atlante: Povredio se Bogdanović

B

Banana Republika

pre 21 minuta

Bogi nasa curica, nekad ga malo i sut krene ali ako nije vazna utakmica i ako se ne lomi rezultat
1

12345ss

pre 21 minuta

Za koga nastupa Gudura u NBA? A da, izvinjavam se...
K

KIMI 85

pre 39 minuta

Bezi ti Bogi iz te Atlante. Gledam otvaranje protiv Bruklina, Snajder od njega trazi da kida odbranu, a ostali se setkaju. Najbolji skorer uz Janga jedva da je dobijao lopte. Forsira se onaj Dzonson, i Risaser ruki, a Bogdan kao da je treca opcija. Znaci, ne cene ga ni pola koliko zasuzuje. Garantujem da bi Denveru legao samo tako, itekako im treba jedan suter, jer Marej je u kanalu a Porter opet ista prica.
@

@zaca

pre oko 1 sat

Za njega svi znamo sta privodi ali za tebe bi se reklo da jos ni mrak nisi skinuo. :) A i gde ces takav grdan :DDDD

Zaca

pre oko 2 sata

Eto prilike da izgazi klinke dok je na puazi 🙂 A posle toga klupa lagana za bolje i nije lažna Nba zvezda
S

Saturn

pre oko 1 sat

Sram te bilo za komentar posle toliko radosti koje nam je doneo a toliko mrznje u tvom komentaru. Koliko puta je zbor reprzentacije ispastao u Atlatnti zbog povreda koje je povukao sa takmicenja . Sram te bilo. Navijac Crvene Zvezde
@

@zaca

pre oko 1 sat

Zato ti zensko u zivotu neces da pipnes :D malo si ljubomoran na Bogija ali to je ok, unistio ti zivot, ugasio klub i sad broji desetine miliona dolara dok privodi modele dok ti jedes dva jaja. I kobasicu. Ako razumes ;) ahhhahaaha
@

@saturn

pre oko 1 sat

Nemoj tako saturne ne poznajes decka, on je homo i ne voli kada likovi imaju devojke. A niko ga nije birao za tim u skoli pa mrzi sve i NBA i Bogdana i Partizan i sve. Voli Pink, Jovanu Jeremic i Informer. Aca Lukas mu je omiljeni spisatelj.
S

Svašta

pre 39 minuta

Pa šta, neka "gazi" klinke, mladolik je, lep i zgodan! Retko ko je sa 32 godine toliko mladolik, Nedović i on su baš mladoliki, i jako lepo izgledaju, to je dosta i do genetike. E, sad, to što ima ljubomornih ljudi u našoj državi više nego normalnih, pa ne mogu da se pomire sa nekim stvarima, to je već za ispitivanje.
L

Ljkoze

pre 37 minuta

A ti nesreco, privodis li sta, ili si obican internet ratnik, kao vecina ovde komentatora? Na sta li ti licis, pitam se!? Mora da si nizak, crnomanjast, do 180 cm visine, neobrijan, neuredan, zanru, pa te ni jedna ne zeli!? Takvih kao ti ima na pretek u Srbiji, samo se gomilate!