PREDLOZZI I TIPOVANJA (nedelja): Inter ruši demoralisani Juve, Marsej traži iznenađenje u Klasiku

Vreme čitanja: 1min | ned. 27.10.24. | 13:07

Pročitajte nekoliko predloga za 27. oktobar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Fiksevi dana
ITALIJA 1 | 18:00
Inter - Juventus
ID: 8445457

Jesu Nerazuri trenutno drugoplasirani u Seriji A, ali su posle poraza od Milana krajem septembra zaređali s dobrim rezultatima. Tim Simonea Inzagija pobedio je na prethodnih pet utakmica, a pre nekoliko dana trijumfovao je golom Markus Tirama u trećem minutu nadoknade. To je potpuna suprotnost Juventusu, koji je demorilisan porazom od Štutgarta, takođe u nadoknadi.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.85)
Fiksevi dana
HOLANDIJA 1 | 20:00
AZ Alkmaar - Go Ahead
ID: 8445544

Rušio je AZ sve pred sobom na početku sezone, čak je imao i neverovatnu pobedu od 9:1 protiv Herenvena, ali je onda drastično pao u formi i izgubio prethodne tri utakmice u domaćem prvenstvu. Go Ahed igls igra iznad očekivanja, na devetoj je poziciji, ali je sada vreme da se tim Kristijana Belića vrati na pobednički kolosek.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.7)
Vredi probati
FRANCUSKA 1 | 17:00
Nice - Monaco
ID: 8445523

Možda ovakav Monako može i da ugrozi titulu Pari Sen Žermenu. Klub iz Monte Karla je nažalost razmontirao Crvenu zvezdu 5:1, ali i u prvenstvu igra odlično. Šest pobeda i dva remija ostvario je Monako u Ligi 1, a danas bi mogao da trijumfuje i protiv tima koji je u seriji od tri remija zaredom. Nica jeste nezgodna, ali ovog puta verujemo u goste.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.15)
Fiksevi dana
ŠPANIJA 1 | 21:00
Sociedad - Osasuna
ID: 8445275

Baski su u četvrtak igrali meč u Humskoj protiv Partizana, gde su trijumfovali protiv Makabija iz Tel Aviva u utakmici Lige Evrope. Možda je Sosijedad trenutno na tabeli ispod Osasune, ali verujemo da će ove večeri isplivati veći kvalitet igračkog kadra kluba iz San Sebastijana. Osasuna je u prošla dva kola izgubila od Betisa i remizirala protiv Hetafea.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.8)
Vredi probati
ENGLESKA 1 | 15:00
Crystal Palace - Tottenham
ID: 8445537

Spursi su autoritativno pobedili protiv Vest Hema u prošlom kolu 4:1 i sada gostuju očajnom Palasu. Tim sa Selhurst Parka ima tri remija i pet poraza u dosadašnjih osam utakmica, a Totenhem baš i nije idealan rival za prekid serije. Mislimo da će Postekogluovi izabranici nastaviti u ritmu iz prethodne sedmice i da će ponovo osvojiti tri boda.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.9)
Za izbegavanje
BELGIJA 1 | 16:00
Antwerp - Standard
ID: 8445566

Jeste Antverpen drugi, a Standard deveti na tabeli Župiler lige, ali je klub iz Liježa pobedio protiv Šarlroe u prošlom kolu i sada bi poljuljani velikan konaćčno mogao da krene uzlaznom putanjom. Smatramo da bi bili pametno izbeći opkladu na Antverpen, ili preciznije protiv Standarda.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.65)
Fiksevi dana
RUSIJA 1 | 17:30
Zenit - Lok.Moscow
ID: 8445334

Deluje da će još jednom sezona u ruskoj Premijer ligi biti izuzetno zanimljiva. Zenit je prošle sezone osvojio titulu u poslednjem kolu zahvaljujući kiksu Krasnodara, a i sada je drugi na tabeli posle 12. kola sa bodom manje od Bikova. Pita se i Lokomotiva, ali je u prošloj rundi doživela nedopustiv kiks i izgubila od Himkija. Danas im se ne smeši dobar epilog u Sankt Peterburgu.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.63)
Za izbegavanje
FRANCUSKA 1 | 20:45
Olympique Marseille - PSG
ID: 8445533

I sa Kilijanom Embapeom Parižani nisu mogli do titule prvaka Evrope, a čini se da tek sada neće moći. Marsej je treći na tabeli i čini se da je idealan trenutak da nasred Velodroma nastrada Pari Sen Žermen, da bude u sportskom smislu "žrtovan" pred najljućim rivalem, to je nešto što u lučkom gradu najviše žele.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.9)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara