"Rouz ide u minus"
"Rouz ide u minus"

MOZZART kalkulator: Rouzu i Elisu ništa ne verujemo, Hezonja zavija Zelene u crno!

Vreme čitanja: 2min | pet. 30.01.15. | 16:53

Dvojica iz Evrolige, trojica iz Nba. Tri plusa i dva minusa smo spremili za vas danas...

Izabrane vesti

Forma mladog Hrvata ide uzlaznom putanjom i on prilično dobro koristi višak minuta koji je dobio posle povreda Navara i Olesona. Prethodne nedelje je ubacio Crvenoj zvezdi 12 poena za vrlo malo vremena, te očekujemo da će i večeras protiv Žalgirisa prebaciti skromnih sedam poena. Bekovi litvanskog šampiona nemaju nijednog beka koji bi mogao da odgovori na atleticizam Marija Hezonje, pa smo ubeđeni da hrvatski reprezentativac večeras ide u plus.

8592 Džejson Grendžer (Unikaha) - više od 8,5

Amerikanac bi morao da povuče svoj tim koji je pred teškim zadatkom jer u Malagu dolazi Fenerbahče. Trebalo bi očekivati veliki broj poena na ovom meču generalno, pa će otud i Grendžer imati veću šansu da prebaci granicu i postigne desetak poena. Jedan od najboljih igrača Unikahe se dobro snalazi kada je na terenu "jurnjava", a kada se igra protiv Fenera tako nešto je skoro zagarantovano.

8596 Majkl Karter-Vilijams (Filadelfija) - više od 15,5 

Standardna priča kada je Karter-Vilijams u pitanju! Plej Filadelfije će se "iživljavati" na terenu, šutiraće kad god može i nabijati statistiku pred sve izvesniji trejd u koji Siksersi planiraju da ga uključe. Kako se Fila sastaje sa Minesotom večeras u okršaju dve verovatno najgore ekipe u NBA koje odbrana nimalo ne interesuje, trebalo bi da oba koša budu zatrpana, a u zasipanju Minesotinog Majkl Karter-Vilijams bi mogao da prednjači.

8626 Derik Rouz (Čikago) - manje od 20,5

Bulsi će večeras biti kompletni, Batler se vratio u stroj i sve će manje lopti biti za Rouza koji ne bi smeo da se ispucava kao što je to radio na prethodnih nekoliko mečeva. Kada na sve to dodate da će ga jedan deo utakmice čuvati Erik Bledso, onda je put do 20 ili više poena sve teži. Derik bi mogao da bude jedan od minusa večeri.

8615 Monta Elis (Dalas) - manje od 20,5

Bek Dalasa ne uzima šuteva koliko je to činio nekada i sada je mnogo podređeniji timu. Dalas će večeras na gostovanje Majamiju koji igra možda i najdosadniju košarku u ligi, aporu i na malo poena. Uz to, Dvejn Vejd sigurno neće biti u timu Hita, pa bi Maveriksi već do poluvremena mogli da se odlepe i neće biti potrebe da se Monta troši na plus 20. Ni nekim mnogo otvorenijim ekipama nije umeo da ubaci više od 20 poena, pa smatramo da će danas takođe u minus.

(FOTO: Action Images)


tagovi

NBA ligaMonta ElisMario HezonjaMajkl Karter-VilijamsEvroligaDerik RouzDalas MaveriksČikago Bulsbet info

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara