(©Reuters)
(©Reuters)

Rodik u šoku zbog Đokovića: Njegova najgora sezona nama bi bila najbolja u karijeri

Vreme čitanja: 2min | sre. 16.10.24. | 14:38

„On više nema 30 godina i ima dva monstruma ispred sebe“, dodao je Amerikanac

Teniska sezona ulazi u završnicu, od velikih turnira ostali su još masters u Parizu i završni masters u Torinu. A, Novak Đoković je u 2024. godini osvojio samo olimpijsko zlato.

Zato nije čudo što je posle poraza od Janika Sinera u finalu turnira u Šangaju Đoković istakao da je ovo njegova najgora godina u karijeri.

Izabrane vesti

A, te reči su pogodile Endija Rodika. Čovek koji je bio prvi na svetu i koji ima osvojen jedan grend slem u karijeri ostao je u šoku zbog Novakovih reči.

Pogodile su me njegove reči na konferenciji posle finala, kada je pričao o lošim rezultatima. Ocena je iz njegovog ugla bila potpuno razumna, u svetu gde svi mi, a pogotovo ovi najbolji, treniraju sebe da nekad budu potpuno iracionalni“, počeo je Rodik u svom podkastu.

I nastavio da secira Novakove izjave.

„Rekao je da ovo njegova najlošija sezona i da je morala jednom da se desi. Ali i da je srećan zbog osvojene zlatne olimpijske medalje. Nego, hajde da razmislimo o tome na sekund“.

Nastavio je Rodik:

„Novak je u njegovoj najgoroj sezoni u karijeri igrao polufinale Australijan opena, finale Vimbldona, osvojio olimpijsko zlato, igrao finale mastersa u Šangaju. To bi za neke od nas bila najbolja godina u karijeri! On više nema 30 godina i ima dva monstruma ispred sebe. Bila je ovo ludački dobra nedelja za njega“, poručio je Endi Rodik.

Takva je, valjda, sudbina najvećeg svih vremena, lestvicu je toliko podigao da ni vrhunski rezultati za druge nisu dovoljno dobri za njega...


tagovi

Novak ĐokovićEndi Rodik

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara