Komentari na vest

PAO je pao! Partizan srušio prvaka Evrope usred Atine

z

zorge

pre 22 dana

Pobeda u Atini nema znacaj, a služila je za izoštravanje karaktera ekipe.
I

Izvrnuta logika

pre 19 dana

Da, bolji bi bio poraz ... najbolje je da gubis utakmice poput luzera iz predgradja ... sve je naopako kad je pogled sa dna
N

Navijaci igokeje

pre 23 dana

Malo ste prodisali sa 2-3 Nebitne pobede u prijateljskim mecevima pa se odmah okuražili i poceli busati u grudi, a Čovke vam pluća napunio do vrha u prethodnih 14-15 godina koliko niti jedne titule i EL videli niste u poslednjoj deceniji, na sve to vas i Terza dopunjava evo već 9.god za redom. Mada, već ste oguglali, gutate profi, i treba jer nastaviće se ovo prskanje i punjenje, i trajace još godinama i narednu celu deceniju... Ušivaće igokeasicu i vraćati je iz mrtvih još godinama a mi ćemo da je cepamo sve jače i jače dok ne završi na smetlištu gde joj je i mesto.
U

Uzmi hladan efes

pre 19 dana

Vi ni nebitne ne mozete da dobijete a kamo li bitne ... najgori klub evrolige i najpoznatiji fenjerasi rekreativci
M

Mosquito

pre 23 dana

Kad neko kaže PAO, ja pomislim DUBAI.
P

Pedjah

pre 23 dana

Nista smesnije i komicnije nema nego kad o kosarci pricaju navijaci Fuzionisane igokeje koja je Jedini klub u celoj Evropi koji jedne jedine titule i EL video nije zadnjih 13-14 punih godina za redom ili ti vise od cele zadnje DECENIJE i koji sa 30mil budzetom po sezoni izgubi svih 8 zadnjih derbija za redom od Zvezde, a nakon toga izgube i Kup, pa zatim jos izgube i ABA ligu, pa zatim i KLS...a jos na sve to ispadnu iz EL i zavrse na Top 12-tom mestu, i onda navijaci takvog kluba dodju ovde da Zvezdi pricaju nesto o kosarci haha...zaista neprocenjivo!🤣
I

Idem u Dubai

pre 23 dana

Bolje da se Čović polako pakuje nije mu lose mesto kada padne njegov ljubimac sa vlasti moćiće samo da obriše tamo da se preruši u Šeika i ostane do kraja zivota ili mu resetke ne ginu a od vaseg kluba nece ostati kamen na kamenu.
O

Osam Nula

pre 23 dana

@Idem... Bice opet jos jedna 3pla i nova 8-0🧹 na kraju sezone!
G

Grobarcina

pre 23 dana

Pa ovako da objasnim ljudima,odete lepo na Google pa kucate: prtizan fuzija igokea,procitate prvih par linkova sto vam izbaci i sve vam odmah bude jasno ko dan koji klub je prvi fuzionisan na ovim prostorima i ne postoji jos od 2007 god! Internet je cudo,pamti pravu istinu i posle skoro 20 godina i ne mozes je izbrisati i poreci nikako ma koliko se trudio!
1

15 god 1 trofej

pre 23 dana

Ne moze da se zivi od ove manjine u crnom koja preko poruka pokusava da izbaci svoje frustracije zbog samo JEDNOG trofeja u poslednjih 15 godina i cak 13 punih godina za redom bez odigrane EL u ovoj deceniji! Drzava sipa milione i milione vec godinama u klub iz laktasa,a Zvezda ih Metla gde god stigne redovno evo vec punu Deceniji ipo,uzeli samo Jedan jedini trofejcic od kad im je dosao "najbolji trener" a Pogubili cak 15 drugih titula i trofeja,a oni i dalje laju,stezu misice,prozivaju,isto kao i na terenu sto rade njihovi igraci,a kraj uvek znamo...🧹 Smeta im Zvezda u svakom pogledu,a lepo im je bilo dok su deceniju harali Srbijom za vreme njihovih Sponzora zuto-crvenih,Dacica,Ruzica,Tadica,Canka,Marjanovica,Toleta...kad je sve islo njima od talenata i u FK i u KK,kao i u vaterpolu i svim drugim sportovima! Lepo je bilo kad se u fudbalu vezale godine dominacija,pesma "k....a umire,k....a gasi se" a na Zvezdinom dresu SMS za pomoc klubu,gasi se struja,svi beze,u kosarci se skidaju kosevi,dolaze anonimusi od pojacanja,igra se sa Klincima,bez sponzora,dok sa druge strane dominira se na celu sa debelim Dukljanonom gde se otimaju najbolji igraci svih drugih Srpskih klubova poput Zvezde,Hemofarma,FMP,Vojvodine..itda tadasnji predsednik Tadic peva sa grobarima u Pioniru uvredljive pesme protiv Zvezde! Vaterpolistima besplatni bazeni,pare od opstine,a Zvezda nema veterpolo klub u opste. Lepo je bilo domnirati tada kad se ostali klubovi gasili po Srbiji,a Zvezda unistavala u svim sportovima da jedan klub nema konkurenciju,a danas oni kukaju,drzava im placa licence i dovodi igrace u fudbalu,u kosarci najskuplji trener Evrope,igraci iz NBA,F4 EK i EL...itd U fudbalu su uvek bili iza Zvezde i uvek ce biti,dzabe su pokusali na silu,u kosarci do sredine 80-ih nisu ni znali sta je kosarka,trebalo je vise od decenije da se Zvezda prestigne po broju trofeja! Zvezda je bila najtrofejniji kosarkaski klub u drzavi vise od 55 godina,dok je Zvezda nizala trofeje i donela prvi Evro trofej u bivsu Jugu,oni su cekali prvu titulu preko 30 godina i na sve to jos igrali drugu ligu,toliko o tome da se ne zaboravi istorija!
E

Efes likes suburban

pre 19 dana

Za samo 2 sezone 6. mesto, 2 uzastopne pobede na strani protiv Reala i umalo plasman na Final Four je nesto sto neki drugi NIKAD NISU USPELI za tih 70+ godina koliko postoje
Š

Šteta samo.

pre 23 dana

Za Lučića sam se nadao da će doći, Milutinov takođe. I ovako izgleda za sada dobro. Posebno je odbrana bolja od prošle godine..
I

Istvič

pre 23 dana

Ja verujem da je ovaj meč slika i prilika onog što bi ovaj novi Partizan konstantno mogao da manifestuje, a to su utakmice na mali broj poena i ozbiljna redukcija ispaljenih trojki u odnosu na sve prethodne sezone otkad je Žoc tu.
G

GostO

pre 23 dana

Necu ni da citam komentare na ovu vest, jer znam kakvo je lozenje u pitanju. Svakako cestitke na pobedi, jer nije lako pobediti PAO, cak ni kad mu ne igra nekoliko najboljih igraca, a tebi fali i Vanja kapiten, i jos nekoliko njih koji ce imati cak 25 sekundi u proseku na terenu. Ali, mislim da ste ovime sebi ucinili medvedju uslugu, posto ce sad ekipe ozbiljno da vas shvate, i da igraju na max protiv vas. No dobro, vi znate zasto ste sampioni pripremnog perioda, ako je vaka dobro, nama je jos bolje.
R

Rebel

pre 23 dana

Vas ce shvatiti kao i svake godine - kanta za punjenje. Fenjerasi regularnog dela EL i kradljivci/otimaci domacih trofeja, koji zahvavaljujuci toj lopovskoj praksi vise nista ne vrede.
M

Megaloman

pre 23 dana

Nisi ti mladiću za ozbiljno komentarisanje. Nekoliko velikih grešaka u koracima: Zamisli shvatiće nas ozbiljno i igrati na max. Pa, koja to ekipa u EL ne igra na max, posebno protiv Žoca i Partizana. Dobiti Žoca u EL je kao magistarski rad za svakog trenera i nešto što će zauvek pamtiti, Vanja kapiten će igrati 25 sekundi po meču? Hajde da vidimo i to. Majk nam ne igra i Žoc kuka za njim prilično, eto još jednog s minutažom od 25 sekundi. Kao, mi se ložimo i sad krećemo s tim, pa šta je tu neobično i nenormalno? Naravno da imamo velika očekivanja od potpuno novog tima, koji na papiru nije uopšte slab, zašto ne reći. I da, zvuči neverovatno, ali sa Žocom ćemo pokušavati do osvajanja te EL. Jedan Dule je izgubio onomad od strašnog Olija na jednu loptu u polufinalu fajnal fora, zašto to onda rekorder Žoc ne bi mogao učiniti? Da li ja vama branim da imate velika očekivanja i da se ložite, zašto to ne biste radili. To je tako normalno i navijački. Razmislite o tome.
@

@Rebel

pre 23 dana

Zvezda je godinama bila u top3 sto se odbrane tice, 2 sezone bila je i najbolja odbrana u EL i sve to sa najmanji budzet, prosetaj u vesti na EL i citaj ;) ali dobro, kad mozes da zaboravis vasa vecita posledna mesta, vecitno na dnu ali bas na dnu tabele, mozes da se pravis l ud i lecis kompleks slobodno ;) Inace lani veciti su imali skoro isti minus u poeni, a godinu prije partizan bio gori, dzabe po 20+ milke, nakon ove sezone ide katanac, tek ce da se prica za dugovi i za kk ofi ;)
R

Rebel

pre 23 dana

Ne znam sta si pokusao da kazes, ali cinjenice su sledece: Poslednje dve sezone Partizan ima po 5 pobeda vise od fmp2 u EL, tako da nema parametra po kom bi se poredili. Stose tice situacije od “pre”, dok je blagopocivsa jos bila na ovaj svet, situacija je jos mnogo gora. 4xFinal4, bezbroj Top8 i 1xEL. A o budzetu od 23mil je pricala poodla, sto znaci da ce tokom sezone otici na 30+ kao po obicaju. Znaci 300 mil proteklih 10 god za 10 osvojenih fenjera je neuporedivo sa bilo kojim klubom u bilo kom sportu
G

Gost Đura

pre 23 dana

Prerano je za bilo kakve zaključke i prognoze, Međutim, ono što primećujem kod Partizana je ujednačenost, odnosno neujednačenost tima kod PAO. Partizan ima roster koji je po individualnim kvalitetima tu negde (+ - gore dole, što bi se reklo), dok PAO ima problem ekstra-kvaliteta što može da bude ozbiljan izazov za uigravanje, hemiju, svlačionicu. Treba sva ta velika imena naštimovati i ukomponovati, a tu je i pritisak prošlogodišnje krune koju Janakis svim silama, rekao bih, želi da sačuva na glavi . Rekao bi' da je ovaj tim sklopljen više po njegovom ukusu nego po Atamanovom i da će cela ova priča na kraju biti one-hit wonder. Neko će reći a kako Real hendluje sva ta imena, ali njima se može da takav prekvalitetan tim drže godinama zajedno, a evo opet, tek su pretprošle godine napravili nešto i to na kvarno. Čini mi se da je upravo u tom višku kvaliteta problem. S druge strane, mislim da će Željko imati dosta lakši posao. Mada, problem Partizana će biti kako da zadrži ovaj tim ili makar kostur sl. sezone. Dosta igrača ovde (Karlik, Nilikina, Poku, Sterling, pa i Lunberg) vide ovo kao neki ekspresni način kako da boostuju karijere i što pre se vrate u NBA ili da se bolje naplate u EL. Sve u svemu, videćemo... biće zanimljivo. Sportski pozdrav.
8

8;0 u

pre 23 dana

0:8
Д

Дугоушко

pre 23 dana

Партизан победник победника свих припрема! Зато Звезда опет све осваја, славиће врв 11 место опет, ложе се на пријатељској о мати драга
D

Djokson

pre 23 dana

Vama je raspali Zenit nepremoativa prepreka.
R

Rebel

pre 23 dana

Kad bi fmp nekad nekako, u nekom univerzumu pobedio prvaka Evrope pred 45.000 njihovih navijaca, verovatno bi AV organizovao docek ispred skupstine i posipao cvece od aerodrom
@

@rabel

pre 23 dana

Ja bih pre da nam daje pare kao vama, a vi idite ispred skupštine
N

Najgori u evroligi

pre 23 dana

Da li ne nekog/Izlog uspeo da pobedi najgori klub Evrolige u ovih mesec dana? Ah da, pobedili tim OS na Palma.
S

SB

pre 23 dana

Bravo bravo, trpaj boraniju
Ž

Žocara

pre 23 dana

Definitivno ćemo biti defanzivno mnogo kvalitetniji, ali ovoj ekipi fale poeni u rukama. Naneli, Kaboklo i Aleksa nisu smeli biti pušteni. Beron slobodan agent, Dalas Mur dostupan. A mi nemamo poštenog šutera osim Brauna koji ima jako lošu fiziku i za belca.
С

Сале Национале

pre 23 dana

Обична пријатељска утакмица. Оба тренера су пробали разноразне ствари тако да је прерано за неке закључке. Једино што упада у очи је атлетицизам Партизанових играча који је већи него код претходне екипе.
v

vladano79

pre 23 dana

Sampioni pripremnog perioda
P

PANATHINAIKOS GATE13

pre 23 dana

Partizan thanks for coming to play in a historical game in a sacred stadium from 556bc...Zelico is the Lord Of the Rings....ΖΗΤΩ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 🇬🇷🏆
S

Sima Arauho

pre 23 dana

Grobari mole drzavu da kupi F4 EL jer ne bi bilo lepse priče od te da Željko jubilarnu 10 osvoji u Srbiji.
B

Bre...

pre 23 dana

....budi realan samo malo!
P

Pik gost

pre 23 dana

Vratio se Želimir i ostvario davni san. Partizai posato orvak Evrope. Čestitke, treći trofej za 5 dana. Ovo je zaista uspeh. Za tri godine jedan trofej, a sada za pet dana 3 komaTa. Nema šta.
S

Spijun

pre 23 dana

Utakmica je bila vazna za oba kluba I crno-beli I zeleno- beli su podlegli vaznosti utakmice. Najvise su uzivali navijaci, a najvise oni koji je nisu ni gledali. Lepotu ovog susreta najbolje su docarali obektivni izvestaci, ali I objektivna publika koja je na pola zadnje cetvrtine pocela lagan da ide ka izlaznima, dok je KKP dominirao I svojom odbranom je sveo protivnika na sezdesetak poena ( te nabedjene NBAigrace).
C

Cajo

pre 23 dana

Bosna, Partizan, Cibona, Jugoplastika, Pop 84, Top 15. Nađi uljeza. Vrijeme za tačan odgovor, jedna sekunda. Pitanje iz kviza za površne poznavaoce košarke.
R

Redmond

pre 23 dana

Pao igrao bez pola tima i bitnih najboljih igrača. Videćemo vas kada budu bili kompletni. Naravno, niko vam ne brani da se ložite kao i u predhodnih 11 sezona.
K

Ko0

pre 23 dana

Ne bih rekao, samo lorenco nije igrao.
m

mali jsd

pre 23 dana

E to je to kada se pošteno sudi ne bi izgubili od igokeje, Studentskog centra, Splita, mege Zadra, ali nate sudije nasem rumenku ne daju
K

Kzjzkz

pre 23 dana

Bravo Željko,posložio ih čovek na brzinu.Kad neko zna,zna...
S

Srbija 1991

pre 23 dana

Bravo Zoc, ima nada za drugi trofej u cetiri godine !?
T

Tesko je tesko

pre 23 dana

Uzasno je tesko ostati bez voljenog kluba...navijati stalno za nekog drugog...covicu vrati nam nasu kkcz molimo teeee
H

Hm hm

pre 23 dana

A gledate gledate 👀🤣
M

Mjv

pre 23 dana

Cestitam na pobedi treceg tima panate. Bravo sampioni predsezone
s

spiritus movens

pre 23 dana

Sa svima mozemo jedino sa Zvezdom nikako.
D

DDF

pre 23 dana

Svi koji velicaju pobedu protiv nekompletnog Panatanaikosa treba da se pod hitno"spuste",u igri ima mnogo vise ofanzivnih problema nego defanzivnih koji ce morati da se rese mnogo brzo jer nas cekaju dva teska gostovanja(Baskonija i Real)na pocetku EL...promenjen je ceo tim i trebace vremena koga nema da dosta"legne"na svoje
R

Repac Plandište

pre 23 dana

Sve je to jako lepo poslozio Zelimir. Navijači Zvezde koji i sledece sezone prizeljkuju osmosmerku mogu da se oproste od toga. Ubedjen sam da u narednih osam utakmica Zelimir uzima minimum jednu a možda i dve pobede. Obaska treba istaći i ono sto se u prenosu nije videlo a to je da su navijači klicali Zeljku Jos 45 minuta pre početka utakmice a nastavili sve do ponoći. Stvorio se je kilometarski red fanova koji su čekali na autogram od Zelimira i Ntkilkine pa se je potpisivanje oteglo do duboko u noć a morao je da se odloži i let za Beograd. Zaista onakvo obozavanje jednog kosarkaskog trenera nije vidjeno jos od pojave Mesije kada se onomad stvorio u kratkim hlacicama na roze biciklu. Sa ovim su se složili. ..
E

E jesi uman

pre 23 dana

Plandiste se ponosi sa svojim repcom.
P

Pero.....

pre 23 dana

Druze sta god uzimaš daj malo
s

svega ima

pre 23 dana

Tebi si ni kuci neraduju..
H

HUT

pre 23 dana

Idi cupaj repu u Plandistu...
A

Advokat

pre 23 dana

Psihijatrijska dijagnoza. Nedostaje samo terapija. Mada se iz priloženog vidi da ne bi puno pomogla.
N

Nadji posao...

pre 23 dana

...i preseli se.Veruj mi osecaces se bolje.Ali nemoj u Bg...to je suvise glupo.Budi razlicit od svojih iz kraja.Ruzna ostaju ruzna cak i kada gore...
f

fck

pre 23 dana

plače Kovin za tobom...
0

0211

pre 23 dana

To je to, sledece godine osvajaju evroligu
K

Kad se posteno sudi JOVCIC

pre 23 dana

TO SAMO PARTIZAN MOZE !
M

Mjv

pre 23 dana

Slazem se, niko drugi ne osvaja trofeje u predsezoni
a

ako su ruze, procvetace...

pre 23 dana

pripremna, rezultat nebitan. zeljko ima pune ruke posla posle ove pripremne, nazalost sezona krece za par dana. dobro za samopouzdanje, samo da drzimo fokus svih 40min
U

U laktasima...

pre 24 dana

...Krece busanje u grudi i opet najavljivanje F4 i osvajanja EL,a onda na kraju po ko zna koji put vracanje u realnost kad zavrse u cosku ometlani 8 puta za redom i sa pogubljenim svim titulama koje postoje,tako bilo prosle godine,tako ce isto i ove,jer istorija je poznata po tome sto se stalno Ponavlja!
H

Hahahahahaha

pre 23 dana

Ja ne znam ko se ovde lozi na top 8 i napada EL svake godine, eno vas precednik opet najavljuje skor 26-8 al pazite samo da ne bude opet u decembru okrecemo se ABA ligi, EL nije prioritet i tako to.Svake godine ista prica, psi laju...
U

U laktasima...

pre 24 dana

...Krece busanje u grudi i opet najavljivanje F4 i osvajanja EL,a onda na kraju po ko zna koji put vracanje u realnost kad zavrse u cosku ometlani 8 puta za redom i sa pogubljenim svim titulama koje postoje,tako bilo prosle godine,tako ce isto i ove,jer istorija je poznata po tome sto se stalno Ponavlja!
M

Makabi x2

pre 24 dana

MAKABI OVAKAV PAO BEZ POLA TIMA DOBIO VEC 2 PUTA DO SAD U RAZMAKU OD 7 DANA.
P

Partizan razbio sampiona

pre 24 dana

Partizan je sam krem evropske i svetske kosarke a imamo i ove druge iz predgradja koji su rang Albe i Asvela i cela evropa ih tako dozivljava. Partizan razbio sampiona evrope a ovi drugi o tome mogu samo da sanjaju, evo vec 70+ godina.
A

Alempije

pre 23 dana

Prosle godine radile metle, ove ima da brisemo parket sa vama. Ajd uzdravlje i ne citaj previse bajke!
R

Raffa

pre 23 dana

I onda vas kao takvi ometlaju osam puta i ostave bez ijednog trofeja.
G

GostPa

pre 23 dana

Kao Zvezdaš, ušao sam na ove vesti da bih video utisak navijača, kako im deluje tim, možda čak i da neko ko se razume prokomentariše taktiku. Najiskrenije mi je drago da ste pobedili PAO. ,,Ovi drugi” su pobedili pre par godina Real (sa Dončićem) u gostima. Pobeđivali su oni i druge šampione, pobeđivaće i dalje, ne brini. Veći problem je što postoji međusobna mržnja navijača, što je društvo doživelo moralni pad od devedesetih godina do današnjeg dana. I taj pad se nastavlja. Super mi je kad cela hala na sajmu viče ,,Partizan”. Žalosno mi je kad vidim da pevaju uvredljive pesme, pa makar pevanje bilo usmereno na najlošiju osobu na svetu. Svojom dobrotom trebalo bi da pokažemo put lošim ljudima, a ne da im se suprotstavljamo mržnjom. Kada gledam ponašanje navijača (oba tima) zapitam se da li se prekrste u toku dana, da li slave krsnu slavu, Božić i Vaskrs. Ako to sve rade, a u toku godine mrze, onda ne veruju u Boga. Nadam se kvalitetnim i poštenim sportskim okršajima ove sezone između Partizana i Zvezde. Želim vam svima sve najbolje. Sportski pozdrav!
V

Viola

pre 23 dana

Ubuduće skratiš komentar sa, Top 15, i svi razumiju.
@

@Viola

pre 23 dana

Mislis Top 16? Top 15 je preveliki domet za njih
o

oj komedije

pre 24 dana

Pao bez glavnih igraca ali znate nije igrala sanjica Marinkovic ahhahaha
c

cigane

pre 23 dana

Nije im igrao samo lorenco, ako si stvarno toliko tele, ne moras toliko da pokazujes, primeti se u startu. Idi gledaj fmp sa zenitom, jos je -10 razlike nikako da spustite.
Ž

Žocara

pre 24 dana

Zanimljiva cinjenica je da je jedan trener u zadnje 3 godine sa potrosenih cak 90mil za budzete, takozvani "najbolji trener" pogubio cak DVE Triple krune,dobio metlanje od cak 8-0 u samo jednoj sezoni,zatim ispao iz EL i zavrsio na 12 mestu na dnu tabele..itd to je za Ginisovu knjigu trenerskog posla koliko nisko mozes da padnes u karijeri!
G

Gooxy

pre 23 dana

Ti stvarno imas problem sa mozgom,ostavljas iste komentare sa deset razlicitih imena,stvarno nisi dobar
y

yui

pre 23 dana

zaokruzi na 100milki sta si se stiso...
D

Dzon Travolta

pre 23 dana

Pazi, kad dozvolis sebi da komentarises Zoca, govoris o sebi, rapalju.
R

Rebel

pre 23 dana

Jos zanimljivije je da drugi (turski) klub sa 300 mil za 10 godina nije bio iznad 16. mesta u EL. Jer tamo ne igra prva petorka belosevic, nikoloc, juras, jovcic i obrknezevic. Tamo lopovi ne mogu da kradu
5

5899669

pre 24 dana

Небитно је то када победиш акутелног првака Европе, јер је битније изгубити од ВТБ шампиона који сија златним сјајем, то ће вам сада објаснити Нешини сведоци...
m

ma da bre to

pre 23 dana

druze 8 u nizu, o cemu bre ti pricas? lepo ti je nesa rekao da se trofeji broje na kraju godine, ne u pripremnom periodu, to je mislio i za ponede.
B

Buvfcr

pre 23 dana

Kod vas je bitnost relativan pojam? Bitno je u prijateljskom meču dobiti prvaka Evrope ali je nebitno izgubiti sve trofeje u jednoj sezoni? Ok.
P

Pedjah

pre 24 dana

Veciti ŠampNjoni svih takmičenja u septembru u prijateljskim mecevima i pripremnim utakmicama,pa zatim vec viđeni minimum F4, a na kraju Top 11 u EL i metla 8 puta i pogubljeni svi trofeji i tako non stop zadnje 3 godine za redom....
P

Pedjah

pre 23 dana

Kako je navijati za privatni klub jer je tvoj ugašen vise od deset godina?Ok vidim da nije lako ali za nekog se mora navijati,zar ne?
R

Rodman93

pre 23 dana

1992.
P

Pedjah

pre 24 dana

Veciti ŠampNjoni svih takmičenja u septembru u prijateljskim mecevima i pripremnim utakmicama,pa zatim vec viđeni minimum F4, a na kraju Top 11 u EL i metla 8 puta i pogubljeni svi trofeji i tako non stop zadnje 3 godine za redom....
G

Gostpoipoi

pre 24 dana

Neka lozenje pocne 🤣
D

Delije Kosovo

pre 24 dana

Realno cigani Partizan je veći klub od nas, u fudbalu su bili vicešampioni sveta 66,prvaci Evrope u košarci, 7 puta prvaci Evrope u vaterpolu, a mi u košarci nikad ništa nemamo nijedan F4 a oni imaju 4,vaterpolisti njihovi dosli kod nas te god kad nisu igrali Italijani i F 4 bio u Bg mi smo pobedili jednom, a fudbal prvaci Evrope kad nisu igrali Englezi i Holandjani zbog zabrane. Treba biti realan
O

Opp

pre 24 dana

Odbrana odlična, u napadu smo individualno jači i raznovrsniji nego prošlih sezona, ali opet mi upada u oči da nemamo toliko uigranih akcija, uglavnom se svodi na 1/1 i 2/2, uz eventualno neku povratnu loptu, nakon ostvarenog viška, i to me brine. Dobro je da nemamo sebičnih igrača, malo Vašington podivlja, ali odličan je prodor igrač. Sve u svemu, za sad jako pristojno delujemo, biće borba za Aba titulu i za top 10, realno...
F

Fmp Rakitovo

pre 24 dana

Plasim se Partizana nova ekipa a vec dobijaju jake utakmice sta ce biti za mesec dva , mi ako dobijemo Dubai pa da budemo zadovoljni a ne samo da pricamo o metlama, ovo je nova sezona a Covic nam dovodi sve odpatke !
R

Rtttt

pre 24 dana

Slukas i lesor stavljeni u dzep.bravo zeljko🖤⚪
K

King is back

pre 24 dana

Sudeci po komentarima komsinica i dezurnih tvorzanovih botina, strah u njima izmice kontroli....

PFK NIŠ

pre 24 dana

Predobro izgleda Partizan! Dace Bog da momci ostanu zdravi, mislim da sezona moze da bude vrhunska...
8

8-0

pre 24 dana

Sampioni pripremnih perioda, a posle rade metle 🤣
O

Ovce grobarske

pre 24 dana

Jos jedno lozenje bez pokrica, Pao igrao sa drugim timom, Izgubio dva puta od makabija ovih dana, Lozenje za ovce.
P

Pedjah

pre 23 dana

Nikad jača Lokomotiva iz nikad jace VTB lige.Tu-tuuuu,tu-tuuuuu,ćihu-ćihuuuu
H

Hahajkkklll

pre 23 dana

Jel ti lakse sad?Dobro si nam otvorio oci.Mi mislili da smo osvojili EL sa ovom pobedom i cekali da vdimo kad cemo igrati sa Bostonom za svetskog klupskog sampiona...

Bojan Urosevic

pre 23 dana

Sine šta lupaš za PAO nisu igrali samo Lesor i Skukas a Partizan bio sa skraćenu rotaciju bez tri igrača plus dva mlada.
Z

Zigmund

pre 24 dana

Ovo vec sada izgleda dosta dobro defanzivno. Kod Pokusevskog i Vasingtona se vidi da su prvi put u kontaktu sa evropskom kosarkom i bice iz dana u dan sve bolji. Sterling van forme, Lundberg se jos trazi. Zeljko isprobava njega i Vasingtona na pleju, ali mislim kad pocnu takmicarske da ce Dzons i Nilikina pokriti keca. Nakic je ono malocsto je igrao odigrao vise nego korektno, pre svega pametno. Sut za 3 je problematican, mada je ocekivano da padne kad igras 2 za dva dana, dok su bacanja veceras pravi horor. Karlik lider tima, Bonga za promenu ritma i skok na obe strane, Tajrik za energiju, Lundberg i Dejvis za sekundarnu kreaciju. Bice zanimljivo.
k

klog

pre 23 dana

Sterling nije van forme, moguće da si samo ovu utakmicu gledao. Naprotiv, verovatno je lider ovog tima uz Karlika (i oba centra), svaku do sad je bio odličan. Večeras jedva da je i ulazio u igru, a to malo što je igrao je bio baš loš. Ali to je samo večeras. Biće nam on jedan od najboljih ove sezone.
У

УЛТРА....

pre 24 dana

Накупи се Жоц трофеја од кад је код лименог све мало по мало... свака 'ћассс вредело је улагати... хахахах али види мукица како се ложе хахахаба плачч
V

Veoma specijalna

pre 24 dana

Grupa momaka u najspecijalnijem klubu. Kakva glad i zelja za dokazivanjem. Sa takvim stavom ne postoje limiti
N

Nesa N

pre 24 dana

pobedili smo ali igra i organizacija ispod nivoa lici na proslogodisnju , o slobodnim bacanjima netreba trositi vreme ,ocajno, da je prvenstvena utakmica siguran poraz.
K

Kao grobar

pre 24 dana

Jos jedno lozenje bez pokrica, Pao igrao sa drugim timom, Izgubio dva puta od makabija ovih dana, Lozenje za ovce.
V

Vicko

pre 24 dana

Partizan je smešna ekipa, što će se uskoro pokazati.
G

Grobarcina

pre 24 dana

Plaky 😭
A

Aqa

pre 24 dana

Druže po čemu je smešna ajde reci daj navedi nešto, samo lupate klinci a pojma nemate o košarci!!!
M

Milan Bre Bres

pre 24 dana

Sine, dobar ti vic. Ajde mleko pa na spavanje.
G

Gostttt

pre 24 dana

Hahaha pobedio prvaka Evrope!!!
Љ

Љубиша

pre 23 dana

Смејаћеш се,али кисело...
F

Figaro

pre 24 dana

Aleksej Pokusevski!
p

psyhhodelija

pre 24 dana

Šta je ovo ? sta su ovi igrali dok smo gledali River-Boka, i Real....Jesu li ovo šampioni nebitnih prijateljskih utakmica Trapani kupa ili je Žoc sa svojima namestio za kladoonice?... Zašto se ovako uvek zalete i napale pa na kraju Zvezdi titule partizanu metle....Setite se samo Fuenlabrade i na otvoreno gorele baklje,a na kraju se slavi 11 mesto...
G

Grzv

pre 24 dana

Pa dobro ... zaboravio si da je i taj Zeljko i taj Partizan uzeo titulu Aba lige ...da nije ometlan svake godine ... 3-0 prosle godine za zvezdu svaka cast...ajte malo realnosti neke,malo sporta. Pljuhete covjeka kako se vratio,histerija neka...ne znam sta je ovo
S

Slaba odbrana

pre 24 dana

psyhhodelija-Metla poklon da se nabijate na nju,jer tako najviše volite,vodji ste se odavno sagnuli.
T

Torbicis

pre 24 dana

Ne samo da si gledao,nego ces pisati komentare do jutra a sutra opet iz početka...
Б

Блејк Шилб

pre 23 dana

али пазите што лупају минусе као да је он написао нешто што није истина,овим охрабривањем само себи покушавате да направите нешто,поздрав од Јаниса Осмопулоса :*
G

GIF

pre 24 dana

Ovakav Partizan jako je teško dobiti...
G

Gost 976

pre 24 dana

Ima ovde svakakvih i neozbiljnih komentara, ono što je evidentno i što svako mora priznati odbrana nam je već sada bolja nego prošle sezone , ksd se to još utegne biće dobro , napad nije idealan ali je raznovrsniji nego prošle sezone kada su se samo pucale trojke , malo brine šut za tri ali mislim da će i to da dođe . Sve u svemu za početak sezone sa izmenjenim timom ovo uopšte ne izgleda loše . VOLIM PARTIZAN!
M

Max alegri

pre 24 dana

Partizan u prijateljskoj sa Panatom vise navijaca okupi nego na Rajku sto pola podele za Ligu sampiona
V

Vazuraaa

pre 24 dana

Zato u lavoru bude 9 navijača!
i

ijaooo

pre 24 dana

kako lazete
Д

Дугоушко

pre 23 dana

Ма блаво блаво како си паметан ајде понедељак већ у школу идеш да причаш другарима како Звезда игра лигу шампиона а ви не
p

psyhhodelija

pre 23 dana

Na Rajku će za 4 meča LŠ biti... 160 000 ljudi...
V

Vamos

pre 24 dana

Malo defanivne klinike. To je falilo mozda u prethodne 2-3 sezone. Bravo
K

Kao grobar

pre 24 dana

Iskreno kazem i realan sam, Joss jedna propala sezona , pobeda protiv katastrofalnog pao koji ne zna gde udara, Bice sezona bez trofeja
P

Porota

pre 24 dana

Pravi si grobar, nema šta
H

Haha

pre 24 dana

Evo lozenje,osvaja se EL,ABA,univerzum,strah u njima izmice kontroli,volim Zoca kao oca...a na kraju opet metlanje.
c

chicha 59

pre 24 dana

ne daj Bože da vam je jos general Vujosevic tu... bilo bi opet 15-0, i plakanja dan i noc...ovako, Zoc malo pustio da se i vi malo radujete.. ali, sto je bulo, bilo je.. nema vise
S

Srxx

pre 24 dana

Gledaš, gledaš....
G

Gost 976

pre 24 dana

Metlanje kad gubiš 12 razlike i posle plus 20 , država ti pokloni 32 poena , jako metlanje
B

Boners

pre 23 dana

@gost Tako je, poznati su slucajevi kad ekipa povede za deset, pobegne sa terena i dobije za zelenim stolom ali kad bi se zezali. Tri godine za redom bezanija, bezanijom imaju izgovor pred ovim sa jeftinim ulaznicama. Ljudi, nije tesko 15-0 kad imas veci budzet od ostatka lige ali izgubiti 8 od 8 sa vecim budzetom, to je vec avangarda, kao Duletova mesta u evroligi 22., 19. , 24. i 24. od 24 tima.
J

Jednostavno

pre 24 dana

Najveći i najtrofejniji klub na svetu Beogradski Partizan 🖤 i najtrofejniji i najbolji trener na svetu u svim sportovima ikada Željko Obradovic ⚫⚪🇷🇸
t

terza magico

pre 24 dana

ko je osvojio turnir, kkp? malo sutra😁
K

Kao zvezdaš

pre 24 dana

Svaka čast Partizanu! Željko je najveći trener svih vremena a Partizan definitivno institucija!
C

CBR11

pre 24 dana

Kao navijac Zvezde ali samo u kosarci ,sto se tice fudbala vise ne ,naravno ne navijam ni za Partizan u fudbalu ,svejedno mi je ko je prvi, mislim da Zeljko pravi nesto ozbiljno ove godine.
K

Koga ti lazes

pre 24 dana

Ti nisi navijac zvezde uopste ne lazi
ш

шуми

pre 23 dana

са буџетом од 30 милиона и ја би био озбиљан тренер
C

CBR11

pre 23 dana

Pa sto nisi bato ?
D

Dadadadada

pre 24 dana

Tako je PROFESORE OBRADOVICU DR ŽELJKO!!!!!
D

Danijel KG

pre 24 dana

Ubo Aca pojacanja, nije dzabe u skolu isao.
V

Vodjo iz loze

pre 24 dana

Danijele nije te blam da spominjete acu dok vam u lozi navija 🤣
G

Grobarcina

pre 24 dana

Samo jako bre 🖤💪
c

chicha 59

pre 24 dana

jos nema komentara navijaca komsinice??!! Nisu dobili instrukcije sta da pišu??? Sjmo, pljuvanje.. nisu hteli da igraju, Lesor namerno napravio lične, Želimir kupio, sudije svirale za Partizan... eto vam ideje sta da pisete .. ali, dve institucije, 40.000 ljudi, to ne moze da se izbrise.. laka vam noc
8

8 metli

pre 24 dana

Kupi i devetu
m

marko 932

pre 24 dana

Ma sve super druže, ali lesor nije ni igrao :D
ш

шуми

pre 23 dana

јбт како се ви поредите са панатеикосом брате како то није исти универзум
L

Lesor Matijas

pre 23 dana

@marko932 izvini, da li si ti gledao utakmicu?
R

Repac Plandiste

pre 24 dana

Spremam se da gledam velikana evropske kosarke u EL KKP koga vidim na F4, od moje zvezde kao po navici ne ocekujem nista, a i gazda nam je rekao da se ne palimo na top 8...sa ovim su se slozili
n

nakaj

pre 24 dana

Reponja ako si otet,udari dva komentara 😂
R

Remarema96

pre 24 dana

Sad ce navijaci odredjenog kluba reci kako je bolje izgubiti od Zenita 15 razlike nego dobiti Pao hehe
l

lol12

pre 24 dana

Nece, samo ce reci da je bolje osvojiti 3 trofeja i 8:0 protiv najveceg rivala nego dobiti u prijateljskoj utakmici bilo koga
l

lion zion

pre 24 dana

pao je pao i protiv nikad goreg makabija tako da ne lozite se ,da ne bi doletela metla odmah sada znaci
L

Lololololo

pre 23 dana

Jel ti lakse sad?Dobro si nam otvorio oci.Mi mislili da smo osvojili EL sa ovom pobedom i cekali da vdimo kad cemo igrati sa Bostonom za svetskog klupskog sampiona...
K

Kinja Ovĉa

pre 24 dana

To bre Zeljko uzeo sam lepe pare na pobedu Partizana jer sam provalio da će da pobede.Naravno prijateljska i dobri odnosi Zeljka sa grckim klubom.Utakmicu sam odgledao ispijajući pivo sa zadovoljstvom i stavio u dzep 270 evrića.Hvala igračima oba tima na trudu :))
O

Opasna

pre 24 dana

Lova
j

juki

pre 24 dana

Ti nemaš 100 dinara brt, o kakvim evrima govoriš?
Г

Геџа - Србијанац

pre 24 dana

Жоц, од свега срца честитам на 10. титулу првака Европе! Ма, браво! Тако то раде наши тренери са нашим играчима!!!
H

Hahahha

pre 24 dana

Volim ovakve naslove i kreceee lozenjeeee, a na kraju sezone metla. Kup deda Pavlosa je jedino sto ce osvojiti ova divlja ekipa 🤣
D

Drugi trofej

pre 24 dana

Vec upisan ove sezone! A tek se zagrevamo
V

VOW

pre 24 dana

Partizan već tri trofeja a ćora nek se češa...
8

8 metl

pre 24 dana

8 metli
t

terzza magico

pre 24 dana

ovde efes uzwo trofej. corak za zoca ovaj put
Ž

Žeks82

pre 24 dana

odlično, vi sad tri, mi ćemo na kraju sezone tri ...
@

@zels

pre 23 dana

Vi cete fenjer na kraju godine, kao i do sada. G17+-
G

Ghost5

pre 24 dana

Bilo bi lepo procitati neku dobru analizu, mišljenje navijača Partizana, pa sto ne i navijača Zvezde a da se to ne svodi na banalnosti kao uvek pa da ti muka posle tri pročitana komentara. Ovo je prva utakmica koju gledam od početka priprema i malo je reći da sam oduševljen. Nevažno da li smo pobedili ili izgubili, toliko opcija u napadu, veliki broj bas kvalitetnih igrača, jaka odbrana, baš baš sam prijatno iznenađen. Čitao sam komentare posle svake pripremne utakmice jer sam bio sprečen da gledam, jako mi je bilo zao sto sam video da velika većina kritikuje Pokusevskog i veceras sam obratio pažnju posebno na njega. Vidi, ne da nije los, nego je ozbiljan igrac već sad, vidi se da je dosta dugo bio u NBA,da se radilo sa njim na vrhunskom nivou, preozbiljno dečko izgleda na terenu u oba pravca, tako da je to eto za mene utisak večeri i jako mi je drago zbog toga. Opet kažem nevažno da li smo dobili ili ne, Partizan jak kao crna zemlja, to svako ko imalo poznaje košarku može reći i mišljenja sam da će lakše nego što mnogi misle završiti u top 8.
Z

ZvezdasPula79

pre 24 dana

Partizan obrambeno puno bolji nego prošle sezone. Tim u odnosnu na prošle dve sezone za klasu lošiji. Kakav Pokuševski, dečka neće biti kad krene pritisak. Nema tu kvaliteta ni tipa Panter, Ledej, Naneli. Ali niko ni blizu toj klasi. Pokriveni su centri Jones i Davies koji će donijeti svoje. Pao neozbiljan i to jako neozbiljan. Bez Slukasa, Lorenza, Lesora i sa 38% iz igre je nešto što se neće ponoviti njima kroz čitavu sezonu. Ima i do Partizanove obrane koja je po meni vrlo dobra, ali debelo je to do Pao-a koji gubi na pripremnim utakmicama kao na traci. Mene tim Partizana je konkretno danas razočarao. U Bg je to puno bolje izgledalo protiv Aek-a i Parisa. Moje mišljenje je da će biti baš takvih svakakvih utakmica Partizana. Kao protiv Aeka - 40 razlike, pa neka na jednu loptu sa slabijim protivnicima kao protiv Parisa i turnira u Italiji, do gostujucih pobjeda a onda isto tako i obrnuto do raspada, gubitaka dobijenih utakmica itd. Sve u svemu 10-12 mjesta Euroliga. KRK i domace prvenstvo nece Partizan igrati, a u Aba nema sta traziti sa ovim strancima protiv Zvezde. Barem ne prve godine u ovom rosteru.
S

Slaba odbrana

pre 24 dana

Ghost5-Našao si crkvu u kojoj ćeš da se moliš.Ovde nećeš pročitati ništa zanimljivo već samo prepucavanja.Nema šta da se napiše,ozbiljni igrači su dovedeni,videćemo koliko mogu već prva dva meča protiv Baskonije i Reala u gostima.Aba,domaće prvenstvo,kup,to kako mafija odluči,dal će opet biti neka tuča,zeleni sto i šta ja znam možda bude nekih podela trofeja,videćemo...
G

Grobar Cacak 87

pre 24 dana

Idemo po desetu titulu prvaka Evrope 🖤⚪💪
P

PAOKara

pre 24 dana

Gdi je Boston?
P

Pjer Karden

pre 24 dana

Partizan je prošle sezone po imenima imao jači tim od zvezde ali je to bila raspuštena banda,ove sezone nemaju neka imena ali definitivno imaju tim,deluju čvrsto i kompaktno i biće veliki izazov za naš tim koji ima čak 7 igrača preko 30+ i pitanje je kuda će ići sezona pošto nam je dostan igrača na zalasku karijere.Obradović je napravio potez pukovnik ili pokojnik,jednostavno ova sezona će pokazati da li je i dalje za ovaj posao.Deluju čvršće u reketu i borbenije i prilično disciplinovano.
O

Oj komedije

pre 24 dana

Jel su postali prvaci evrope? sta kazu?
F

Foliranje

pre 24 dana

Ovo sto pises je od straha da zaista to moze da se dogodi!
M

Meres

pre 24 dana

Ako se po jutru dan poznaje...
R

Reč je reč

pre 23 dana

Ta krilatica kod vas samo važi kada se pobedi.Zaboravio si da ste izgubili od Efesa pre dan-dva.Tada je bila priča pripremna utakmica nebitna a sada vau.
G

G

pre 24 dana

Opasnu odbranu igramo, a na sve ovo dodajte 20.000 dusa u Areni, bice prava borba za svaku loptu u odnosu na onu lakrdiju i sivilo od prosle godine. NAPRED PARTIZAN
R

Reakcija

pre 24 dana

Najveći evropski klub svih vremena beogradski Partizan 🖤⚪
Z

Znik

pre 24 dana

Koliko bolji tim imamo nego prosle sezone. Kakva sirina u ekipi. Brendon Dejvis, Karlik Dzons, Ife ce biti bolji nego Zek, Panter, Naneli. Top8 garantovan, a onda napad na F4 gde pripadamo!
F

Figaro

pre 24 dana

Au šta će tek biti kad se vrati Mike I Vanja udje u formu. Napred Crno Beli ⚫⚪
G

Glupa prica

pre 24 dana

Kazu Pokusevski slab veceras jedan od najboljih i u odbrani i u napadu kad su on i Bonga i jedan od centara u igri imamo ekstra skok. Vasington strasno pojacanje laganica 15 poena a o Karliku da ne pricamo bice uz Kampaca najbolji plej u Evroligi. Jedino su slobodna i sut za 3 poena bili problem valjda zbog otvorenog terena i svezeg vremena. Bravo momci tako se bori i igra!
S

SUNĐER BOB

pre 24 dana

Majko mojaaa..sut za tri je bio problem zbog svezeg vremena...sta dalje kometarisati, sta misliti o ovom ispranom mozgu?
t

tacno

pre 24 dana

Mnogo glupa.
R

Reč je reč

pre 24 dana

Bez bilo kakve želje da nekog provociram mišljenja sam da je ovaj tim partizana za klasu lošiji od prošlosezonskog.Da li sam u pravu pokazaće vreme alo ovo što ste vi večeras odigrali i pored pobede je tanko.
R

Rtttt

pre 24 dana

Gluposti,ovaj tim je daleko kompatibilniji nego oni od lane..oni su bili neuigrani kroz celu sezonu... budžet je duplo manji,nema imena velikih to je tacno
R

Rebel

pre 24 dana

Kakva je doktorcina kosarke Zeljko OOBRADOVIC!!! Za 3 nedelje je od potpuno novog tima koji se medjusobno nije ni poznavao, napravio masinu koja je rutinirala prvaka Evrope (sa samo 2 nova igraca) usred Atine pred 35.000 cutljivih navijaca!!! Naklon do poda, doktore!!! To mora da prizna svako ko se bar 1% razume u kosarku, mada takvih ovde po Srbiji ima samo na Partizanovim utakmicama, tako da veci odjek ocekujem po Evropi. A ova publika kao precrtana iz zeleznika. Imas sliku, nemas ton...
B

Banja Badanja

pre 24 dana

Vaznost ove utakmice doprineo je da gledamo ovako kvalitetnu kosarku u kojoj su treneri mogli da vide sve nedostatke svojih igraca. Gledaoci su toliko uzivali da se Olimpijski stadion tresao od navijanja, a izlazi su bili tesni da pet minuta pre kraja propuste rulju zadovoljnih navijaca.
S

SUNĐER BOB

pre 24 dana

realno
g

gost4

pre 24 dana

Ali grljenje Tegija sa Papapetrom, neprocenjivo
r

rea

pre 24 dana

Porodica.
B

Bravo

pre 24 dana

Bravo!!!
s

samo se lozite

pre 24 dana

I jel su postali prvaci evrope? posto je i Makabi dobio i to dva puta kakvo lozenje navijaca igokeje2
T

Tomy

pre 24 dana

Super pobeda! Partizan je igrao pametno i organizovano i ovom pobedom je dobio veliko samopouzdanje za početak sezone - Borac mora pasti! 💪😁 S druge strane očigledno je da Panatanaikos ima moćnu selekciju i tim za ponovno osvajanje Evrolige. I za klasu su bolji tim od Partizana, imaju beskonačnu klupu i mogu da igraju šta i kako hoće. Ataman je igrao neke svoje psihološke igrice sa svojim igračima čim nije skinuo prvu petorku i mirno pustio da ih Partizan pobedi u sred Atine, kulirajući sve vreme na klupi. To ne umanjuje pobedu Partizana ali mislim da će ih biti jako teško dobiti u EL i na domaćem i na gostujućem terenu. I Zvezda i Partizan će morati da budu najbolja verzija sebe da bi pobedili Panatanaikos u zvaničnoj utakmici, baš su jaki na svim pozicijama. P.S. Pokuševski prijatno iznenadio 👍
C

Celta Vigo

pre 24 dana

Igra Panate smesna nasa mnogo moćna!!Carlik i Wasington odusevili sa kakvom lakocom igraju mallo ne brine Ife nikako da proradi!Tajrik i Dejvis izdominiralali,Braun podvacio.Vise minuta za Maria i Poku mnogo dobar u odbrani!!!Biće ovo top tim-SIGURAN SAM U TO!!!!
E

Enzzo91

pre 23 dana

Washingtonu treba još malo vremena da se navikne na evropski košarku. Malo je slabiji u odbrani i pogubi se u preuzimanjima. Ali je napadački arsenal tu. Čekamo da eksplodira
g

gost4

pre 24 dana

svaka cast, pobediti prvaka evrope je za svaki respekt ostaje da se vidi da li su oni odigrali lose zbog nas ili je njima bio los dan
g

gost1978

pre 24 dana

pao oslabljen, bez dijamantidisa, pekovica, batista i bodiroge
B

Bjorn89

pre 24 dana

Partizan ozbiljan! Ako se sve uklopi, kao sto se sad vidi bice ovo masina!

bebs

pre 24 dana

šampioni priprema 😂😂😂
J

Ja sam srećan

pre 24 dana

Koliko sreće aaaaaa Osvajamo el A u Laktasima MUK!
I

Ivan3333

pre 24 dana

Bas neozbiljna utakmica Panatinaikosa.Ova pobjeda ama bas nista ne znaci jer su ovi igrali utakmicu ka da igraju termin iza zgrade.
z

zemljak

pre 24 dana

trs trs
s

smesnooo

pre 24 dana

Hahahahaha kakav naslov, inace i Makabi je uradio isto ali dva puta

Bojan Urosevic

pre 23 dana

Jeste eto vi ste izgubili tri utakmice od VTB timova koji su predviđeni za osvajanje EUROLIGE ali to je uspeh
G

Grobarcina

pre 24 dana

Neko gubi od Zenita a neko dobija prvake Evrope 💪💪
H

Hanter

pre 24 dana

Pocinje lozenje,nee opet!!!!
G

Grobarcina

pre 24 dana

Aaaa to nam treba bice ovo dobro idemoooo bre 💪💪
F

Figaro

pre 24 dana

Aleksej Pokusevski!
F

Figaro

pre 24 dana

Au šta će tek biti kad se vrati Mike I Vanja udje u formu. Napred Crno Beli ⚫⚪
l

lzr

pre 24 dana

Apsolutni muk u Mateje Kezmana!
G

GrobarKosmet

pre 24 dana

Slobodna bacanja smo namerno masili da bi bilo zanimljivije.. ok Pao je igrao dosta izmesano al mi smo igrali sa Balsom tako da tu smo negde ! 😁😁
G

Gostic

pre 24 dana

Pustio ga Ataman
h

heroj

pre 24 dana

strah i trepet za evropu ima da gazimo sve redom
a

abc

pre 24 dana

Ljudi manite se sprdanja, ambijent, kvalitet košarke, kao da je 1975, revijalno da revijalnije ne može da bude, kao da su igrali mršavi i debeli.
s

svedok broj 765

pre 24 dana

volim žoca ko oca
b

bukvar

pre 24 dana

jes žoc utego odbranu
N

Neutralni

pre 24 dana

Jako teska utakmica za gledanje,Panata je delovala kao tim iz amaterske lige ovo je uzas,mislim da su pogodili samo 2 suta za 3 poena.Partizan u odbrani odlican u napadu moze to jos bolje.Previse brzaju nekada i gube lopte bez razloga.Sve u svemu ko nije gledao spasio se. PS:Atmosfera gora nego na utakmicama beton lige!
n

nrstorov

pre 24 dana

Jes Žoc utego Pokuševskog i napravio zver od njega
M

Moreere

pre 24 dana

Deseta Evroliga is coming soon
s

sara šutuljić

pre 24 dana

osvajamo El a vi kako ocete
b

best

pre 24 dana

rutinski sa pola gasa
O

Orao

pre 24 dana

Ne znam sta ce se desiti ove godine, ali Partizan nikad nije imao ovoliko atleta u timu i ono sto mislim, trenutno nisu ni na 60 %.
p

podeden

pre 24 dana

Na 45%.
t

tetrebb

pre 24 dana

strah u vama izmiče kontroli