Gde će Pogba kad se vrati na teren iduće godine... U Francusku? Zašto da ne?

Vreme čitanja: 1min | uto. 15.10.24. | 12:44

Navodno, u toku su pregovori oko raskida ugovora sa Juventusom

Prošle nedelje, Sud za sportsku arbitražu (CAS), značajno je smanjio suspenziju Polu Pogbi (sa četiri godine na 18 meseci), što će omogućiti bivšem reprezentativcu Francuske da se vrati treninzima u januaru, odnosno da započne s takmičarskim mečevima već u martu.

Šanse da Pogba nastavi karijeru u Juventusu gotovo da ne postoje, dve strane trenutno pregovaraju o uslovima pod kojima će ugovor biti raskinut, nakon čega bi šampion sveta iz 2018. bio slobodan u izboru nove sredine.

Izabrane vesti

Pogba je u razgovoru za L'Ekip izjavio kako zasad ostaje pod ugovorom sa Juveom, odbacivši navode Patrisa Evre kako bi mogao da se preseli u Olimpik Marselj. Ipak, on nije definitivno zatvorio vrata eventualnom povratku u francuski fudbal...

"Nisam razmišljao gde bih mogao da igram kada mi je izrečena suspenzija. Bilo mi je na umu samo kako da izađem iz te situacije. Da li bih mogao da igram u Francuskoj? Zašto da ne? Nikad ne znate šta vam sutra donosi. Zašto ne bih igrao u Ligi 1? Neću unapred odbaciti takvu mogućnost",

Podsetimo, Pol Pogba je suspendovan na četiri godine zbog korišćenja nedozvoljenih sredstava. Čim je mera izrečena, Francuz je izjavio je da će se žaliti. To je i učinio, a lepe vesti stigle su mu pre desetak dana.


tagovi

Pol Pogba

Obaveštavaj me

Juventus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara