Komentari na vest

Obradović: Ne može da se igra sa spuštenim rukama, morali smo da budemo smireniji u kontri

D

Drle

pre 10 dana

Po ko zna koji put Željko gubi tekmu dokle više
Ž

Žocara

pre 11 dana

Vraćaj Trifu, ovo se otelo kontroli.
G

GluptajAvgust

pre 11 dana

Sve je nebitno ovo dada. Bitan je kraj avgusza i septembar. Simfonija u domu sindikata i lozenja na Tasu i na Sajmu. Tad je nama grobarima najlepse. Mada voleo bi neki dogadjaj na Gazeli ilins Terazijama i neku operu u pozoristancetu Puz.
D

Durlan

pre 11 dana

Ne pomazu tablete uz sav alkohol. I placi Zeljko moj, placi pred strancima , jos ukus tuge pece na tvojim nepcima ...
A

Auu

pre 11 dana

Dobra utakmica?! Mora da nismo gledali istu tekmu.
G

Gost007

pre 11 dana

Opet isto igraju..znaci 8 igraca i po principu uzmi i sutni pa sta bude..a kad stane sut za 3 i spartak nam tezak..Trikinjeri bi sa ovim rosterom razbijao.
A

Aa

pre 11 dana

Realnost!!Kup i Superliga Srbije uzima Zvezda!!!Aba ligu takodje uzima Zvezda!!! Evroliga krajnji ishod Zvezda 10 mesto,partizan borba zacelja Alba Berlin,Baskonija,Pariz i partizan!!
S

Sunking

pre 11 dana

Promeni opet celu ekipu Sta ti tesko
r

rajaram

pre 11 dana

nema vise covica, i u partizanu su neki novi momci(ne lidej provokator ili panter koji nece da se pozdravi na centru)..tako da ovo je prilika za neki novi početak, sportski, bez prozivki sa tribina i nekog dokazivanja, kako jedni tako i drugi..pozdrav za sve iskrene navijače...
R

Rebel

pre 11 dana

Majstore izgubio si utakmicu sa skoro 50% za tri poena, to je dovoljno.
J

Jelenko P

pre 11 dana

Valjda je TRENER TAJ KOJI TREBA DANAUCI IGRACE da neprave UVIJEK ISTE greske i CETVRTU sezonu za redom. Igraci se mijenjaju a ekipa STALNO pravi iste greske.
G

Gallina

pre 11 dana

Centri ocekivano dali dosta poena jer je Baskonija na 5ici tanja, ali od Karlika se mnogo mnogo vise ocekuje... Vanja mislim da ce sve manje imati minuta. Opet se sve svodi na 8 igraca, sto ce ponovo dovesti do nezadovoljstva medju igracima i imacemo proslu sezonu ponovo
D

Durlan

pre 11 dana

Verujete Žocu više nego ocu ...
l

luciferpfc

pre 11 dana

E moj Zeljko , ostade ti samo ime...
z

zeljkomitrovicpinkzvezda

pre 11 dana

E moj ti ostade ti samo fmp
B

Budak

pre 11 dana

Ajde ne brukaj se vise! Ne znam i sto si dolazio,samo si bacio ljagu na svoje ime!
@

@budak

pre 11 dana

Kako bi samo voleli to, ali sanjaj samo. Nocna mora vam je Zeljko i taj kompleks da izlecis neces
@

@@budak

pre 11 dana

zamisli kazes nekom da mu je Zeljko nocna mora, a mi samo jedan trofej ispustili od kako se on vratio u Partizan
V

Vukasin Lukic blok 70

pre 11 dana

Znaci sada su i ovi igraci krivi?
K

Koliko

pre 11 dana

Pratim ove komentare ti si baš težak grobar. Šta je sada počeo si da uvidjas ono što se prica godinama?
V

View

pre 11 dana

Zeljko brt posle celindza dobijenog, dobijemo tv tajmaut i mi umesto to da iskoristimo mi propbadnemo nacisto...
B

Best wishes

pre 11 dana

A neka penzija! A? Sta mislis!?
L

Lerzek

pre 11 dana

1.kolo EL - Baskonija - partizan 88-82 samo 11/82 poena domaćih igrača za kk kamerun drukersi i to Marinković: Partizan: Dejvis 20, Lundberg 10 (4as.), K. Džons 4 (6as.), Nilikina 3, Koprivica, Nakić, Marinković 11 (4sk.), Pokuševski, Braun 4, Bonga 8 (4sk.), Lakić, T. Džons 22 (4sk.). Eto, vratio se rumeni da radi u interesu Srpske košarke!? Sramota!!
P

PFC

pre 11 dana

Željko, Ne može da se igra sa 8 igrača, Opet isto sve kao i prošle sezone, Daj neše igrače da igraju, zašto ti sede na klupi, Čuvaš ih za IGOKEU, SRAMOTA,
H

Harakiri

pre 11 dana

Sve u svemu, odlična utakmica. Baskonija je godinama nepredvidva ekipa, sve samo ne laka za pobjediti. Vidio sam volju, energiju, da je igračima stalo, dosta dobrih akcija...sve će to doći na svoje mjesto.
0

015

pre 11 dana

Pa ovaj vas zajebava, zelim mu jos mnogo ovako "dobrih" utakmica na klupi Partizana.
p

preko puta

pre 11 dana

Dovedes 15 igraca , i opet nemas skok. prvi centar nam je Daves sa 206cm i ne moze da se odlepi sa parketa. Pa nas je jedan Spartak demolirao u skoku. I naravno Zeljku je to sve OK

BG-011

pre 11 dana

Da moja Zvezda ima centarsku Liniju kao Partizan igrali bi play off lagano. Čoviću dovedi barem jednog ali vrednog na 4-5!!!!!
e

e

pre 11 dana

A da uporedimo centre posle pet kola?
N

Normalno

pre 11 dana

Pobedio je tim sa manjim budžetom, zahvaljujući boljem treneru.
R

Reč je reč

pre 11 dana

Željko šećeru ostaniiiiiii....🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
C

Charlie METLAAAAAAAAAAA

pre 11 dana

Najveci doktor medju trenerima je Pablo Lasa. Sa mnogo jeftinijom ekipom, pobedio drzavni projekat od 30M€+ i poslao u cosak rumenog koji ima 5 puta vecu platu od njega, ali dzabe kad ne zna.
Z

Zauvek zvezdaš

pre 11 dana

I to treći put zaredom, prošle sezone sa Bajernom 2:0.Sferopulos i Laso su mu Noćna mora počiste ga gde god ga sretnu.
B

Brine

pre 11 dana

I ove godine vam 🧹 sigurna
s

sm1

pre 11 dana

Ajmo cvekla novih 15 igrača slabo je to.
k

kmeek

pre 11 dana

mislio je Cveklimir da se ne igra sa spuštenim gaćama. A tako uvek igraju protiv Zvezde. Začas ih iskecaju.
G

Grupa JNA

pre 11 dana

Zeljka nije lako pratiti, malo je igraca u Evropi koji imaju takvu inteligenciju
g

gostić

pre 11 dana

tako smo pisali i prošle sezone. A po čemu je ovaj tim bolji, sem što ima 1. našeg igrača. o Balši neću da komentarišem. Čiji beše on din. Eto Avramović mora da ide i Smailagić a doveli bar 5 panjeva. Al biće to dobro. Malo sutra Gospodine Obradoviću. I dokurčio si bre više.
f

fdd

pre 11 dana

Natero nas je Zeljko da mislimo da smo pobedili ovu utakmicu ja verujem Zeljku
b

bandit

pre 11 dana

Dobra utakmica bice ovo dobar tim a ovi s druge strane brda ne treba puno da likuju i da teraju željka njihov trener ce brzo biti oteran kao i svi predhodni
L

Lee Addy

pre 11 dana

Metla decko, metla, m e t l a.
A

Aa

pre 11 dana

8-0 ne znam jel pratimo isti sport i gledamo iste utakmice! Ako ti je tesko da pricamo o pobednickom nizu mozemo i o trofejima od kad se zoç vratio Aba liga 2-1,Superliga Srbije 3-0,Kup Radivoja Koraca 3-0...sto bi bilo 8-1 u korist Crvene Zvezde!!!Jos neka nedoumica?Mozda medjusobne utakmice u poslednje 3 godine?
1

15

pre 11 dana

Sve ok, nije do tebe! Znamo! Do igraca je, ovih 15 novih!
T

T.grobar

pre 11 dana

Željko da se ne ljubimo.Vreme te pregazilo.
Z

Zoran Ilić Lomnica

pre 11 dana

Želimire odlazi!! Ne brukaj se više! Dosta je bilo!
š

šarane

pre 11 dana

Tocilo ovde si došao sada. nisi na mondu. tamo su te svi razvalili.
G

GorostasUličar

pre 11 dana

Ja sam na TVITERIMA mnogo sam velika faca u kaficu.

Посматрач

pre 11 dana

Ali koliko fmpovca se predstavlja kao navijači Partizana pa udaraju po Žocu majko mila .. 🤣🤣🤣 Sve sami stručnjaci 🤦 Sve njihovi komentari ..
E

Efempeovac

pre 11 dana

Evo ja sam navijac Partizana i stvarno navijam za moj klub Partizan. Problem je sto je veliki broj Partizanovih navijaca stavilo Obradovica ispred kluba i sada navijaju za njega, a svaki neuspeh kluba ce da opravdaju samo da on ostane. Pravedno je bilo da letos i on bude smenjen jer zna se ko je kriv ako tim ne ostvari zacrtane ciljeve. Igraci su najureni, dovedeni po mom misljenju losiji, a on je ostao. Ok, sta je tu je, pokazi se sada ali nece tu biti rezultata jer nema materijala. Ja licno ocekujem jos 4, 5 poraza u sledecim utakmicama i valjda ce navijaci shvatiti. Za ovu sezonu nas je ukanalio, a za sledecu ponovo remont, nadam se bez njega i Savica.
D

Da znaš

pre 11 dana

Što se tiče ovog gubitnika, ja bih mu ponudio doživotni ugovor.
d

d.g.

pre 11 dana

Čovek vas već drugu sezonu kanali. Pljeskavičar bi imao znatno bolje rezultate.
M

Milantom

pre 11 dana

Penzija..
Б

Блејк Шилб

pre 11 dana

коме је сад до кошарке??
B

Bgbg

pre 11 dana

Problem je kada je trener veći od igrača. Partizan je morao da dovede jednog koji je spreman da pokaže treneru na terenu da nije u pravu. Da odigra sam kako hoće i reši utakmicu. Igrač tipa Džejmsa, Kampaca, Nejpijera koga trener istrpi Željko takve igrače ne dovodi već odavno zbog svoje sujete i onoga što misli da mu je misija u evropskoj košarci. Najveće uspehe u karijeri je imao sa Dijamantidisom jer je igrač bio veći od trenera i tačka. Kari Pešić je to shvatio i podredio sebe Jokiću i to je to. Žoc, nije dovljno reći "ja preuzimam odgovornost". To je najgluplje jer time dokazuješ da ti sputavaš igrače. Pusti ljude da igraju i traže rešenja. Od njih traži odgovornost i da ne divljaju i ne čine nerezonske stvari o ro je to. Nisi samo ti Partizan!
N

Nsjsjsh

pre 11 dana

Grobari se vazda pre pocetka sezone kunu u Zeljka,na pola sezone vec ga zestoko kritikuju i na kraju kad ga Evroligasi,Čovke i ostali oteresu o zemlju onda ga teraju,pa opet u krug…i tako vec 3 godine..
N

Nikoal

pre 11 dana

Bitno da ti čitas izjave Zeljkove i vijesti o Partizanu..ima nesto od srca do srca...🙃
p

provereni recept

pre 11 dana

Evo ga ponovo isti recept kao sa Duuletom. Svi su radili od vrha do dna da ga oteraju i uspeli su. Ali ovog puta nece moci jer pretnja uskracivanja para ako ne ode, nece uspeti jer sad imamo 20000 prosek po E 50 na svakoj utakmici. uostalom sta vas boli peker da li je Zoc dobar ili ne? Nemojte puno da "brinete" o nama jer znamo sta vam je cilj. I gledajte sebe vise, jer da valjate nesto ne bi se toliko bavili nama. Partizan je institucija koja je poznata u svetu i mi cemo kad tad uzeti i drugi pehar ELa, ja sumnju nemam.Mi se borimo sa Evropom ali sr borimo i kod kuce sa jos vecim neprijateljima. Ovi u Evropi nas bar ne mrze.
H

Huuvvu

pre 11 dana

Cetiri godine..
M

Merllin_pfc

pre 11 dana

Svim pravim grbarima je jasno da je Zelimira pregazilo vreme i da je jos odavno zreo za penziju,sto pre ode iz kluba to bolje za nas sve!
G

Grobarcina

pre 11 dana

Ja vise ne znam zaista šta ovi nasi "strucnjaci" iz uprave rade i zeljko sa njima,ali ovo je Sramota! Bre oni dovode 13 stranaca amatera nikakvog kvaliteta i kao pravimo neki tim i slicne bajke. Postali smo zvanicno kopija Mornara i Budućnosti i potpuno isti kao oni,sa raštimovanim timovima sa buljukom Stranaca bez ikakve igre i vizije! Ne svidja mi se ovo nimalo,nije ni cudo sto gubimo redovno Triple krune i po 8 derbija za redom u samo jednoj sezoni kad zeljko i nasa uprava prave tim od 99% stranaca!

Посматрач

pre 11 dana

Pa ti nemoj da gledaš majstore. Reci tati da ti kupi neki klub pa ti vodi i selektiraj ekipu 😉 .. Nemoj da prosipaš svoje znanje ovde dzabe ljubi te brat . 🙏😉
S

Stranac

pre 11 dana

Ja kao navijac Partizana nemam problem sto su nam igraci stranci, imam problem ako su losi stranci kao sto je sada slucaj. Ne svidja mi se ni domaci los igrac. Da su tu Panter, Ledej, Džejms, Exum, Lesor, Naneli, Vezenkov, Kendrik Nan... i takvi stranci ja bih bio zadovoljan.
A

Alempije

pre 9 dana

Imas pozdrav od Nedovica!
E

Evo ako mogu ja

pre 11 dana

Nisam verovao da Partizan moze onako da krene prvu utakmicu u EL, iznenađen sam bio i da je vodio na poluvremenu. Partizan nije imao poraz od kada je ekipa sastavljena, igrači su bili puni volje u sebe i u tim. Mnogo se forsira taj marketing i mnogo se prica o timu i igracima generalno. Jeste to bila neka motivacija vise ali poletiš mnogo visoko i onda kada padnes na zemlju to bude jako bolno kao i sada posle Baskonije. Zamislite sve one domaće igrace na klupi koji već prvu utakmicu vide šta ih čeka na dalje, sramota je da jedan klub iz zemlje kosarke ne daje šansu svojim igracima. Moram reći da godinama u EL gledam Zeljkove utakmice i njegova igra je uvek ista, skraćena rotacija, pas vise, udji u reket neka skupe pa pas napolje traži otvoroneg igrača i šutni, što bi rekli jednostavno. Jeste jednostavno ali kada imaš kvalitet, iskustvo, uigranost i ekipu. Čoveka je pregazilo vreme, zna on ali nije više samo taktika kosarka. Sada je tu mnogo više faktora. Da je kkp izgubio prvu utakmicu od prvih 6 favorita ne bi bio nikakav problem ali ti si izgubio od direktnog konkurenta. Znalo se već na poluvremenu da će izgubiti. Centri više nikada neće ponoviti ovakve partije a i cela spoljašnja linija, pazi samo podatak da se sutrilo za 3 50% taj prosek kvari malo Brown ali opet je odlično. Nilikina neće biti u rotaciji za nekih 3 4 kola, znači ko će igrati 7 igrača??? Ne vredi tupiti zube, kada vam se kaže da Zeljka jede sujeta, i da ga je vreme pregazilo vi samo 9 titula EL jeste 9 ali kada je bila poslednja??? Da nije 7 godina evo 8 dug period a pre toga jos 6??? Da nije imao super tim 2017 sa Bogdanom, Kalinom,Slukasom,Điđijem, Veselim, Mahumutogluom,Duverioglu itd osvojio bi patku... Pomirite se sa tim da Zeljko nije za trenera...
Б

Борис

pre 11 dana

Победиш дерби,развалиш Партизан који је у коми,и онда изађеш 200 км даље,и добијешб4 комада од Интера који је играо са 10% снаге.А могао је да да још барем 4 гола.Циганштура на све стране,а моралишу "веровао-размишљао"...пих бреее
Ž

Žocara

pre 11 dana

Svi smo svesni toga, samo pojedini bez mozga tuku i dalje tu priču. Želimir je već tri sezone najveći balast Partizana, i četvrtu je lepo krenuo.
@

@Boris

pre 11 dana

Razumem da utehu negde moraš da tražiš i lako je naći utehu ali daj čoveče ovde pričamo o kosarci i greskama koje pravi Zeljko a ti skrenuo temu na fudbal. Pa tamo ste u jos gorem stanju, tamo nije problem trener kojeg je vreme pregazilo već uprava na čelu sa M. Vazurom. Ja sam lepo izneo argumente i imam i još na kilo a ti odmah pokusavas da vredjas i skrećes sa teme. Ipak to vi grobari najbolje radite. Znaci najtrofejniji trener ne računajući Fener 2017 sa onim čuvenim timom on nije osvojio EL 13 godina i vi i dalje ga kujete u zvezde. Ne živi se od stare slave, eto Zvezda je u fudbalu '91 osvojila ligu šampiona pa koliko je danas daleko od toga e pa toliko ste vi daleko od trofeja EL jos mozda i dalje samo zbog Zeljka i njegove sujete i zastarelog principa. Slusaj malo sta prica Pesic, Sasa Obradović, Ataman, Barcokas, Trinkijeri, Banki svi pricaju isto da vremenom moraš da se menjaš i da se prilagođavas novim igracima i novim sistemima igre a Zeljko to ne radi a i ne želi!
@

@Boris

pre 11 dana

A sto si ti tako nervozan. Vidis tih 4-0 protiv vas bi bilo bar duplo da neko nije rekao dosta nema smisla vise. Mozda neko iz loze. Ovo je vec vidjeno. Lozite se lozite a onda bup klinjo na zemlju. Opusteno vreca je tek pocela da se puni. Ima tu i sto da se pohvali. Domaci su vec uvezbali aplaudiranje.
H

Haha

pre 11 dana

I Benfika je igrala sa 10% snage i nikada nije bila slabija u svojoj istoriji, je l' tako? Pa nekim cudom pobedi Atletiko Madrid 4:0, ali to je normalno, zar ne? Tim koji vredi vise od pola milijarde?
T

Top 12 zoc

pre 11 dana

Najgori trener u istoriji EL,cim izgubi odmah dreka na sudije,drzava,bia,cia...itd
I

Immobile

pre 11 dana

Jako, jako loše vođenje utakmice. Posebno poslednje četvrtine. Kasni tajm auti, nestabilnost u napadu gde su se rešenja tražila individualnim kvalitetom i mučenjem u napadu. Sve vam je jasno kada se nakon čelendža i tajm auta gde se preinači i Partizan dobije aut, lopta ne uvede za 5 sekundi. Dakle oni su imali usmeni dogovor u trajanju pregledanja snimka, pa su nakon toga imali tajm aut i onda nisu ubacili loptu za 5 sekundi. To su neki detalji koji definitivno odlučuju utakmicu. Partizan po ko zna koji put u ovom mandatu Željka Obradovića ima kompletnu kontrolu nad utakmicom nekih 30ak minuta i onda kreće jedan strmoglavi pad, posebno u ofanzivnoj projekciji igre. I to se dešava vrlo često, posebno u gostima. Prosto nedopustivo. Naravno da ovom timu treba vreme, 12 potpuno novih igrač, pogotovo nosici igre su novajlije, ali ovo su neke stvari koje se repriziraju. Ne dešava se ovo prvi ili drugi put, da se na ovakav način gube utakmice. Nemoj samo molim te da mi se javljaju dušebrižnici i pajaci i da spominju Crvenu zvezdu ili kada komentarišem Crvenu zvezdu onda se javljaju ostrašćeni tipusi tog kluba da etiketiraju da sam navijač drugog. Ovo je samo i isključivo moje mišljenje bazirano na činjenicama.
O

Odlazi...

pre 11 dana

....prevaro od trenera
R

Rebel

pre 11 dana

ZELJKO ODLAZI!
m

markomarkomarko

pre 11 dana

Željka Obradovića je pregazilo vreme i to svi vide osim zaslepljenih grobara
O

Odlazi zeljko

pre 11 dana

Jedini si trener u celoj Evropi koji sa 30mil budzetom,3mil platom godisnje i 3mil panterom po sezoni u zadnje 3 godine osvojio samo JEDAN TROFEJ a sve ostalo pogubio,izgubio od Covica i Zvezde cak 8 -0 derbije za redom,izgubio Kup,ispao iz EL i zavrsio na 12 mestu, izgubio ABA ligu,izgubio i KLS...itd tako nesto da postignes sa Najvecim budzetom u Evropi i EL moras da budes stvarno najgori trener to je cinjenica.
V

Vazno

pre 12 dana

Je da fmp izgubio od debitanta Dubaia koji postoji mesec dana a sutra drugi debitant ce da ih dobije
I

Ivan pfc

pre 12 dana

Dovedes 14 novih igraca, a onda prvo kolo igras sa njih osam. Kakve spustene ruke, kakve price. Posle blago receno uzasne sezone gde nista nije osvojeno, a zvezda nas pobedila vise puta nego u vreme Boze Djumica i Djoke Salica, odluceno je da se promeni ceo tim, a da trener ostane. Sada kada vidimo da je novi tim preslikan kao stari, ne treba posebna pamet zakljuciti do koga je problem.
T

Tomaš ue

pre 12 dana

sram te bre bilo..od 20 egal utakmica..sce si izgubio..to tebe je majstore..očima ne .ogu da te vidim..pihhh
i

izkreni

pre 12 dana

Zvezdas sam necu da kudim Partizan imaju sasvim dobar tim i meso u reketu sto moja Zvezda nema i to ce biti ogroman problem ako Bolomboj ne bude onaj od prosle godine. Ne svidja mi se kod Partizana sto uvek dovodi neke nabedjene igrace koji se busaju u grudi i na kraju izlaze sa terena spustene glave a najveca tuga je sto nemate Srbina u ekipi sem Marinkovica (ove sto ce mahati samo peskirima ne recunam) to je problem za celokupnu nasu kosarku.
H

Haha

pre 12 dana

Posto sam vec iskritikovao Partizan onda moram reci da je i ovo sramota u Zvezdi sto se radi i poceti sezonu bez ozbiljno krilnog centra, a budzet kluba najveci u istoriji. Davidovac je dobar igrac, ali tek od februara. Za Dauma se jos ne zna, ali nisu ni ocekivanja preterana. Uglavnom vec sad vidim Pao, Oli, Fener i Monako na f4. Tu se mozda umesaju Real i Barsa jos. Borba od 7 do 10 verovatno Efes, Bajern, Zalgiris i Baskonija. Efes zbog imena, a ova 3 tima zbog vrhunskih trenera na klupama. Onda tu mozda se umesa Armani, Makabi ili Virtus mada Armani nema trenera, Makabi nema tim, a Virtus previse godina u nosiocima. Partizan takodje nema trenera, a Zvezda upravu koja po ko zna koji put pocinje sezonu bez prave i ozbiljne cetvorke. Alba i Asvel treba da budu izbaceni i da umesto njih igraju Valensija i Hapoel ili Tenerife ili Huventud, Unikaha...za Pariz cemo jos videti...
a

au

pre 12 dana

Kakva bre Baskonija,pa oni nemaju cetiri igraca ukupno.
m

mozda

pre 12 dana

Mozda je Daum bas ono sto treba Janisu.
@

@ssss

pre 11 dana

Jeste,svi imaju trenera samo ga Partizan nema.Kakvih sve ovde gluposti možeš da pročitaš!Sve neki naučnici ovde komentarišu!

PFK NIŠ

pre 12 dana

Moze i bice bolje, prva je utakmica. Ipak je ceo tim nov, napred Partizan!
p

partizan le

pre 12 dana

očajni smo , ovo nije ni za Evrokup jos jedna propala sezona
T

Tomy

pre 12 dana

Po jutru se dan poznaje 💨 Partizan je morao da dobije ovu utakmicu jer je bolji tim, čak igra i organizovanije. Razlog zbog čega je izgubio je taj što igrači nemaju kohones. Odnosno, čitav tim Partizana je izgledao sterilno i bez emocija, kao većina EL timova. To je za njih posao i oni nisu izašli na teren da se potuku i dobiju po svaku cenu, nego da lepršavo odrade svoje pa ko ima bolju statistiku neka pobedi. Naiviše žara od svih je imao Žoc ali on nije trener kao pokojni Duda, Pešić ili Djordjević, Djurović, koji umeju da motivišu igrače da ostave srce na terenu. Ne, on je trener koji gura klikerašku igru i ako ima super pojedince u timu onda će pobedjivati. Ako su igrači graničnih vrednosti onda će biti ovako, toplo hladno, kao i prethodnih sezona. Zato je na primer Ataman izrastao u velikog trenera koji osvaja trofeje jer se bavi psihologijom igrača i stalno ih pecka da pokažu maksimum, dok ih Žoc samo kanali da ne greše i da igraju brz protok lopte. Ali kada nemaš superioran tim, moraš da im uliješ hrabrost da misle da jesu i da to pokažu na terenu po svaku cenu. Samo tako možeš da budeš bolji od svojih limita. Partizan će igrati bolje ali je sa euforijom gotovo već sada. Baskonija kao limitiran tim im je pokazala sve njihove limite.
C

Chiki laf

pre 12 dana

Plakaćeš za Avramovićem
P

Paa

pre 12 dana

Gledajući ovo večeras mogu da zaključim da jedva čekam derbi.
U

Ups

pre 12 dana

Jedva cekam strucno objasnjenje sledeceg poraza, nema sta, covek bas ume da nas zabavi. Ekspert za gubljenje dobijenih utakmica.
H

Hahahha

pre 12 dana

Ako je to razlog, onda neka bude! Hahaha isto sve kao i prosle godine, samo sa individualno 20% losijim pojedincima. Igra bez mozga na prejake procente Dejvisa i onog drugog centra. Da su 30% slabije sutirali, pukli bi 15 koseva. Rotacija 7 igraca, Srbi kao ikebana na klupi. Ovaj tim je spreman za novo metliranje hehe
@

@ssss

pre 11 dana

Ovde sve neki stručnjaci poput tebe.Kada igraju izolacije ne valja,nema asistencija.Kada šutiraju trojke ne valja jer daju koševe samo za tri poena.Kada centri igraju vrhunsku utakmicu ne valja jer samo centri daju koševe.I tako bi mogao u nedogled.Činjenica je da devedeset posto vas što komentariše veze nema sa košarkom i komentarišete ostrašćeno navijački.Partizan je juče odigrao dobru utakmicu.Da je moglo u nekim momentima bolje moglo je.Imali smo promašene neke otvorene šuteve i u kontrama smo nekoliko puta odigrali loše.To je bio taman taj tad na vagi.Partizan ima novu ekipu i potrebno je vreme da se sve skocka.Prošle godine Pao na početku sezone nije igrao isto kao na kraju sezone.Ne kažem da će Partizan biti sad kao Pao ali treba vreme da se stvori hemija i igra.Ovo juče je bilo dobro.Dvadeset asistencija je imao Partizan.Prošlogodišnji tim je o tom broju asistencija mogao samo da sanja.
M

Mauro Tasoti

pre 12 dana

Ako će ti Nakić,Pokuševski i Lakić služiti za ono zašta su prošle sezone služili Tristan Vukčević,Trifunović i Jaramaz onda ćemo brzo shvatiti da je bezveze manjan ceo roster.Sedam-osam igrača ne mogu da iznesu sezonu.Plašim se sledeće utakmice protiv Reala jer sa ovakvom igrom u završnici nećemo biti daleko od skora 0-2.
B

Bding

pre 12 dana

Ma joook,dobice Real lagano
Л

Лариган

pre 12 dana

Тачно је да екипа изгледа слабије него она прошлогодишња.Тачно је да ЖОЦ и даље лепо објашњава шта се десило.Наравно да неће да каже како је много незадовољан играчима и да има примедбе само на игру у одбрани.Ипак их је он одабрао.Ипак,знајући ЖОЦа верујем да ће опет успети да направи добар тим.Не знам како али мислим да ће успети.
H

Haha

pre 12 dana

Partizan je i dobro prosao. Ovo im je maksimum, trojke su sutirali skoro 50% na 11 ubacenih, to ce tesko ponoviti, a tesko ce i Tajrik Dzons ponoviti ovakvu partiju. Ne znam kako su se ovi ovoliko nalozili posle par pripremnih utakmica. Sad sledi tabanje Reala, a onda gazenje Bajerna, koji igra veoma lepu kosarku i sa dosta trojki razmontirace Partizan. Zalosno je videti da je veceras samo jedan srpski igrac ulazio u igru...zaista zalosno.
k

keruzzi

pre 12 dana

Beži bre više čoveče aman, šta treba da se desi da ti ne izgubiš na ovakav način po koji put? Muka mi je više od tebe i tvojih analiza poraza. Ifi bre u penziju i na pecanje, nije ovo za tebe. Daj ostavku i budi pošten prema sebi i nama navijačima. Svake sezone sve gore i gore. Doveo si potpuno nov tim i opet ništa. Doviđenja.
G

Gospodinnnnnnnnnnnnnnnnn

pre 12 dana

Vi ste pokradjeni kao i uvek. A i provocirali su i sirili mrznju mnogi u hali a i po gradu
P

Popa

pre 12 dana

Ne moze ni sa 7 igrača. Ne moze se biti ozbiljan klub a slati igrac u NBA na 2- 3 nedelje kako bi se dobio 1 milion ! Mozda ova pobeda bude nedostajala za Top 10 pa trosite onda taj milion u kafani. Ako 7 igraca ima ruke dole uvedi onda nekoga od 5 preostalih mozda oni odigraju odbranu
p

pr

pre 12 dana

Ma super je sve, samo nastavite tako.
Ž

Žokiili

pre 12 dana

bravo doktoreeee to si tiii ko je kriv sudijeee? koraci su bili
R

Re cicu

pre 12 dana

Dobro je ovo za pocetak.mnogo smo poleteli vili.bask je iskusna fajt ekipa,treba se dobro nateci pa ih dobiti.idemo dalje ima robe za borbu.veceras neiskusno sto se moglo i ocekivat.centri iznad ocekivanja,a bekovi ispod minimuma.buce bolje glavu GG ore momci