Komentari na vest

Nedovićeva zvezdana pariska noć

M

Metla 8:0

pre 10 dana

Zanimljiva cinjenica je da je jedan trener u zadnje 3 godine sa potrosenih cak 90mil za budzete, takozvani "najbolji trener" pogubio cak DVE Triple krune,dobio metlanje od cak 8-0 u samo jednoj sezoni,zatim ispao iz EL i zavrsio na 12 mestu na dnu tabele..itd to je za Ginisovu knjigu trenerskog posla koliko nisko mozes da padnes u karijeri!
P

Pedjah

pre 10 dana

Opet gubimo triplu krunu i ove sezone od Zvezde,bice opet 8:0 u svim derbijima isto ko i prosle godine,a u EL opet 12 mesto i ispadanje na kraju,Baskonija nam je sve to objasnila na tenane.
@

@Zauvek zvezdaš

pre 10 dana

Delim mislenje, koliko god voleli Davidovca i koliko god nam Jago bio drag zbog prosle godine, oni su za u civilu u EL bar za sad, dobijali bi sansu, zato su i tu, ako se neko povredi, ne daj boze, Jago svakako je doveden za treci play, 4ku ne racunam vise pa koliko god fali neka atleta a Dobric, a i Plavsic, naci ce svoj ritam, bice dobre igre od njih, tako da to je ta ekipa, po meni bar, Kodi, Teo, Nedovic, Kenan, Lazic, Kalina, Rokas, Dobric, Mitrovic, Daum, Bolomboj i Plavsic.
S

Sremčica

pre 10 dana

Poslao sam.sinoć 15 komentara. Nijedan nikog ne vređa. Nije objavljen nijedan. O čemu se radi?
s

selektivna cenzura

pre 10 dana

lazno stvaranje slike da postoji 50% grobara 50% Delija, a zapravo je 5% prema 95%. Takodje, pustaju apsolutno svaki "pretvaram se da sam zvezdas - pljujem Zvezdu" komentar, a pozitivne komentare za Zvezdu ili ne daj Boze negativne za partizai - pustaju svaki 20.ti!!! Ja sam evo na preko 15 vec neobjavljenih komentara, ne znam ovaj ako mi objave plasim se da narednih 35 nece!
D

Dzoni-1970-

pre 10 dana

Selektivna cenzura sinak, 35 komentara??? Covicevi botovi nikada ne spavaju izgleda... A i na pogresan komentar si nasao da kukas, Sremcica je apsolutno grobarski kraj uvek bio...
q

qqzqq

pre 10 dana

Niko da pohvali publiku sinoc,koja je po meni najzasluznija za preokret! Pola hale je bilo crveno belo,i svaka cast navijacima na pesmi i bodrenju! Cini mi se da su bas oni podigli igrace,jer kada je kalina pogodio trojku na isteku napada znao sam da je gotovo! Ova ekipa ce u punoj areni izgledati duplo bolje,jer cini mi se da stranci jos uvek ne shvataju gde su dosli i koliku podrsku imaju! Ono sto je ocigledan problem jeste neuigranost Codija i Jaga sa ostatkom tima. Ako plej u ekipi drzi loptu 20 sekundi i sa njom tapka u mestu ili ide kao muva sa jednog kraja na drugi a ekipa staticno stoji i gleda,bez dodatnih kretnji,to je krivica organizatora igre i trenera koji mora da im tacno objasni sta je uloga jednog pleja u ekipi! Zvezda ima veoma jaku spoljnu liniju,gde trenutno ima igrace koji svakome mogu da spakuju po 15 poena sutem spolja,i ti u takvoj ekipi dajes loptu jagu da je drzi ceo napad,gde je realno od svih spoljnih igraca on najlosiji skorer! Cini mi se da je i trener to sinoc shvatio i nije vracao jaga vise u igru,jer se i po gestikulaciji ostalih igraca videlo da ne zele da igraju sa njim! Iskreno Nedovic je sinoc skroz odusevio,ne samo zbog poena,vec i zbog celog zalaganja na terenu. U odbrani je bio sasvim korektan,gde je recimo odlicno preuzimao,rotirao se sa igracima,nije ostajao zaglavljen izmedju blokova,i ovakav Nedovic je preko potreban zvezdi,i iskreno se nadam da ovakva partija nije samo jedna u pet! Sferopulos je na vreme shvatio zasto napad ne funkcionise,isekao je dobrica,jaga,dedu i plavsica koji su sinoc realno bili ocajni i minus igraci u polju! Mislim da ce ova ekipa na domacem terenu biti mnogo bolja,jer do sada nisu nijednom ove sezone,do veceras,osetili sta znaci igrati pred domacom publikom! Mnogo je bitna sledeca utakmica iz razloga sto ce ekipa,ukoliko pobedi,dobiti na samopouzdanju i cvrstini tima! A sinoc se videlo da samo timski ovaj tim moze da napravi nesto!
Z

Zelen

pre 10 dana

Ko je kriv onom odozgo znaci dao im je i najskupljeg trenera prevaranta, i novu adresu u Laktasima, i naprednu Arenu zadzabaka na izvolte, i glavne sponzore, i ne placanje ogromnog poreza jer drzava sebi ne placa porez, i najveci budzet svih ovih godina u nasoj pustinji, i vestacki guranje u El tamo gde preko parketa ne pripadaju, a oni ovako bez blama i srama umesto da naprave spomenik ispred napredne Arene oni ga lazno pljuju i blate jer glume opozicionarre samo sto neko navija za drugi klub,,,,,,
Z

Zelen

pre 10 dana

Samo da zakljucim ako lazno pljujes i blatis nekog sa trribina to ne znaci da ti klub ne izigrava laznu opoziciju a limar napredni i Zoki Savic vojnici vladajuce partije naravno pali sa marsa strasno u kom li svetu zivi ova debela manjine preko puta pa to nema ni u zemlji Dembeliji, a sto se tice tog odozgo koji navija za drugi klub a da ne bi njega ne bi bilo nicega ni onog trenera prevaranta, ni ogromnog budzeta za Ek,ni glavnih sponzora, ni igranja vestacki El, ni napredne Arene zadzabaka, ni ne placanja ogromnog poreza drzavi ali sta ces umesto najmanje spomenika ispred napredne hale za nekog oni ga lazno pljuju i blate zato sto su jedini klub na svetu koji se bavi kosarkom a ne preferira trofeje jer im ne daju marsovci,,,,
N

Nenad1246

pre 10 dana

Brže bolje je sa naslovne sklonjeno.
I

Iskreno

pre 10 dana

Zvezdas sam i cestitam momcima na pobedi! Jesu nas malo nervirali, ali na kraju je sve ispalo OK! Ali, vidi se da Zvezdi treba jedna dobra cetvorka, mozda i petica, jel Plavsic mi izgleda tanak za ovo takmicenje! Cetvorka treba pod hitno, a cudi me mala minutaza Dobrica i sta je sa Davidovcem?
Z

Zauvek zvezdaš

pre 10 dana

Pa ulaskom Dobrića kola su krenula nizbrdo, tako je igrao odbranu da nebi mogao ni stolicu da sačuva. Kada je Sferopulos na 13 razlike za njih 15 minuta do kraja utakmice rešio da skrati rotaciju na 8 igrača bez Jaga, Dobrića, Davidovca i Plavšića sve je došlo na svoje i preokrenulo smo i dobili utakmicu. Pojedinci moraju da shvate da je ove godine znatno duži roster i da se bore za svoje minute a nema više ni Čovića kod kojeg su Dobrić i Davidovca imali kredita neviđeni razmera i znali su kako god da odigraju imaju zagarantovanu minutažu. Nema više toga i moraće debelo da zapnu ako žele minutažu. Plavšić će već u sledećem kolu imati konkretan učinak u to sam siguran jer se vidi da ima neverovatno želju da se dokaže a ta želja mu je zasad kontraproduktivna ali doći će sve na svoje. Osmorica igrača koja su igrala poslednjih 15 minuta su Jučerašnjom utakmicom i načinom na kojem su igrali i u petorkama sa podeljeni ulogama kupili sebi veliku minutažu a ostalo sedmorica isključuju Teodosić a moraće dobro da se pomuče da bi je dobili. Ako računamo da pored Teodosić sa 10-15 minuta i Lazić sa desetak minuta zbog jake odbrane budu deo ekipe plus Plavšić kao treći centar jer je neizbežno i mora tri centra obavezno da se skida ostane samo jedno mesto i za to jedno Jago, Dobrić i Davidovca mora će žestoko da se bore, oni će puno više igrati u Aba ligi. Tako je kako je, rezultat ekipe je najvažniji, stare zasluge ne važe i nema ljutnje.
I

Iskreno

pre 10 dana

Ok je komentar i slazem se potpuno s tobom! Nego kad sam rekao " sta je sa Davidovcem", konkretno sam mislio na njegovu losu partiju, sta se desava s covekom te je toliko tanak, umesto da napreduje, on u rikverc!
S

Sotirius Milivojs

pre 10 dana

Da li je moguće da mi pravimo euforiju posle 1 pobede? I to skoro pa slučajne, sa userom od šuta za 3, protiv “respektabilnog” debitanta i teške kaubojštine! A ostatak EL sve aždaje od ekipa (OLY, PAO, REAL, BARSA, FENER, MONAKO, EFES,…). Jedina stvar za pohvalu i proslavu je pobeda u gostima protiv tima iz naše klase - poželjni brejk, koji treba potvrditi sledeće srede u Areni
M

Majstor Ića

pre 10 dana

Opet se Srpska deca radovala u Parizu
N

Nenad1246

pre 10 dana

Kolko ste glupavi da nasedate na nečije izmišljotine? To nikad nije izjavljeno.
M

Mora igrač 4 na 5

pre 10 dana

Mora neki skakač 205 cm sa 100 kg mišića doći što u skoku dodiruje vrh table,ako se misli u top 10,jesmo nadskakali ove levake ali Plavšić nije za EL ,ne mogu Bolomboy,Mitrović i Daum da iznesu celu sezonu na obe centarske pozicije
E

Eto vidite

pre 10 dana

Može MVP da bude i srpski igrač. U nekim "institucijama" domaći igrači samo mašu peškirima.
K

Konkurencija

pre 10 dana

Makabi, Zvezda, Pariz, Alba, Asvel, Partizan, Baskonija.. Velika konkurencija za Top 8 otpozadi. Gore navedeni su najlosiji timovi za ovu sezonu EL.
Z

Zvezda je gigant!!

pre 10 dana

Zvezda ima ukupno 3 (tri) pobede više od kkp (117:114) i 7 pobeda više u gostima (38:31) u EL koja je nastala 2000 godine i koju kkp nije osvojio, niti će je osvojiti, niti su je u ovom formatu do pre dve godine igrali. Delije postavile rekord u broju gledalaca 24232-22736!! Pali su svi lažni rekordi lažne institucije! Zvezda je suvereni vladar košarke na ovim prostorima!!!
Z

Zapravo

pre 10 dana

Zvezda je i stvorila košarku na ovim prostorima zahvaljujući Nebojši Popoviću.
G

Gostinjko

pre 10 dana

Zvezda je ugasena 2011 godine!
N

Neznalica

pre 10 dana

Hahaha... hahaha, ajde opet procitaj sta si napisao.. statisticaru..
C

CaleB pravi

pre 10 dana

Uvek je dobro kada se pobedi, pa makar i na ovakav "rudarski" nacin....Ali i pored pobede, mora da brine ovakva igra Zvezde, posebno pojedinih igraca koji su pokazali da nisu dovoljno dobri za Zvezdu. Kada smo se resili Raduljice i Simonovica, mislio sam da se vise nikad nece ponoviti takva promasena dovodjenja igraca...ali ne lezi vraze, eto nama smotanog Plavsica, koji je upitan cak i za ABA ligu. Davidovac kao stari dizelas, upali tek posle pola sezone. Brine i igra Jaga, koji nema inteligenciju, i sporo donosi odluke, osim kada se u trku zabije u kompletan tim protivnika. Brine njegovo oklevanje i tapkanje lopte do isteka napada. Sporo razmislja i ne vidi saigrace. Mitrovic jos uvek totalno van forme, ali je ipak rec o velikom borcu, trebalo bi da proradi. Neda prijatno iznenadio - kada nikome ne ide, njemu krene. Kenan najbolje pojacanje za razliku od Kodija, koji deluje usporeno i pogubljeno. Kalina stabilan kao i uvek - moze on mnogo bolje. Neigranje Dobrica mi je zasad - misterija. Ono sto najvise brine, je cinjenica da je Teo, cak i sa svojih 37 godina - jos uvek najbolji play u ekipi. Mnogo je sinoc nedostajao. Suma sumarum - nista novo, i opet cemo se boriti u EL za neko 14-15 mesto. Na stranu to sto smo nikad gore poceli u ABA ligi.
Z

Zelen

pre 10 dana

Sinak za nasu onakvu igru pojedinih igraca je uglavnom kriv trener koji im crta akcije i postavlja odbranu, znaci ako je kod Jaga lopta non stop to je zelja trenera a to sto on nema kvalitet za ovakvu El to je drugi problem, a zasto vise ne igraju Dobric, Daum, Davidovac ili Plavsic ne mogu biti krivi igraci nego trener prava neznalica koji ne zna bolje da ih iskoristi,,,,znaci polako cim dodju iole jace utakmice trener ce i 99%dobiti otkaz jer kada ekipa igra lose trener je glavni krivac a ne baba vanga,,,,,
j

jan

pre 10 dana

Ne da Zvezdu njen Neda💪💪💪
e

exe

pre 10 dana

Nije bilo spavanja unistili smo rodjendnan 32 zagorskoj
e

exe

pre 10 dana

Nije bilo spavanja unistili smo rodjendnan 32 zagorskoj
e

exe

pre 10 dana

Nije bilo spavanja unistili smo rodjendnan 32 zagorskoj
X

XD

pre 10 dana

Ne znam zašto se guramo da igramo ovo klošarsko takmičenje kada nas evroliga suđenjem stalno podseća da nas ne želi u njemu. Drugo, ne znam zašto su vtaćali Dobrića ako mu na svakoj utakmico daju po 3 min maksimum da igra. Tako je bilo i u prošlom mandatu. Pustite momka da ode tamo gde će ga ceniti.
O

Ok

pre 10 dana

Gde to u instalaciju pa ne idu pravi Zvezdasi tamo. Ne sekiraj se ti za njega punice vas bas on i Davidovac iz navike. Al ste se zabrinuli za naseg igraca a vasi grickaju semenke.
G

Gde da ide

pre 10 dana

Gde ce ga ceniti? Pokusao je u Virtusu pa se vratio, gde sada da ode?
g

gostić

pre 10 dana

Gazi voljena!
P

PES13

pre 10 dana

Eh kad bi ivako igrao makar svaku drugu tekmu. Samo da je konstantniji, ali teško.. i prošle god izdiminira jednu pa ga nema 5. Ne možemo biti ozbiljna ekipa sa Yagom na pleju, nije i neće biti nivo EL. Davidovac je takođe višak u evroligaškom rosteru, za domaću upotrebu ok. Plavša mora ukrasti više minuta od Mitra, treba nam centar koji brani bolje reket, defanzivni skok.. Daum može biti po zitivno iznenađenje, samo da se uigra,
D

Dile

pre 10 dana

Bravo bravo
G

Gooxy

pre 10 dana

Ja mislim da ste dobro odigrali jer Pariz ce iznenaditi mnoge.baske mozete dobiti kod kuce lagano desetak razlike,e onda ako u sljedece cetri utakmice izvucete jednu pobjedu to je super.uglavnom tim vam je iskusan,forma moze ici samo na bolje tako da mislim da ce biti borbe za top 8
I

Interstelarni

pre 10 dana

Nije Zvezda igrala interstelarno, posebno ne u prvom poluvremenu, ali pamtiće se samo pobeda i ništa više. Defanzivno smo jako tanki pod košem, fale nam dvojica ozbiljnih igrača, jedna klasičan centar i jedan krilni centar. Džoel Bolomboj nema adekvatnu podršku u reketu. Uroš Plavšić jednostavno nije kalibar za Evroligu, pandečko je do pre 15-16 meseci igrao koledž košarku za Tenesi i nije bio ni blizu nosilaca ekipe. U decembru puni 26 godina i prvi put u karijeri igra evropske kupove. Luka Mitrović i Dejan Davidovac su dobri možda za epizodne uloge, ali nikako da budu poenteri, dok je Majk Daum više za Evopkup nego za Evroligu. Trebaju nam snaga i poretljivost pod košem, jedan dobar defanzivac i jedan košgeter. Takođe, prometna je i muka s plejmejkerima. Jago Dos Santos je imao više izgubljenih lipti nego poena (3:2), a često je i Kodi Miler Mekintajer išao na prodor i iz nedostatka ideje vraćao loptu unazad nekome od bekova, koji su srećom po nas pogađali te šuteve na samom isteku napada. Recimo, Ti Džej Šorts napreduje iz sezone u sezonu, prošle je bio najbolji u Evrokupu koji je Pariz osvojio lagano, dok je sezobu pre te dominirao u FIBA Ligi šampiona s Telekom Bonom i takav igrač realno bi nam bolje došao od Jaga. Ekipe poput Pariza, Asvela, Albe moramo da dobijamo na strani, a kući realno da imamo 12-13 pobeda sa bismo se nadali plasmanu među 10 i borbi za četvrtfinale.
Đ

Đukin fan

pre 10 dana

Zvezda je sinoc samu sebe iznenadila preokretom i pobedom,zasluženo no to je iznelo svega 7 igrača od kojih Mitrovic u jako lošoj formi od starta a Kodi i Kenan ni blizu prošle godine!Srecom Nedović odlična partija,Kalinić i Bolomboj jako dobra odbrana a napad doprinos bas kad treba i Gidra u oba pravca dao veliki doprinos!!!Ostalih 5 (Deda,Dobric,Jago,Daum i bas nikakav Plavsic nisu ni dosli na meč)Sve ove pozicije fale Zvezdi,Teo može sigurno da pomogne 15 minuta no bez bas urgentno 4 i još jednog ozbiljnog centra a i realno mnogo boljeg igrača umesto Jaga (ipak fizicke karakteristike limit za ovaj nivo igre)dakle čak 3 ozbiljna igrača u rotaciji,teško bolje od 14 mesta!!!Pride s nadom da Deda,Dobric i Daum pokušaju da doprinesu nešto!!!Ove 3 zvanicne utakmice do sada duplo golo,ljudi nisu ni pokušali da igraju
B

Brate smarate vise

pre 10 dana

Korektne komentare mi ne objavljujete, nije u redu. Kud nema normalnih sportskih portala/vesti sta god, tud jos vi neku strogocu sprovodite.
G

Gile 88

pre 11 dana

Stvarno je sramota gledati ovu igru u Evroligi imamo 27-23 Plavsic pravi nesportski faul ali tako da se primi 2+1 Mekintajer pogodio 1 sut i uvalio Nedovicu vruc krompir kojim mu se pise asistencija a onda sve ostalo promasio Mitrovic gubi 3 lopte u dva napada a onda jos ne zagradimo kos pa umesto-7 sad je -9 Nema gore sklepanog tima od Zvezde ni borbenosti ni odgovornosti i iskreno dosta je opravdanja tipa prvo je kolo i slicno . Ova igra na poluvremenu nije igra profesionalnog tima.Drugo poluvreme opet ocajan pocetak jos minus 5 za 1 32 I onda neshvatljive greske njihovog trenera 3 napada isiljen sut preko ruke lopta u koleno njihovom centru i u ruke Mekintajeru . Pobedili smo zahvaljujuci Nedovicu i njegovoj najboljoj suterskoj partiji jos od prvog Evroligaskog derbija i 3 za pobedu pre dve godine Mekintajer malo bolji nego u prvom poluvremenu ali da ne bese 3 Kalinica sa 11 netara nista ni od ovoga ne bi bilo. Neka nas ne zavarava ova teska pobeda mi smo i dalje tim bez 4 koji se dovija i ukoliko hitno ne dovedemo igraca na toj poziciji nece nam vredeti sreca koju smo imali veceras
D

Deki2

pre 10 dana

Jel može tačka ili zarez? Eksplodirao mi mozak tokom čitanja.

gemathegreat

pre 10 dana

Sad kad si se ovako istovario jel ti lakše, mislim greota je da ti duša pati. Nego šta su tvoji uspesi, spram čega da merimo osim dužine jezika ???
N

Nemar

pre 10 dana

Da li si realan, kao da si njihov toliko si glup. Pobeda na strani, prvo kolo, nova ekipa...polako rođače,biće to dobro. Idemoooo.
г

гост1986

pre 10 dana

Шта би тек написао да смо изгубили...
P

Paa

pre 11 dana

A grobari kadar nevera.
G

Grobarcina

pre 10 dana

Aha uskoro hladan tus 1-5 ili 2-4 javi se za koju nedelju
N

Nemar

pre 10 dana

@grobarčina Samo prati velikana iskompleksirani crni kukavče i neće ti biti dobro čitave godine.Ovce služe za šišanje.
P

Pazi

pre 11 dana

Nedović standardno dobar, tu nema greške. Odradi čovek skoro uvek ono što treba. Plavšić me je razočarao. Jago takođe. Ostali mogu dosta bolje. Odbrana takođe može bolje. Za sada deluje to neubedljivo dosta ali biće bolje.
P

Prvaci Evrope

pre 11 dana

Hoćemo krcat Beogradsku Arenu delije protiv Baskonije hoćemo pobedu u krcatoj Beogradsku Arenu delije sledeću sredu 🔴⚪🇷🇸
D

Drvo

pre 11 dana

Dobro, ovo je rutins, nego meni jedostaju tekstovi kako Partizan ide na final 4, volim da se malo oraspoložim pred spavanje. Redakcijo, umesto što nemoćno cenzurišete komentare ko neje žene, aj prionite malo na epsku poeziju, ipak ste vi sponzor.
N

Ne smes reci

pre 10 dana

Razumem da su sponzori ali da ne objavljuju pozitivno kriticki nastrojene komentare za dobrobit kluba i sporta uopste, ih cini saucesnicima u ovom kupleraju gde se klub danas nalazi (FK a bogami i KK). Samo nastavite. Proci ce i njihovo!
a

arhitekt

pre 11 dana

Bravo za pobedu a to je najvažnije sada na početku kada većina igrača ima problema sa formom. Recept za plasman u prvih 8-10 ekipa se zna : pobediti u gostima Pariz, Albu i Asfel i probati da se još negde izvuče neka pobeda gde se ukaže prilika a kod kuće broj poraza svesti na minimum minimuma. Svi reprezentativci i to ne samo kod nas osećaju posledice igranja na OI ali poznavajući Dobrića i Davidovica ja verujem da će i oni za neko vreme biti oni stari. Plavšiću treba vremena, plako sa njim jer mu je ovo tek prva sezona u EL.
J

Jazavac pred sudom

pre 11 dana

Ijao bravo sviju da pobedu naši samo naviam žive La Jugoslavia svi dase volimo danam bude lepo samo napret svi
M

Mile12

pre 11 dana

Čestitke Zvezdi na isčupanoj pobedi, ovakve utakmice vode u plej-off a "šampioni priprema" će nam gledaju leđa cele sezone u EL!
D

Don Vito Corleone'

pre 11 dana

Prvo poluvreme NOĆNA MORA. Drugo poluvreme mnogo bolje, ali neću da se zaludjujem jer je Pariz medju najslabijim ekipama u EL, i ne verujem da bi se iz onog minusa vratili protiv većine drugih ekipa. Dosta smo neuigrani, ali mnogo mnogo tu ima prostora za napredak. POD HITNO, ALI POD HITNO, NE SUTRA NEGO ODMAH, igrač koji može da pokrije pozicije 4 i 5. Visok i jak fizikalac skakač, tip igrača kao što je bio Džejms Gist. Takav igrač nam treba kao za lek. Iz utakmice u utakmicu bićemo sve bolji i bolji, trenutno nismo ni na 50 posto od maksimuma naših mogućnosti. Idemo u nove pobede 💪👊

gemathegreat

pre 10 dana

Koliki ti je fond, javi Drčeli neće on praviti problema.

VecaBg1971

pre 11 dana

Fener bez Vilbekina, povredio se veceras i to teze izgleda. Zao mi Skotija ali je to dobro za nas, nas su povrede osakatile prosle sezone. Posle Baskonije ide Fener...Barsa ....Real...kukala nam majka. Bilo bi lepo dve dobiti od cetiri, sve preko je premija.
h

hezonjisti

pre 11 dana

Srećan rodjendan 32 zagorskoj diviziji
Y

Yago mrš

pre 11 dana

Yago mrš iz Zvezde!
G

Grobarcina

pre 11 dana

Haha pobedili ste i prosle sezone Asvel u prvom kolu pa ste bili 16 mesto mi smo imali vise pobeda u gostima one sezone kad nismo otisli na F4 zbog suspenzija a vec za 3-4 kola idete na minus haha
G

Galiot

pre 11 dana

Da budemo realni,pobedili smo ne znamo ni sami kako!? Na neko ludilo Nemanje i čvrstu odbranu u zadnjoj četvrtini! Mora mnogo bolje,ako hocemo da budemo u top 8. Prvo i osnovno,naći na tržištu startnu četvorku! Nije mi jasno da su nam na početku sezone prve opcije Daum i Deda!!! Kalina mora da se žrtvuje na 4,dosta se troši i čini mi se da nije dovoljno produktivan kao na svojoj prirodnoj poziciji trojke! Nadam se i većoj pomoći Plavšića,jer ako njega ne budemo imali i tu smo dosta tanki sa Lukom i Dzoelom!!! Sve u svemu,uprava mora da reaguje,da ne bi kao i prosle sezone 4-5 igraca (Ilić,Tobi,Lazarevic,Gilespi...) sedelo na klupi i imalo najbolji pogled na sam teren...
Z

Zelen

pre 11 dana

Jeste Cz fali bas 4-5 jer su Daum i Plavsic bas tocila za El ali najjveci nas hendikep je sto nemamo pravi domaci teren kao sto je Pionir a guramo se tamo vestacki gde redovno ni ne treniramo, a pogotovo aba ne sme da se igra u naprednoj gostujucoj Areni jer nece doci vise od pet hiljada ljudi cele sezone osim derbija,,,,,,
E

Enzo

pre 11 dana

utisak je da čim Bolomboj izađe sa parketa nas ubijaju u reketu. Mitar, Daum, Plavšić.. ne mogu da zamene Bolomboja pa to ti je.. mora jedno meso u reketu
l

lion zion

pre 11 dana

kosarka to je CZV!nismo mi asvel i partizani.idemo jako .u sezonu novu krece.....bice ovo veliki bust za nastavak serije,,,
C

Cz1989

pre 11 dana

A sad Nedovica ne prozivaju, a prosle godine nam bio najbolji igrac po svim statistikama, i u derbiju itd...uvek u njemu traze krivca, ruzno je to kao navijac !!! Samo napred 🔴⚪️

Mutu Adrian

pre 11 dana

.
S

Steva ns

pre 11 dana

S obzirom da smo ovakve utakmice uvek gubili na strani od asvela albe i ostalih ovo je i dobro... Nastavili smo igru iz prošle godine identične evroligaške utakmice smo igrali nekad pobedjivali nekad gubili ali činjenica je da nema nekog napretka u odnosu na prošlu sezonu mora doći ta četvorka ali da ne čekamo decembar za to
W

Wenglor

pre 11 dana

Pobedise najslabiju ekipu u Evroligi, pa Baskonija bi pobedila obe ove ekipe.
0

04949

pre 10 dana

Jeste, Baskonija vas je dobro otresla 😂
g

gunnersi

pre 11 dana

Svaka cast momcima sto su izvukli pobedu veceras i pored dosta lose igre. I pored toga sam misljenja i dalje da je ovaj tim slab i da ne moze nikakav iskorak da napravi u EL. Sledece kolo mozda nekako i pobedimo Baskoniju, mada bice tesko, a posle toga sledi 5 poraza: Fener, Barsa, Real, Panata, Zalgiris. Dosta tezak raspored. Centar nam fali kao voda zednom, Mitrovic da ne igra u Zvezdi Evroligu bi video samo na tv, a i zamena za Jaga je neophodna jer decko nije za ozbiljnu kosarku.

gemathegreat

pre 10 dana

Jazavac, Zvezda ove godine igra 95 utakmica. Ima vremena za sve da se dokažu i bljesnu. Nego gde ti sezonska ???
S

Simić

pre 11 dana

Porodismo nekako ovu pobedu. Da ne mračim previše, ali mnogo toga mi se nije dopalo u igri Zvezde. Jasno je da smo veoma tanki na pozicijama 4 i 5, a bilo je i puno problema u pozicionom napadu. Davljenje lopte i uglavnom igra 1 na 1. Veoma malo uigranih akcija. Nadam se da će se sve to popraviti što je pre moguće.
1

12345m12345

pre 11 dana

kako smo od "nikad jaceg osvajaca evro kupa sa neogranicenim budzetom" dosli do "amatera" za samo 15 dana?
M

Mirt

pre 11 dana

Cveklimireeeee!
S

Sramno

pre 11 dana

Niko ovako u gostima nije pokrao nekoga u Evroligi kao ova av vodjina vojska veceras
Ј

Јјјјј

pre 11 dana

Победили јесмо али игра нам је ужасна , Митровић данас сваку је преузео и ниједном није одбранио играча као ни Добрић ни Давидовац а Мекинтајер је умислио да је играч који решава после прошле године, то што смо се испогађивали тројке вечерас неће на већини утакмица бити тако и морамо више колективно да играмо што баш нисмо показали а на крају последњих 5 минута нормалан напад нисмо организовали
o

olee

pre 11 dana

Srećan rodjendan 32 zagorskoj diviziji
J

Jutka delia

pre 11 dana

Bravo za nedu mininu bio je naj bolji veceras 🔴⚪
N

NN3

pre 11 dana

Bravo momci, bravo! Ali ova pobeda se mora potvrditi pobedom nad Baskonijom i da se krene sa 2/0. Verujem u ovaj tim

VecaBg1971

pre 11 dana

I dalje smo neuigrani ali smo odigrali 2 poluvreme sa energijom koja treba da bude prisutna uvek u odbrani, narocito sad na pocetku kad je imas na pretek koliko god da su pripreme bile teske. Ovo je moralo da se dobije, tj. ovakve ekipe moraju da se dobijaju u EL. Kad sve legne na svoje, bice manje muke sa ovakvim timovima. Za dva dana je Split, da anuliramo onaj nesrecni Dubaji.
A

Aca LJotic 89

pre 11 dana

Bravo Crveno Beli❤️🤍🔴⚪👍💪!!!!
Д

Деки

pre 11 dana

Станковићу, дај молим те одржи неки користан састанак с новинарима у редакцији и објасни им да коришћењем 100% страних речи у текстовима не испадају паметнији и начитанији, да им речник (рекли би вокабулар) нике богатији, већ напротив - испадају смешни. “Интерстеларна партија”?! Није аутор овог текста могао да напише међузвездана или само звездана, већ је комбиновао англо-латинску кованицу (што је и назив америчког научнифантастичног филма од пре 10 година). Пре неки дан други новинар пише неке 100% турске речи, никад употребљене у нашем језику. Схватам ја жељу да текстови буду изван шаблона, с неком дозом хумора и да се виде креативност и лични печат, али ово је отишло у другу крајност.
F

Familija

pre 11 dana

BRAVO ZVEZDO odlična košarka i lepa pobeda NAPRED ŠAMPIONI samo napred gazi familijo
R

Raffa

pre 11 dana

Tako je!!!Verujem da ce vremenom sve bolji i bolji da budemo.
S

SNS Batočina

pre 11 dana

Tako je familijo 🔴⚪
0

027

pre 11 dana

BICE NESTO I OD KENANA!!!💪

VecaBg1971

pre 11 dana

I dalje smo neuigrani ali smo odigrali 2 poluvreme sa energijom koja treba da bude prisutna uvek u odbrani, narocito sad na pocetku kad je imas na pretek koliko god da su pripreme bile teske. Ovo je moralo da se dobije, tj. ovakve ekipe moraju da se dobijaju u EL. Kad sve legne na svoje, bice manje muke sa ovakvim timovima. Za dva dana je Split, da anuliramo onaj nesrecni Dubaji.
H

HabibiCome

pre 11 dana

Ne mozes anulirati Dubai, ne pitate se vise samo vi! 😃
.

...m

pre 11 dana

Jaga- poslati u rusiji kod onis sto su ga trazili. 14 sekunde potrosi il u dribling il zadje krug do kosa i nazad daum- kao sto sam reko, novi Gilespi/Tobi Plavsic- pojesce ga snazniji centri Dobric- utice igranje za rep. Bice dobar u drugom delu sezone kao i Davidovac prosle. CMM- moze da bude drugi plej, prvi nikako.
K

Knele-CG

pre 11 dana

Kodi drugi plej? Aooo, aj idi gledaj žensku odbojku, lupaš gluposti.
P

Pariz pokraden

pre 11 dana

Sudije osakatile Pariz ,dva puta izmišljene tehnicke za igrace Pariza... sudjenje sramno za domaćina
1

12345ss

pre 11 dana

uzmi bensendin... bice ti lakse 8:0🧹🧹🧹🤣🤣🤣🤣🤣🧹
0

015

pre 11 dana

😪😪🤧🤧🧹🧹
7

73838

pre 11 dana

hahahhahaha wtf

VecaBg1971

pre 11 dana

jel te boli mnogo a ?
P

Pariz parizan

pre 11 dana

Popi ksalol ,anksioznost je teska bolest!!!
G

Galiot

pre 11 dana

hahahahaha.... joj kolko je vama dobro...hahahaah
H

Hahahaha jasta

pre 11 dana

Placi jos malo i izmisljaj. Grobarska je tuga pregolema a tek ce da bude!
n

neshha

pre 11 dana

Nije bila nijedna,ali NIJEDNA tehnicka,pacenice i neznalice1

VecaBg1971

pre 11 dana

znam da te mnogo boli...samo polako ....tek ce da te boli
@

@pariz pokraden

pre 11 dana

E moj Srbine.. U redu je da ne navijas na Zvezdu, ali bar se nemoj blamirati sa ovakvim komentarima..
D

DS1989

pre 11 dana

Ajde bre pali lomi se rezultat omi gledaju ponovljen snimak gde bi i slepac video da je lopta za Zvezdu jer igrac Pariza sa oba dve ruke izbacuje lootu u aut a sudije dodeljuju loptu njima i ako gledaju snimak i posle pravimo faul i primamo poena sa bacanja. Nemoj da se nerviras za vas smo spremili metle...

gemathegreat

pre 11 dana

Ahahahaha, kakav si ti nemetriran komad drveta.
m

ma da bre to

pre 11 dana

ti si druze prso
n

niszvezda

pre 11 dana

Sudije su u 2. 3. i dobrom delu 4/4 sudile bukvalno sve i šta treba i šta ne treba na stranu Pariza... bukvalno su nas prebili u reketu i ofanzivno i defanzivno, i ne znam da l su 2 faula svirana za Zvezdu.

Srpski samuraj

pre 11 dana

😂😂😂
P

Pst

pre 11 dana

A sto se zestis polako doci cete i vi na red vise puta tek je krenula sezona.
H

Hladni radijatori

pre 11 dana

Pokrali smo Pariz jer smo tako u mogucnosti.
g

genije

pre 11 dana

ovo je bruka kolko je los i netalentovan tim, GDE JE CENTAR ? jaga cirkuzanta zaboraviti
B

Boban1

pre 10 dana

@genije,ostavi Jaga na miru. Odigrao je slabo ali brzo će se on vratiti na nivo prošle sezone ako ne i bolje.
L

Letac

pre 11 dana

Ogromnog prostora za napredak u svakom segmentu igre ima. Uz osrednji kvalitet igre pobedismo, sto je trenutno najbitnije. Svaka cast navijacima, fenomenalno navijanje, prava, mocna podrska. Lekcija kako se to radi razmazenoj publici i pozerima iz Arene.
I

Idi begaj

pre 11 dana

Opet, ti razmišljaš o publici iz Arene, u noći kad je tvoj Rim pobedio. Sve si sam rekao.
P

Proksi

pre 11 dana

To je i meni zapalo za oko, navijanje, podsetilo me na staru školu... momci bez majica, a grla poderana. Takvo navijanje pamtim, a san mi je da ponovo bude medju našim navijačima...😀
R

Ref

pre 11 dana

Kodi Miler za aba odllican
K

Kadu

pre 11 dana

Pa kad je odlican za evroligu tj. najbolji asistent prosle sezone Iogicno da je i za Aba odlican,glupa ti je konstatacija
B

BokiUSA

pre 11 dana

Bravo za pobedu. Prvi mec Pariz nalozen I mora se priznati da jos ni mi nikako nismo uigrani. Ako tezimo da udjemo u play off moraju se pobedjivati ekipe ispod nas. I kuci I na strani. Desavalo se da pobedimo Fenerbahce a iduci mec nas izuje Alba. Samo napred utakmica po utakmica bice to ok...
L

Logitech

pre 11 dana

Dace Bog da vas opet izuvaju Alba i ostali, neka vam se ponovi prethodna sezona.
B

Bas tako

pre 11 dana

Moraju "male" utakmice sve da se pobede, da bi imali sanse za dalje
1

12345m12345

pre 10 dana

@logitech sta bi za osamnaesti rodjendan, jel slavis?
S

Srbija Majka

pre 11 dana

Ovako se igra i dobija utakmica...mislim na drugo poluvrijeme i sam pristup u istom. Paris je usao cvrsto i agresivno, a sudije su to itekako tolerisale, pa smo se do ulaska u nastavku drugog poluvremena adaptirali na takav kriterijum...koji da budemo nije bio isti na obe strane. Bravo za momke i za karakter, koji je ovdje prevagnuo i ono sto sigurno u nastavku obecava.
H

Haha

pre 11 dana

Zar institucija i sampion pripremnih utakmica nisu jedva pobedili ovaj Pariz, a onda ga nahvalili i svoju pobedu uvelicali kao da su dobili Boston? Kako sad odjednom posle 15tak dana isti taj Pariz ne vredi nicemu i evrokup ekipa?
1

12345ss

pre 11 dana

to su oni.. jadni i bedni
@

@angry_chainsaw

pre 11 dana

Ti uporedjujes fudbal i kosarku, pa ti bre nemas pojma sta pises od kompleksa kako te nije sramota? pa kosarkasi su igrali protiv tima koji ima daleko slabiji budzet a inter ima 20x veci budžet

angry_chainsaw

pre 10 dana

Ajde klinac, spremaj stvari i na vanrednu nastavu, koliko je vredeo tim FKCZ kada je prvi put u prošloj deceniji imao igraca koji vrede preko 1 milion, pa je nanizao 4 pobeda i ušao u grupnu fazu LE, sledeće godine, sa istim igračima i "pojacanjima" koja to nisu bila smo se plasirali u LŠ, koliko para ima PSG pa do sada nije ništa osvojio... Ako su fudbal pare - onda se kladi brate mili... I ne uzimaj moj nik moralni patuljku!!!
d

dkcz

pre 11 dana

zašto Lazić nije igrao?

VecaBg1971

pre 11 dana

Povredjen
n

neshha

pre 11 dana

Rekose da je povredjen.
G

Gostin

pre 11 dana

Makedonac TJ Shorts bio medju najboljih kod parižana. Dobar plej.
M

Ma jok

pre 11 dana

Suvi prosek, plus nizak, dobro je što ga nismo doveli ni mi ni vi.
Đ

Đukin fan

pre 11 dana

Iznesoše Nedović i Kalinić te naravno Bolomboj a ovaj “Kratki”u Parizu je za Jaga Ajnštajn !!!Zvezda je s realno 7 igrača izvukla meč,to je podvig a pitanje šta će i kako s Dedom,Šegijem,Jagom te Plavsicem pa i Daumom!!!!????Tu lezi rebus cele sezone u EL!!!!
Z

Zelen

pre 11 dana

Pariz je dosta jaci od Asvela i Albe pa to se vidi iz aviona ali mi izgubljeni u vremenu pa sacekati svakako baskoniju pa komentarisati,,,,,
h

humaka pfc_pfc

pre 11 dana

Iz aviona se vidi da je ovo bila borba dve najgore ekipe u EL.. Obe ekipe na nivou EK.. Mukice se raspisali ove, bravo itd.. ovaj Pariz bice 18 lagano, zvezda 17..
@

@humaka pfc_pfc

pre 10 dana

Pa zar ne bese ovaj Paris, pobednik EC, bas jaka ekipa pred skoro, kako sad naglo pala kvota :))
M

Markonis

pre 11 dana

Bez obzira sto smo pobedili, dosta skromna partija. Treba osvezenje na poziciji 4-5 , neki atleta. Luka Mitrovic jednostavno ne moze u skoku nista da napravi, cim izadje Bolomboj, reket je prazan, nemamo ni cetvorku dobru u odbrani da mozemo da zatvorimo. Slavimo nocas Nedovica, tesko da ce imati opet vecerasnje procente suta.
J

JSO

pre 11 dana

Nedovic nedovoljno cenjen i podcenjivan konstantno u Zvezdi. Decko je maestralno odigrao veceras. Njegova zasluga za vecerasnju pobedu.
Z

Zelen

pre 11 dana

Pa to je ta jedna u pet a eto sledece kolo ako predje 10 poena protiv baskonije da pevamo znaci za onu ogromnu platu to je mizerija od njega,,,,,,
Ц

ЦЗ НС

pre 11 dana

Недовић се издвојио у нападчком учинку, а ипак је побједа захваљујући највише коначно честито одиграном полувремену са огромном енергијом у одбрани гдје су сваки напад бранили, градили кош и купили лопте након промашаја противника. Ако 2. полувријеме буде узор заиста се имамо чему надати, а неко други-трећи ће бити пуцачки расположен!
g

gost6969

pre 11 dana

kako sad ovo? jel niste rekli da zvezdi preti katastrofa?

Goran Gavrančić

pre 11 dana

Koji je to klub panatenaikos?
V

Visente Del Boske

pre 11 dana

Nadam se da Osej Briset stize sto pre,prekopotreban nam je kvalitetan igrac na pozicijama 4-5.
W

WhoAmI

pre 11 dana

Ne dolazi on. Dolazi sigurno jedna cetvorka i postoji sansa jos jedan igrac da dodje ali ne znam na kojoj poziciji.
Đ

Đukin fan

pre 11 dana

Neophodan!!!Steta sto Donta Hola ili Bobija nisu potpisali bili bi mnogo konkurentniji pod košem!!!
Z

Zelen

pre 11 dana

Samo da kazem da bi prave napredne komsije pukle lacano veceras jer se Pariz bas nalozio veceras a oni su realno zalutali sa 8, 9 igraca u El a sto se tice nas ovo je do zla boga lose kao po obicaju a sacekati baskoniju pa komentarisati,,,,,,
D

Dr Spin

pre 11 dana

Pravi napredni klub može biti samo onaj za koji navija pravi napredni predsednik napredne stranke, i tačka. Nikako klub čije navijače tuku falange tog predsednika jer mu pogrdno skandiraju. Vrlo je jednostavno, koliko god vi spinovali.

ГОШЋА

pre 11 dana

Dunjice, to sam ja Neda
D

Drvo

pre 11 dana

E ovo je simfonija, učite grobari.
Z

Zaza Paculia

pre 11 dana

Ako je poenta da oni pobedjuju na ovakvo sudjenje, onda mi je sve jasno. Okej je malo navijati za domacina, to je prosto tako, ali ovo je cirkus. Ana Panter bez uvrede nije za ovaj nivo.
D

DrvoMama

pre 11 dana

Vansezonske brojke veterana za pobedu koju su jedva zadrzali Tuga ove Alba dere 20
p

psyhhodelija

pre 11 dana

Protiv Baskonije 20.000 ljudi i koreografija preko čitave arene za skor 2-0..
M

Milantom

pre 11 dana

Velika pobeda. U sredu svi u Arenu!!! Ne pamtim kad smo startovali pobedom, 2:0 bi bilo jako dobro!!!!
Z

Zelen

pre 11 dana

Da je nas pravi domaci teren Pionir bilo bi 99% 2:0 sa i ovakvom smesnom igrom a ovako gde nemamo prakticno domaci teren bice vuci pa potegni,,,,,
a

asdfng

pre 11 dana

Sta ne pamtis,bukvalno prosle sezone protiv Asvela 20 razlike uz brutalnog Nejpira. Nadam se da se ono sve posle te tekme nece ponoviti i ove sezone.
z

zimi123

pre 10 dana

Bukvalno smo prosle sezone startovali pobedom :D
M

Mozda moze bolje

pre 11 dana

Nedovic ne moze bolje, Kalinic moze bolje, CMM moze i mora bolje, Cannan moze bolje, Gidraitis moze bolje, Dobric moze bolje, Yago je kamikaza ne koze bolje, Bolomboj moze bolje, Mitrovic moze za nijansu bolje realno to je njegov max, Davidovac ne znam otkud u ekipi, Plavsic realno nije za ovaj nivo, Daum vjerovatno moze bolje, Teodosic je pitanje sta moze. Realno bez igeaca na poziciji 4 ozbiljnije ekipe ce nas rasturiti.
P

Penal Madrid

pre 11 dana

Bravo Zvezdo Crvena bravo momci za pobedu.Na teskom gostovanju i protiv Pariza i protiv sudija. Tako se bori i izgara za klub a ne kao oni iz Kameruna sinoc. Sve cestitke Nedovicu i ekipi.Jos jedna stvar mi je zapala za oko.Nedaj ti Boze da se covek proda tudjini kao Nikola Karabatic. Legenda kaze jos uvek aplaudira kosarkasima Pariza. Prodana dusa bio i ostao nula od coveka.
O

Ok

pre 11 dana

I ja sam ovo primetio. Njegova sramota.
M

Mareras

pre 10 dana

Pa on je Francuz brate, živi u Parizu i igrao je u Parizu poslednjih 10 godina. Otac Hrvat, majka Srpkinja. Kakve veze on ima sa CZV?
P

Pantelejac

pre 11 dana

Ne zanosite se ovom pobedom,uzasni smo i to cete videti protiv malo jacih ekipa,Yago,Mitrovic,Lazic,Plavsic,Davidovac nisu za Zvezdu,za te plate bolje dva dobra igraca i jedan mladji..Lupajte minuseve verovatno imate 16 godina ali ova ekipa na duzi preriod mora doselekciju,dok ne bude kasno!
R

Realni Arth

pre 11 dana

Cestitke na pobedu, mislim da smo mogli lakse da privedemeo kraju ovu tekmu, ali mnogo znacajna pobeda! Znaci veceras Kodi, Nedovic, Kalinic (posebno odbrana perfektna) Kenan, BOLOMBOJ (najbolji) Mitrovic, Gedraitis, ...da ne idem dalje. Veceras skoro bez Plavsica, Dobrica, Lazica, Davidovca, Teodosica, Jaga (mora neki psiholog da razgovara sa njime, on je gori nego prosle sezone) i td. Kao sto sam napisao na poluvremenu Sferepulos zna dobro sta radi i zaista dobro postavio odbranu. Zvezda ce vec naredne tekme da izgleda bolje uvericete se, ali da niko ne ocekuje neku laku pobedu u EL, bice svaka ovakva teska. Mogli smo lagano da gubimo kao Partizan sinoc, mada ruku na srcu potpuno nezasluzan poraz jer su bili bolji od Baskonije ali imam utisak da Partizan ima kratku klupu i celu tekmu je igrao sa 7 ili 8 igraca a to zna da bude bas tesko jer umor je prevelik. Bravo Zvezdo, popravili ste mi raspolozenje za vikend! Idemo dalje do svake naredne, jako, ozbiljno i pametno, i ako izgubimo ne bi mi bilo zao!
G

Giop

pre 11 dana

Gde su Hezonje, Radje, Aca trica, i ostala boranija i Cvekla😂😂😂
K

Klor

pre 11 dana

Teško, teško… opet imas najmanje pet igraca koji su totalno van forme i sve se svede da 5-6 koji se menjaju. Naši reprezentativcu+Jago su totalno van forme.
C

Cccc

pre 11 dana

Neka me pljuje ko hoće ali ja tvrdim da prvo ovoj ekipi treba bolji trener, pravi centar i plej ovaj Jago je samo za ABA ligu i to samo protiv Mornara i sličnih. Neka mi neko kaze je li normalno, imaš tri razlike i napad dvadeset i nešto sekundi do kraja i ti potrošiš stojeci u mestu 18 i onda u zadnjih 5 sekundi navrat nanos i šutiraš mašaš i daješ mogućnost protivniku da se trojkom vrati u igru. Zar nije normalnije da se troši vreme tražec poziciju za šut ili asistencija ili iznudis faul.
n

niszvezda

pre 11 dana

Yago uopšte nije ulazio u poslednja 3 minuta, naročito ne u poslednjem napadu...lopta je bila kod Kodija...i sve ozbiljnije ekipe igraju tako poslednji napad kad je tesno, potroši se što više vremena pa prodor i šut...
P

Petka

pre 11 dana

Da nije izašao Jago , ne bi ni bilo preokreta . Sa njim u timu igrsmo kao sa čovekom manje , plus svi oni prosuti napadi , divljanja po terenu , sebičnost
6

616q6q

pre 11 dana

E ovakvo sudjenje nije vidjeno u svetu kosarke ali majke mi, sta nam ljudi rade iz godine u godinu ovo je neverovatno. FUJ. ali neko to gleda odozgo ;)
L

Lose

pre 11 dana

Bas lose
h

hahahahahah

pre 11 dana

Ekipa se uigrava ali kome to objasniti, "lazni zvezdasi" i grobari ispljuvali svakog u uzivo komentarima.Pobeda je bitna, idemo dalje
T

Tačno

pre 11 dana

Pa da, vi se uigravate, sa kosturom ekipe od prošle sezone, a ovi drugi sa svim igračima novim, osim jednog, oni se ne uigravaju. Skroz ima smisla.
2

2277

pre 11 dana

Yago katastrofa. Ostali dobri, a i Plavsic i ostali ce da prorade..
P

Pst

pre 10 dana

Plavsica su prebili sinoc a nista svirano nije. Dobro je dobiti ovakav mec gde su sudije navlacile celo vreme. Vec naredne nedelje ce razbijati protiv Baskonije.
B

Bravo Zvezdo

pre 11 dana

E samo da podsetim neverne tome, jeste bila prijateljska ali ista ova ekipa Pariza trebala je da dobije Partizan u Beogradu, desio se neki slucajni kos Dejvisa u poslednjoj sekundi i nisu pobedili. Hocu da kazem nimalo naivna ekipa. Toliko, laku noc !
Đ

Đukin fan

pre 10 dana

Još par kola,ove rolerkoster koledž jurnjave od kosarke sa dosta nesudjene grube igre.Bas tako na sajmu su umalo dobili Partizan istom tom tempo i trčanje igrom,no s ovim rosterom još 3-4 kola i kad ma ko (Shorts,Lo isl)ispadne iz rotacije ladno gube redom u EL!!!Objektivno i oni i Zvezda,Alba,Partizan,Baskonija,Virtus,Milano od 11 mesta pa dole!!!
H

Hananansnen

pre 11 dana

Jago dos Santos je simpatican decko i gotivan lik ali on nije Evroligaski igrac i nije mu mesto u obom timu Zvezde..
V

Vlada Bor

pre 11 dana

Nisam optimista, sa odličnim procentom za 3,jedva dobismo, a oni nisu ništa posebno.
P

Pobeda u Parizu

pre 11 dana

Bravo Cigani ! Bravo ! Ova pobeda će na kraju biti ključna za 6 mesto !
Ј

Јосиф

pre 11 dana

Радује само победа и ништа више! Ужасних 25 мин,онда само мало боље заиграли одбрани,у нападу је Неда имао свој шоу што ми је драго и некако смо привели утакмицу крају.Игра генерално лоша!
O

Okram1986

pre 11 dana

Lose ali, konacno da jednu losu igru pretvore u pobedu. Ovakve su utakmice ranijih godina glatko gubili, tako da, bice bolje. Dobro je da se dobiju ovakve utakmice kad si los
Z

Zulu warriors

pre 11 dana

Nedović je klasa,uvek sam to govorio,nego šta ćemo sa Jagom i pogotovo Plavšićem,čovek potpuno neupotrebljiv,i onako smo tanki pod košem,tu nešto mora da se menja
a

arhitekt

pre 11 dana

Aman ljudi polako sa ocenama da Plavšić nije igrač za EL. Treba ipak vremena da se navikne da ovo nije Mega gde se sve vrtelo oko njega i gde je igrao protiv igrača od kojih je mnogo jači i svim segmentima dominantan. Ja verujem da će za dva meseca biti jako upotrebljiv. Dobrić i Davidovac na neki način plaćaju danak igranja na OI ali i oni će se vratiti brzo
P

Prti

pre 11 dana

za top 10 trebace 6-7 pobeda na strani minimum. Ove ekipe moraju da padnu, trener da je Jaga klupirao u prvoj cetvrtini resili bi ih +15 ali mu dao da nas ukopava do polovine trece.
c

cv

pre 11 dana

kada se muče sa parisom koji ce biti u dnu tabele sta ce biti sa ostalima
A

ALO BRE

pre 11 dana

gde su svu sto su pljuvali na poluvremen????
Ц

ЦЗ НС

pre 11 dana

Нисам се оглашавао на пола али реално одбрану смо константно играли само у другом полувремену и отуда и преокрет. По питању одбране чак и 2 абалигашке утакмице су биле са наше стране неозбиљно одигране! Уз одличну одбрану надовезао се и организован и дуг напад гдје смо се баталили "трчи-шутај" кошарке и забиљежили вриједну побједу која неће ништа значити не биде ли енергије за одбрану у континуитету!
R

Repac Plandište

pre 11 dana

To sto smo pobedili ne menja utisak o sramnom sudjenju. Uz ovakvo sudjenje i Real ce tesko dobiti u Parizu a ako mi imamo upola tako fomacinsko sudjenje prativ Baskonije lagano petnaest razlike. Čestitke ekipi na karakteru, Neda bog kosarke. Sa ovim su se složili...
n

neshha

pre 11 dana

Potpisujem sve sto si rekao.
R

Realni Arth

pre 11 dana

Bravo za komentar, zaboravio sam da navedem da su nas sudije bas lepo namestili u nekoliko situacija, ali hvala Bogu zavrsili smo. Isto sudjenje imao par puta i Partizan prosle godine ako se secate, ma direktan uticaj u rezultat, u poslednjim sekundama.

angry_chainsaw

pre 11 dana

Fudbaleri zajedno sa Milojem na čas kod košarkaša i Sferopulosa!!! Bravo momci!!!
H

Haha

pre 11 dana

Zasto tako? Nismo pobedili ne znam koga u kosarci, a u fudbalu smo izgubili od ozbiljnih ekipa, a realno smo zasluzili 1 bod iz dve utakmice, a mozda i 2. Ne znam cemu ovakav komentar i jos dobijas pluseve..
S

Saturn

pre 11 dana

Pored budzet crvene zvezde u gudbalu koja se takmici sa 10 puta vecim budzetima u fudbalu i u kosaeci gde gde svi evroligasi imaju slicne i gde niko nema duplo veci budzet
e

ejjj

pre 11 dana

Ti uporedjujes fudbal i kosarku, pa ti bre nemas pojma sta pises od kompleksa
n

nemas obraza

pre 11 dana

sram te bilo , pariz ima manji budzet od zvezde sta ti uporedjujes
G

Gostttt

pre 11 dana

Jago i Plavsic katastrofa ali bice to sve dobro...
Г

Геџа - Србијанац

pre 11 dana

Е, па, лепо. Тешко, ал баш битна победа. Неки злонамерни (а сви знамо ко је овде злонамеран) рекли би да Париз није јак, али, освајач ЕК, дуго на окупу, атлете, наложени на макс. Тако да, одлична победа која треба да се материјализује у следећем колу код куће. Брине што без Теа лоше изгледа, али кад су мало затегли одбрану, све је било боље. Наравно, и Немања из угла Д Тројка, био заслужан...
G

Grobarcina

pre 11 dana

Pa da niste ih dobili bila bi bruka ovi debitanti ne zna gde udaraju
P

Princip

pre 11 dana

O čemu ti?!! 😂😂😂
đ

đapekorleone

pre 11 dana

Ćuti bre, slavili ste onaj pobedonosni koš u Bg-u protiv njih u pripremnoj utakmici kao da ste EL osvojili. Valjda Vam Ostoja objasnio da pobedom osvajate neki turnir, pa se svi obradovali jer znate da Vam je to i jedini "trofej" u sezoni.
@

@Grobarcina

pre 11 dana

Znamo da te boli, ali bolje ti je da cutis nego da se blamiras i pokazujes kompleks u komentarima, ajde samo neka budu svi zdravi, da opet ne fale igraci kad ste vi protivnik nekome, pa javi se nakon vaseg gostovanja u Parizu, cisto bas da vidimo ;)
o

opet

pre 11 dana

cestitam na 11 mestu, tu cete i ostati, opet
j

jel

pre 11 dana

Lepo rekoh da dobijamo kad si ti sinoc prognozirao suprotno.Evo sad ce se navrsiti dve godine kako nisi pogodio nijednog pobednika bilo koje utakmice u kosarci ili fudbalu,kad igraju Zvezda i Partizan.
D

Da,daa,daaa

pre 11 dana

Ufff pobedili amatere u gostima,da ih necete porediti sa baskonijom u kojoj igra zvanicno najbolji strelac euro lige prosle sezone. Ajde kao da su pobedili panatenaikos,polako samo polako ja sad tvrdim da zvezda nece preci 10 mesto eurolige,zivi bili pa videli

VecaBg1971

pre 11 dana

Kako god....mi dobili a vi izgubili...nama dovoljno

gemathegreat

pre 11 dana

Neka vas poškrope u svim utakmicama vas Turkoglua i mogu i zadnji da budu u evroligi.
p

prti

pre 11 dana

Vau za to ti treba diplomu dati kako si zakljucio to? Zvezda po rosteru i budzetu je 14ti tim EL ali evo ga magistar kosarke nam kaze da nece biti ni 10ti. Bravo bravo!
S

Srdjan88

pre 11 dana

Pobedicemo i Baskoniju sledece kolo nista se ne sekiraj.
е

еустахије

pre 11 dana

Како си?
L

Lajavi krelac

pre 11 dana

Osvajači Evrokupa amateri??? QQ, jadni li ste...
R

Realni Arth

pre 11 dana

Prijatelju vi gubite zadnjih 20 godina od njih i pre ovog najboljeg igraca koji je igrao sinoc, a samo da znas imamo sansu iduce nedelje da ih dobijemo pa da vam bude kao omaz.
A

AleksandarCH

pre 11 dana

Pobeda koja se podrazumeva ako hocemo nesto da uradimo u evroligi. Medjutim, fali ovoj ekipi dosta toga. Kao i svake sezone jedan ozbiljan centar i šuter.
o

os93

pre 11 dana

Kenan i Nedović šutirali ko zmajevi, fali kvalitetna četvorka
A

ACA SRBIN

pre 11 dana

Stize!
N

Nanas

pre 11 dana

Koji suter bi druze veceras bolje odigrao od Nedovica i Kenana ???? Zs centra se slazem,ali za sutera ?!?!????
Z

Zelen

pre 11 dana

Suter nam nije potrreban uopste pored ovoliko bekova i trojki ali 4-5 je itekako potrrban jer su Plavsic i Daum bas zeleni za El,,,,,
З

Звезда

pre 11 dana

Где је онај клинац гробарчић што је хтео да мења пунолетство за пораз Звезде.. 🤣🤣
f

fmp čović

pre 11 dana

ne loži se
L

Lineker

pre 11 dana

Nekako smo ovo izburgijali,ali sve je to loše. Ovaj Pariz čista komercijala kao i njihova publika. Biće poslednji uz Albu i Lion.
R

Retro

pre 11 dana

Bog nas pogledao I Nedovic. Ovi su smesna ekipa..a kad nama prvi plej jago I centar mitrovic,nema tu sta da se trazi sa jacim ekipama..uvek sve isto..
h

hahahha

pre 11 dana

Nama je prvi plej CMM, pa Teodosic pa Jago dobar pokusaj hezonja
R

Retro

pre 10 dana

Mislim da je Jago vvecerss igrao preko 20 min a to hezonja haha hihi hehe mora ds si sendvicar I kad neko kaze neku kritiku odma je strani placenik. To ti je nivo tvog mozda I tih sto ti lajkuju.nije ni cudo sto smo dotakli dno
m

miha1990

pre 11 dana

Pariz ima crnce i mnogo su dobri. Pa i mi imamo crnce Nedovića, Kalinića i Mitrovića i tu je jedan Bugarin 😂
S

Sbricn

pre 11 dana

Sreća pa ćoro ode, odmah pobjede krenuse
a

asi

pre 11 dana

Pariz je pokazao da je bolji i organizovaniji tim ali su gani imali srece
C

Cipiripi LE2

pre 11 dana

Da se vratis sa -13 i vez greske odigras ovu ludacku zavrsnicu, svaka cast Sferopulosu i igracima na ovoj pobedi! Komsije, gledajte, ovako cemo vas da deremo ove godine u neizvesnim zavrsnicama, mi smo se rodili za ovo!
n

neshha

pre 11 dana

E,konacno sam i ovo doziveo!!!Da pobedimo kad sudi Paterniko uz Anu Panter i to jos u gostima!!!Bravo momci za drugo poluvreme,ovo je pobeda od 15 razlike uz normalno sudjenje!!!
R

Rebel

pre 11 dana

jao sada cemo da citamo hvalospeve o ovom bivsem igracu koji je imao samo ludo vece... Pariz dosta bolji od Zvezde da se razumemo
n

neshha

pre 11 dana

Ne razumes ti nista,ali nema veze,uzivaj!
g

gost gost

pre 11 dana

Gledaš, a?
Б

БоБ

pre 11 dana

Ахахахаха
1

12345m12345

pre 11 dana

ma kenjalo ga nema on pojma hahahahahaha
R

Rebelko

pre 11 dana

Popi ksalol ,anksioznost je opasno stanje!!!!
j

jutro je

pre 11 dana

posle poraza ekipa hezonja i rađa skupljenih sa koca i konopca vodili internet kampanju. Sad cvile i gledaju specijal za specijalce
F

Fef

pre 11 dana

Citam komentare za vreme utakmice i pitam se kakvi labilni likovi sve to kucaju, na stranu sto sa kosarkom veze nemaju. Odlicna Zvezdina utakmica, Pariz se bas naostrio da pobedi na premijeri sa svim onim zvezdama u dvorani.
T

Tanki smo

pre 11 dana

Na 4-5. Bolomboz zamena, Plavsic jos leba da jede. Mora 4 ili 5 zver pod hitno, neko sa impulsom
R

Reč je reč

pre 11 dana

Nezna se šta grobare više boli . Njihov poraz ili naša pobeda.🤣🤣🤣
P

Pa

pre 11 dana

pošteno.

VecaBg1971

pre 11 dana

mrtva trka
1

12345ss

pre 11 dana

na bensendinima su 🤣🤣🤣
I

Iz prve ruke

pre 10 dana

Nasa pobeda, garantovano!
S

Stejk

pre 11 dana

Bitno da ste vi na +13 za Pariz i još 16 minuta do kraja napisali da Zvezdi preti brodolom?!?! Opraštamo vam ...
@

@ssss

pre 11 dana

Zvezda baš loša.Bez Teodosića ovo je ekipa za Evrokup.Nema tu ni prostora za neki veći napredak.
i

idemo123

pre 11 dana

Vidi se da nisu uigrani ali kad budu lomice Bravo Zvezdo idemo pre
К

Каспер

pre 11 dana

Браво Звездана... значи Париз ове године сигурно задњи, па Асвел, па Алба и онда боеба тешка звездана, ми(Партизан) и остала средња класа 💪🏻
P

Prizren-Grnčare

pre 11 dana

Svi mi koji nismo verovali?
n

neshha

pre 11 dana

Tako je,u pravu si za ovo!
b

butragenjo

pre 11 dana

Najbitnije je zgaziti hezonje i uništiti cveklu, ovo ostalo je nebitno
h

host

pre 11 dana

Izašao Jago-Zvezda proigrala. Ne kažem da je loš igrač ali brate kad uzme da carini loptu, večnost. Odlična pobeda
I

Ivan...

pre 11 dana

U utakmicu smo se aktivno vratili kada je trener shvatio da ne moze nikoga da pobedi sa Jagom na pleju. To je jednostavno tako. Ne treba ga vise forsirati. Zna se sta je njegova uloga od pocetka.
b

brateeee

pre 11 dana

kakva nocna mora ovaj Yago majko moja 😂
A

Alex20

pre 11 dana

Bas tako.I dobro je da je to primenio u drugom delu.
G

Grupa JNA

pre 11 dana

Zeljko i kaznena ekspedicija Pariz tresu sa 20 razlike 💪💪💪
K

Knezevic11111

pre 11 dana

Mora ovo,mnogo,mnogo bolje. Jedina dobra stvar je pobjeda,u sustini pobjedio je manje pogubljen tim. I Nemanja Nedovic. Odbrana losa,fali ona nasa energija. Nadam se da ce se igra popraviti,mora ako zelimo nesto da uradimo.
O

Oksi

pre 11 dana

Jago je pakao. Kako su dosli na ideju da ga zadrze nije mi jasno. CMM bas los, tj kao i pre Baskonije svuda. Bice ovo jos jedna nervozna sezona.

Bojank91

pre 11 dana

Da se onako amaterski odigraju zadnja 2min mi je neshvatljivo
G

GUESS

pre 11 dana

Polivaj, polivaj ...
n

nisam

pre 11 dana

nisam vjerovao da ce se ovako izdignuti poslije onako loseg prvog poluvremena i pocetka drugog ali ovo poslije je Zvezda kakvu hocemo i to naravno moze mnogo bolje nek se ovo dobilo a da ima dosta toga da se popravi ima i to veoma! Dobric i Davidovac bez prave sanse ne znam zasto, mnogo bolje od kada Jaga nije uvodio u igru
V

View

pre 11 dana

au koliko srece imate kada vam ovaj dunster donosi pobedu
k

kidaj

pre 11 dana

hezonje cvile i nariču
X

Xao

pre 11 dana

I botuju, iskukali su se za vreme utakmice
Z

Zarkovina

pre 11 dana

Bravo momci,samo napred.
B

Beboni

pre 11 dana

Jago na prvom pleju ni u ludilu više. NAPRED ZVEZDO
g

gost iz draznjaaa

pre 11 dana

Ko se to nama ponadao na +13 hahaha ,gazi Zvezdo
h

heroj

pre 11 dana

željko pantić u fetus položaju smišlja kako da poraz partizana pretvori u pobedu i pobedu zvezde pretvori u poraz
1

12345ss

pre 11 dana

eno ga, kaze mi njegov komsija, na bensendinima...nije mu dobro 🤣🤣🤣
Z

Znik

pre 11 dana

Ovaj Pariz je nesto najgore sto se pojavilo u EL. Od onog performansa na pocetku, muzika na svaki kos, onaj magarac sto se dere u hali, snimaju raznorazne po tribinama svaki sekund, ekipa gadna neka i na kraju ljigavi Spliter…
s

saoks

pre 10 dana

Ne kazem da je bilo sta od toga zanimljivo, al ajde malo da budemo realni, nista bolji nisu ni nasi, na tribini izgledaju kao da su svi uradjeni, pa jos kad skinu majice i ispadnu pivske znojave dlakave stomacine, da se coveku zgadi zivot.
I

IdemoNis

pre 11 dana

Zar nije bio naslov u jednom momentu Zvezdi se sprema potop? Bravo Zvezdo, odlicna odbrana u poslednjoj cetvrtini, Kakva rafalna paljba Nedovica samo povrede da ga zaobicu odlican danas.
M

Mile g

pre 11 dana

Prošle sezone su pobedili Lyon i već su bili na final four, sada Pariz i minimalno je za očekivati top 8.
7

7

pre 11 dana

pozdrav za pumu i supertenks donatore
G

Gorostas

pre 11 dana

I ja oozdravljammm
M

Mile g

pre 11 dana

Prošle sezone su pobedili Lyon i već su bili na final four, sada Pariz i minimalno je za očekivati top 8.
5

515161

pre 11 dana

Cekao sam ih na 4 tiketa aj bar nesto, ovo ce biti propast od sezone, od 13 do 16 mesta prelosi smo ali stvarno treba biti realan
M

Mile g

pre 11 dana

Prošle sezone su pobedili Lyon i već su bili na final four, sada Pariz i minimalno je za očekivati top 8.
P

Pastor RS

pre 11 dana

❤️🤍😁❤️🤍
Z

Zvezdaš 92

pre 11 dana

Čim je coravko otišao skinuo nam maler.
R

Raffa

pre 11 dana

Coravko te unesrecio poslednjih 10 godina grobaru!!!