Nemanja Nedović (©ABA liga - Budućnost / Filip Roganović)
Nemanja Nedović (©ABA liga - Budućnost / Filip Roganović)

Dirigent za dirigenta: Novak Đoković podržao Nemanju Nedovića

Vreme čitanja: 1min | uto. 22.10.24. | 19:08

Najbolji teniser svih vremena na instagramu objavio poruku podrške za košarkaša Crvene zvezde koji je bio meta domaće publike u Podgorici

Znamo koliko masa na tribinama ume da pretera ponešena emotivnim nabojem ili jednostavno kućnim (ne)vaspitanjem. Šta god da je posredi, uvredama, naročito onim usmerenim ka članovima porodica aktera na terenu, nikako nije mesto na sportskim stadionima, dvoranama, borilištima.

U sinoćnom duelu 5. kola Aba lige Nemanja Nedović bio je meta Varvara, navijačke grupe podgoričke Budućnosti. Zapravo, uvrede su usmerene na račun njegove supruge. Zbog toga je utakmica bila i prekinuta, ali bek Crvene zvezde je na najbolji način odgovorio provokatorima. Što sjajnom partijom koja je donela pobedu Crvenoj zvezdi, što gestikulacijom koja je neodoljivo podsetila na ovogodišnji masters u Monte Karlu, na Novakovo dirigovanje zvižducima sa tribina.

Upravo je najbolji teniser svih vremena prepoznao svoju gestikulaciju u Nedovićevoj i podržao nekadašnjeg reprezentativca Srbije. Novak je na instagramu objavio video u kojem Nemanja diriguje uz opis "Dirigent diriguje, podrška za brata".

Ništa čudno, jer znamo koliko je Novak alergičan na manjak poštovanja sa tribina.



tagovi

Novak ĐokovićNemanja Nedović

Ostale vesti


Najviše komentara