Komentari na vest

Zvezda pušta u prodaju karte za Radnički

E

ERP konsultant@BokiUSA

pre oko 17 sati

@BokiUSA – tebe verovatno još nisu obvestili šta je to “ERP Consultant”, zato i pišeš ovakve gluposti! Od nedavno se oglašavam na stranicama Mocartsporta. Kakve ja imam veze sa nekakvim tvojim lažnim nikovima?! Tvoj komentar je manipulativno providan, ali istovremeno i stereotipan, mizerno lažljiv i pokreću ga najniže strasti i frustracije! Za tvoju informaciju, zbog države čiji ti naziv s ponosom ističeš u svom niku, ja i moja porodica, kao i cela Srbija, smo 78 dana živeli u podrumu, te 1999.g. Uživaj u demokratskim dostignućima države kojoj se diviš! Živeo Vladimir Vladimirovič! Živela Srbija!
Ж

Живео

pre oko 17 sati

Стаљин и светска револуција....
B

BokiUSA

pre oko 14 sati

Ne rise bre.
ј

још ме ране

pre oko 18 sati

од шибања по леђима,кад су ме терали да идем на прошлу утакмицу нису прошле...Шта све морам да трпим да би био део Београдске мангупарије!!!
s

smaracu

pre oko 17 sati

nisi zanimljiv
a

auh bre

pre oko 18 sati

koliko grobarskih botova na ovoj vesti covece
v

vidi ih samo

pre oko 18 sati

od 10 komentara 5 od grobarskih botova koji botuju misleci da ce to lazno predstavljanje kao navijaca zvezde nesto da promeni
m

mrzim partizai

pre oko 18 sati

Prodaju se i na nis-ovim pumpama ako sipas 10litara
a

ahahha

pre oko 18 sati

ahhahah grobarski bot presao igricu ,kako vas hrane tim sendvicima da botujete auh bre
s

samo lazite

pre oko 18 sati

samo lazite samo lazite botovi grobarski
a

ahahha

pre oko 17 sati

ahhahah grobarski bot presao igricu ,kako vas hrane tim sendvicima da botujete auh bre
d

dr finansija

pre oko 19 sati

prodaju karte i oni iz Nisa, Kragujevca,Beograda, Subotice al samo se zvezdine karte reklamiraju . haha bas me zanima zasto ??
N

Nenad1246@dr finansija

pre oko 18 sati

@ dr finansija – sve je vrlo prosto! Zvezdina prodaja karata se reklamira zato što je prodaja karata na istorijskom minimumu, zahvaljujući drugu Terziću i njegovoj politici brutalnog forsiranja škart igrača iz Afrike! Oni nemaju potreban kvalitet, a zbog njih ne igraju naši mladi igrači! Čak ni utakice u LŠ nisu baš nekakav mamac za gledaoce, jer protiv Benfike u Beogradu je Marakana izgledala praznjikavo. Neka drug Terzić zapamti da gledaoci dolaze samo zbog timova iz LŠ, a ne zbog Zvezde sa lakiranim bubašvabama!
s

slazem se

pre oko 18 sati

ko placa ove reklame ,al ozbiljno ?
1

12345m12345

pre oko 18 sati

to se zove marketing...
d

dr finansija

pre oko 18 sati

@ nenad..vise puta sam objasnjavao ,tako vrte lovu i zezaju se sa masom. Prodajes klince koji imaju 2 ozbiljne utakmice jer su oni kao buducnost i moguca dalja prodaja .U isto vreme jakim klubovima 5 miliona recimo je nista da plate pa mali ako prodje ok ako ne nista . Za te iste pare koje dobijas od prodaje dovodis Kulibalije i ostale Sile-se i tako izvlacis pare iz kluba. Dok mi upoznamo te majstore oni su vec nazad u Dzibutiju i kambodzi i njihovi sunarodnici se krste kako im je to uspelo.Oni ne mastaju o Americi,Nemackoj,...oni mastaju o Srbiji. Kokeza izneo 600 miliona ( bar tako kazu) niko nista !!! pa da je izneo te pare iz bilo koje normalne zemlje prevrnuli bi svaki kamen da ga nadju . Prica se da zida po Americi !!
E

ERP konsultant

pre oko 19 sati

Utakmica u petak, u 16 časova! Na utakmicu u ovom terminu će doći samo članovi porodica Zvezdinih srpskih igrača , ali pošto su oni manjina, u timu, u odnosu na "pojačanja" iz Afrike, na stadionu neće biti nikoga, odnosno gledalaca će biti samo u tragovima! Pod gledaocima ne podrazumevam stalno zaposlene na severu, pošto oni ne plaćaju karte! Većina od n jih i ne zna koja je utakmica na programu, samo znaju da je uoči Monaka! Njima je dozvoljeno bizarno i neprikladno ponašanje (bacanje dimnih bombi, petardi), kao i folklorne nacionalne manifestacije, u stilu karikaturalnog srpskog sveta uz mahanje zastavama i pokličima Ratku Mladiću (pošto ne smeju da se javno oglase o Rio Tintu i Kosovu)!
B

BokiUSA

pre oko 18 sati

Evo ga ovaj što krade nikove navijačima Zvezde i svaki dan proziva Milojevića i Afrikance. Mnogo ga boli 8 godina bez titule.
I

Istina Je

pre oko 18 sati

Bravo. Odličan komentar. Imao bi puno toga dodati, ali si lepo ovo napisao. 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
d

dr finansija

pre oko 18 sati

kako koga prodaju a eto i to uspevaju u poslednje vreme povecava se broj pirotehnickih karnevala kako i konfeta,balona i ostalih koreografija i natpisa-rimovanih mozgalica koje bi trebalo da privuku masu .Da li iko shvata ko placa te prskalice, koreografije, i ostal sr...?

Dorcolac

pre oko 18 sati

lik sam sebi dao pozitivan komentar koji bedni hahhahaha
c

ceo sever sada se veseli

pre oko 17 sati

@ doktor finansija...:):) a ti natpisi su top. "zvezdi se mi divimo od karata zivimo" , "pravicemo mi tvorzu od blata nama nikad ne kasni plata "
D

Don Vito Corleone'

pre oko 20 sati

Hoćemo dve pobede protiv KK i FK Barselone 💪👊
K

Kumanovo

pre oko 20 sati

Dolazimo braco, kao i uvek!
н

не зову те

pre oko 17 sati

на изборе,кулирај....
K

Kumanovo

pre oko 17 sati

Bas zabole mene za izbore, uopste se ne interesujem ko je na vlasti i u Mkd i u Srb.