Komentari na vest

Vojvodina ponovo pucala sebi u noge: Novopazarci razotkrili sve probleme Novosađana

k

kornet

pre 12 dana

Svaka cast Pazaru,odigrali su muski,ali ostaje utisak da je Vojvodina mogla bolje samo da nije igtrao Radulovic.
S

Stari navijač Voše

pre 12 dana

Vladimir Gaćinović, naš čovek, neka dođe za trenera, a u upravi napraviti ozbiljne promene i postaviti samo jedan uslov: ONAJ KO HOĆE DA RADI U NAŠEM VOLJENOM KLUBU MORA BITI NAVIJAČ JEDINO I SAMO VOJVODINE! VOJVODINA VOJVODINAŠIMA!
n

novosadjanin1914

pre 12 dana

UPRAVA NAPOLJE !!!!!!!!!!!!!
1

13121312

pre 12 dana

Zbiljo koje ono godine bese uzimamo titulu ? sta ono rece ?
ђ

ђорђе

pre 12 dana

Војводина би морала да стане на лопту и престане хистерично да јури своју сенку - лов на треће место. Не мора да буде ни пета, ни шеста, али би морала да делује сталожено и озбиљно: од Збиљића до чистачица на стадиону. Последње две утакмице довеле су до утиска да је клуб спрдња и да ће га свако победити, макар играо са петлићима. Оно што видимо на терену, последица је свеукупног стања унутар клуба у ком фудбалери сменише тренера. Једна добра анализа, али не од управног одбора, већ од консултаната споља и лагано уздизање. Нека Мандарић доведе Енглезе да "прегледају" Војводину и дају предлоге, па ко се не уклапа... Ми се у недељу боримо за бег са дна против Спартака и Спартак је фаворит. То је реалност. Играће се фудбал и од недеље, па мало хладних глава не би фалило. Честитке Пазарцима на јучерашњој победи.
Z

Zubus72

pre 12 dana

Sve potpisujem,juče igraju kao da su na rekreaciji,bez trčanja bez želje .....
Z

Zvlat BG

pre 12 dana

Milan Rastavac. Uprava Vojvodine ga je kontaktirala?
C

Chiske

pre 12 dana

Prvi izbor je Lalat ali se covek ne odaziva na tel… Cisto da se demantuje to sto je pricao po netu kako ga ne zele u Vosi…
S

Sta mislite

pre 12 dana

Sta mislite pazarci sto Rasim idé u partizan?kako ce biti dockan sa partizanom u pazar?jel izdao grad I gradski klub ili?to me bas zanima.
C

Cista

pre 12 dana

Cista pobeda kao suza💙🤍
C

Chiske

pre 12 dana

Apsolutno! Mi slaninari priznamo odma, mogli ste dati jos 4 glat! A mi nismo sansu napravili. Nedopustiva utakmica sa nase strane.
R

Realna priča

pre 12 dana

Krtolica...
J

Jericho

pre 12 dana

Bio na stadionu, Vojvodina je dobro prosla, trebalo je biti bar 0:3 za Pazar.
R

Razlika je

pre 12 dana

Prevaga na sinocnoj utakmici je trener. Pazar ima jednog od najboljih a Vojvodinu vodi trener pionira.
L

Leao

pre 12 dana

Piksi je sujetan i jako los covek. On nikada vise nece zvati Adema a verovatno ni Masovica iako ovaj drugi igra konstantno u bohumu 3 godinu za redom. Razlog je taj sto je rasim ljajic predlagan za mesto u fss a zna se da tamo piksi vodi sve, plus ga je javno kritikovao nakon evropskog prvenstva. Sto se Adema tice, bolji igrac nikad nije igrao u srbiji. Pustite navijacke strasti, razne hvanove, ivanice, saldanje, moreire, vec samo pogledajte klubove ovog momka i vrhunac karijera ostalih nabrojanih. ( govorim o formiranim igracima, ne o talentima tipa mitrovic, jovetic, vidic…koji su otisli kao potencijali) Gledajte poneku utakmicu pazara, momak se bukvalno igra. Glavni razlog sto je on u pazaru je porodica, jer mu je cerka bolesna i ne zeli da je vise seljaka po turskoj arabiji i tako to, zeli da ona raste u pazaru a i on voli svoj klub. Imate snimak sinoc u pola 3 uvece ljudi docekuju fudbalere iz novog sada kao da su sampioni drzave.
G

Giorgije

pre 12 dana

Nemaju menadzerski potencijal, a opet nisu iz nekih top klubova da moras da ih zoves
T

Trener promasen

pre 12 dana

Marko Jovanovic ako ima iole obraza da napusti klub odmah. Samo licnu korist gleda i na taj nacin komunicira sa agentima i svojim igracima. Zbiljicu otvori oci!
C

Chiske

pre 12 dana

Uprava u ove 3 godine rada ni jednom nije ispastala za neuspehe, red je vec da se nesto menja unutar kluba
N

Nenad B.

pre 12 dana

Po kvalitetu i dubini igračkog kadra, Vojvodina je sigurno odmah iza Zvezde, ali sa Zbiljićima na čelu kluba i Krtolicama na klupi teško će to ići.
н

нс бој

pre 12 dana

По најмање је Збиљић крив,ово је чист неуспех тренера и играча.Ми по именима имамо веома јаку екипу,играчки смо најјачи у последњих 5-6 година,ал све то не вреди без хемије и крвавог рада. Под хитно тренер нов,минимум нивоа Гаћиновић.
L

Limanac

pre 12 dana

Ovo je jadno, trener da se vrati u Vrbas, pa neka tamo vežba. Igra bez volje, želje, agresivnosti, treba sve da vas bude sramota !!!
M

Micabp

pre 12 dana

Prvo oterati sportskog direktora,jer nikako neradi.Radulovica na klupu,van forme je,forsirati onog malig centarfora iz omladinaca jer mi nemamo ko da dagol.A o treneru da i negovorimo.Posla Lalata Vosa nije imala pravog trenera,ovi su svi boza. Sta je sa Mandaricem,kad je video sta se radi dovidjenja.Steta.
н

нс бој

pre 12 dana

Не памтим овакав распад система код нас,срамота ме је ових фудбалера и њиховог односа према дресу.Ако не знате да играте,нисте уиграни,јел знате да се борите,да преорете терен.Велика нула смо.
С

Сале2323

pre 12 dana

А може ли Пиксета да врне Љајића у репрезентацију или не?! Ми као да не знамо какав класан играч је био до пре неку годину, а богами, ако га и врнемо у репрезентацију, можда би тај ниво опет вратио... Што би било више него довољно да води Србију на средини терена уместо Тадића рецимо. Само предлажем, па ето, не би било лоше покушати.
B

Bobb Macadoo

pre 13 dana

Ne znam zašto u protoku nije bilo Delea ednog o boljih igrača Vojvodine, kao ni Medojevića?
B

Bojan1991

pre 12 dana

Povredjen je, na prosloj utakmici je zamenjen zbog povrede, jos uvek se nije oporavio, a sto se tice Medojevica na klupi je, a msm da tamo treba i da ostane.
S

SIoba

pre 13 dana

Sve na stranu ali neka neko pogleda kretnju L.Nikolića kod gola....kako taj dečko igra,misterija veća nego bermudski trougao....a tek kako je igrao u Zvezdi,tj. bio na platnom spisku....Bože, Bože....
A

Alex20

pre 13 dana

Taj je momak zeznuo i Hajdina,dokaz kako kod nas igra i ko igra.

Dorcolac

pre 13 dana

Covek uze dveduple krune za godinu ipo dana a nije odigrao 10 celih utakmica kad se skupi minutaza
A

Astoria

pre 12 dana

Slažem se, kriminalna motorika, čak mu govor tela uopšte ne nalikuje na profesionalnog fudbalera. Kako je potpisao ugovor sa Vojvodinom ni njemu samom verovatno nije jasno. Sičendže je ima vrlo loš meč, izgubio je loptu i onda pri šutu Antvija relativno spora lopta mu prolazi kroz noge na gol liniji?!?!?! Posle je ispadao još par puta. Ni Seri nije imao dan. Sve u svemu vrlo loš pristup Vojvodine, deluje i da su malo potcenili Novi Pazar. Ljajić klasa, po energiji, volji i htenju primer svim igračima.
C

Chiske

pre 12 dana

Nikolic je pre svega krilni napadac a ne bek i svaka dalja polemika je suvisna. Bolje da se on stavi umesto radulovica i iza njega Butean koji je iskljucivo defanzivni bek.
r

renditesla

pre 13 dana

Dajte Gacinovica da spasimo sto se spasiti moze, taman je danas bio u lozi.
J

Jaa

pre 13 dana

Menjajte opet upravu hahaha.
T

Trener za malo

pre 12 dana

Zato i dolazi u ložu. A ne dobija se posao tako. Ruzno je i nije kolegijalno
k

kendisport

pre 13 dana

Trenutno stanje u Vojvodini opisuje scena kad se Krtolica krsti pored klupe kad Mladenovic nece da izvede brz aut, nego vraca loptu desnom beku. Kao seoski fudbal da sam gledao majke mi moje.
L

LFCC

pre 13 dana

Kriminalci vode klub i kao kod Partizana nece nista krenuti na bolje dok se to ne promeni. Verujem da je Zbilja posten civek i da ima najbolje namere ali ne sme da se obracuna sa olosem iz uporave a dok se to ne desi sve ostalo je dzabe. Svi znamo st aje resenje - novi sportski direktor, svi iz uprave koji pune sopstvene dzepove napolje iz kluba i Lalat za trenra sa odresenim rukama da pravi igrace. Ima li Zbilja hrabrosti toi da sprovede je jedino pitanje.
Đ

Đukin fan

pre 12 dana

Prepušten kakvi pošten!!!Narocito s procvatom biznisa od 2014 i čuvenog “ispumpavanja”Kolubare!!!Klasican naprednjacki projekat i kvasac biznismen!!!Ovo mu je porez na budale sto placa fudbal,odbojku isl!!!Uz pomenute krimose i Mng kamarilu (Bandovic,pre njega takodje trener iz Ni’šića,sad Krtolica jopet s kršine..)”ultrafudbalske “vječne i nezavisne ….totalno bačene pare i uzalud krečenje!!!Blage veze on nema sa profi sportom ko pijan s gaćama i to se vidi po rezultatima!!!Iskljucivo uloga kontrola tribine u inače rovitom NS!!!
p

pera kontras

pre 13 dana

sta sam vam rekao za Krtolicu on decko je zalutao tacno se vidi ko prati Vosu da nema igru ali uopste vezni red ne zna da namesti ma da ne smaram... druze nije ovo za tebe idi vodi Letece Holandjane to je tvoj nivo... znam da citas komentare zato te molim postedi nas i sam napusti.. sportski pozdrav svima
x

xdxded

pre 13 dana

oterajte trenera on pojma nema.
d

darinko

pre 13 dana

Vojvodinapod vodstvom Krtolice kao seoska ekipa uzas
J

Just

pre 13 dana

Preskupa ekipa za nase uslove Treci budzet u drzavi Prepuna stranaca
G

Gost555

pre 13 dana

Jel to onaj Kolins Sicenje sto je Vosa dobila ponudu od 3 miliona evra za njega, i to dok je bio na POZAJMICI iz Aika? Hahahaha.
A

Alex20

pre 13 dana

Brate kakva je ono prevara,pa on pas ne moze da ybode,ispada kao iz voza,ludilo.
G

Gost555

pre 13 dana

@Alex20 Gledao sam vise puta tog Sicenjea, u dresu Vose naravno, jer do prelaska u Vosu nisam ni cuo za njega, ali ne znam na osnovu cega su dobili visemilionsku ponudu, pa on ozbiljne kikseve pravi.
a

aajdee

pre 12 dana

Preterujete. Decko je ozbiljan potencijal, ali je mlad pa kao takav i razumljivo ima poneki kiks. Ako vam nije jasno setite se Erakovica i Djige na pocecima i sada.
F

Fru

pre 13 dana

Prosecna ekipa i za nase standadre , a da ne pricamo za Evropu . Losa uprava sa slabim trenerom .
N

Navijac88

pre 13 dana

Evo kad se dobar čovek postavi za trenera ok sa dobrim čovekom idemo na kafu, ali nama treba struka da vodi ove legionare koji su ovde u prolazu .
G

GABI GO

pre 13 dana

PA LALA JE HTEO DA SE VRATI.ZABRANOLI SU MU DA SE VRATU U VOSU.SKORO JE LALA DA IZJAVU NA TU TEMU.
G

Gosttt

pre 13 dana

Ne znam vise sta pametno reci posle svega osim, nije dobro ! Deluje da je ekipa pala fizicki a i psihicki posle remija sa Nislijama. Veliki je problem sa bonusima zato sto svi lose igraju i Radulovic i Velickovic i Kokanovic dok Mladenovic koji pokazuje neku zelju igra najmanje od njih. Glupo je pravilo sa bonusima, bas glupo ! Drugo Vosa nema kvalitet za prva tri mest. Sad sto Tsc igra ispod ocekivanja daje Vosi neku nadu za trecim mestom ali kako kad Cuka i Rad..Kg igraju bolje.tu je 4, 5 ta od prilike. Mislim da Vosu treniraju uglavnom losi treneri za nase uslove jer je rezultata bilo smo sa Lalatovicem i Nikolicem i to je sve u zadnjih 10 ak godina, koji su dobri treneri za nase uslove. Batak,Popovic, Bandovic, Krtolica..lose je to. Vosi treba jedan za nase uslove ozbiljniji sportski direktor poput Matijasevic iz Cukarickog. Ne igra sportski direktor, nije to presudno, ali nesto u Vojvodini ne valja. Korac ubijen neigranjem zbog Sicenjea, obda Sicenje ubijen neigranjme zbog Koraca, a oni bi trebalo da budu tandem jer je Crnomarkovic spor, Seri treba na 10 ku ispred Peteovica i Poletanovica, na krila desno Kokanovica a levo Radulovica, spic Bamidele. Ne znam gde ce Randjelovica, trebalo bi da igra i pokida po desnom krilu, ali onda u spic Velickovic i Radulovic, a to je tek 2 igraca manje na terenu. ne znam ...
G

Gost 123456

pre 13 dana

Molim te, ne pricaj vise, to je najpametnije sto mozes uraditi. Kao prvo, bonus igraci su fenomenalna ideja za razvoj mladih sportista, jer da nema tih bonusa kao sto je slucaj bio ranijih godina, mladi igraci sansu bodili ne bi,sad' druga stvar je to sto u Vojvodini Radulovic mora da igra, verujem da im je cilj da ga se sto pre otarase, ne bi li izeli neke pare za njega, ali po svemu sudeci decko bas lose igra u poslednje vreme. Mnogo vise mi se svidja Kokanovic u formaciji krila., tacnije vecu prednost bi mu dao na krilu na mesto Radulovica iako je igrac sredine terena, samim tim, videli smo da loptu dobio nije kada ga je vratio na prednjeg veznog po desnoj strani.Jedini zrenutni bonus koji je jako zanimljiv i ima sta za pokazati, viziju, ideju. Velickovic, jako lose, Savicevic takodje, tacnije kopletna sredina terena bezvoljnost, bezidejnost, igraci koji treba da kreiraju igru, stvaraju sanse, proigravaju, ovde toga nema, kopletna sredina terena katastrofa. Tacno jednog igraca ne bih mogao da izvojim da kazem svaka cast. SERI, sta reci za njega aa ne naljutiti njegove simpatozere i ljude koji u prwthodne tri utakmice velicaju njegovovo ime, kao igrac solidno tehnivki obucen, ali druze ti da budes igrqcina, moras greske svesti na minimum, driblin svaki procitan, zaustavljen, ispricana prica, dosta sebican i bezobrazan, Dotakao bih se i prosle utakmice protiv Nisa gde sam pretpostavio da penal sutira Poletanovic jer je logicno u prethodnoj utaknice dao iz penala gol, sledom tih okolnosti dolazimo do zakljucka da nesto ne funkcionise u timu, ne mogu igraci tako da se ponasaju , kao raspustena banda,s obzirom da je ovo kolektivni sport, ovde nema zajednistva, jako velika sujeta vlada izmedju igraca, sto se da videti odmah, sebicnost i ajkavluk vlada, nije ni cudo sto nema rezultata. Cvrta ruka fali ovom tim, trener koga ce svi da postuju, ako se dogovrimo, zelim da to se sprovede i na delo, a ne samo da ostane na recima. Smatram da glavni problem nije ovde trener, vec menadzeri i niihovi igraci koji moraju da se zadovolje, a je l te kako, pa moraju da igraju, iako nemaju blage veze sa fudbalom, i bilo koji drugi treber koji dodje, a nema neki autoritet i izgradjebo ime, to mu sleduje, jer ozbilja trener ne da na sebe i svoj rad, trud i znanje!! Sportski direktor, obavlja veoma los posao!
D

Deki kV

pre 13 dana

U ovom trenutku pazar medju četiri najozibljnija kluba u drzavi! Imaju lep stadion, dobre igrace i naravno vatrena publika koja im je vetar u ledja.Nadam se da ce izboriti evropu i u najlepsem svetlu predstaviti nas fudbal!
G

Gosty

pre 13 dana

Bandović je za Krtolicu, Ancelotti lično.
K

Kojeko

pre 13 dana

Žali Bože ogromnih državnih (naših) para uloženih u ovakvu Vojvodinu…
S

Slaninar 100%

pre 13 dana

Gos'n Zbiljiću, je l' mi stvarno pretendujemo na Evropu, ili nas oči varaju!? Pa, mi nemamo tim, igra nam je blagi užas, nemamo struku; zapravo mi nemamo ništa, jer je i prozvezdaška uprava ravna nuli. Uprava napolje, sa sve sportski direktorom Jovanovićem i ovim trenerom u pokušaju!
p

prijateljnsns

pre 13 dana

Sta vise treba da se desi da Zbiljic najuri maradonu, tu cuvenu skauting sluzbu i ostale "prijatelje" a ustvari lešinare oko kluba? Para nikad više, rezultati nikad gori. Pa bolje je bilo dok su nas vodili Slavoljub Djordjevic i Gaga Radojicic kad su kasnile plate mesecima, nismo nikad bili ispod desetog mesta kao sad.
B

Bojan1991

pre 13 dana

U Vojvodini uvek nesto nije stimalo, napravi se solidna ekipa, za gornji deo tabele, a katastrofa se krene svaka sezona, menjaju se treneri, deluje i kao da je losa atmosfera, na kraju sezone iskusniji oni bolji igraci beze iz kluba, traze inostrane angazmane i tako u krug, kao neka visa sila da je umesala prste...Na startu sam rekao da od Krtolice nema nista, deluje mi kao da je unazadio ekipu, svaka utakmica druga formacija, druga postava, a bitno da su mu standardni igraci poput Radulovica...Covek nije za vise od pomocnog trenera.Pravicemo mi Bandovica od blata koliko ja vidim...Deluje mi kao da ce na polu sezoni dovesti Lalatovica koji ce beleziti rezultate kao da ima tim Barselone, zavrsice na kraju sezone na 4 poziciji i jovo nanovo...
@

@Bojan1991

pre 12 dana

Pa to je zbog toga što UO, a naročito sportski direktor su u FK Vojvodini uvek imali status "belih medveda". Cehove njihovih poteza su uvek plaćali treneri i kad jesu i kad nisu bili krivi. Kad stanje nije dobro, rešenje; zna se, trenerska vrteška.Da nije bilo tako, stvari bi bile bitno drugačije. Ovako, kad je kriza, trener; 'ajd' zdravo i sve u redu. Šteta što njihove pozicije ne zavise od rezultata.
g

gost1977

pre 13 dana

svi da odu!!
K

Kresoja

pre 13 dana

Vracaj Lalatovica na zimu, da vrati ekipu gde joj je mesto...
@

@KRESOJA

pre 13 dana

Do zime ako ovako nastave ,bice kasno.
P

Pazar je

pre 13 dana

Pazar je mogao 2-3 gola da im da u prvih 45 min.ima pazar brze igrace i sivic je to uklopio bas Dobro.zasluzena pobeda. I steta sto Vojvodina nema podrsku sa tribina,stvarno né razumem taj grad koji ima blizu 500 hilj.stanovnika🤔pazar 5 put.manje ima stanovnika pa ima podrsku 6-7 hilj.na tribinama.bez publike nema smisla ni ulagati u kub🤷‍♂️
n

navijac do danas

pre 13 dana

Lepo sam pisao za Krtilicu i Apra!!Krtolica ne luca na trenera.Kao da ima 70g.Karijera?Nije iz Vrbasa izasao!M.Jovanovic da napusti klub pod hitno.On i svi njegovi skauti sfo dovode ove neznalice!!
4

474747

pre 13 dana

treba da ispadnu,sve umisljeni igreaci pocev od njegosa,pa zavrsno sa rosicem koji nije sam
P

Patria

pre 13 dana

Nije mi jasan sportski sektor Vojvodine. Ulozis velike pare u tim, najavljujes velike stvari, daš otkaz Bandoviću, koji nije toliko lose vodio ekipu (priča se da su ga stariji igraci oterali) i staviš Krtolicu za trenera. Totalno amaterski
U

U Tem Denveru

pre 13 dana

Bandovic teska prevara. Pogledas mu biografiju i sve ti je jasno, tajland, indonezija, malezija itd. Vojvodina jedini ozbiljan klub koji je vodio, ako se i ona moze uzeti pod ozbiljan.
P

Patria

pre 13 dana

Inace su nasi treneri veoma priznati na zapadu. Batak, Popovic, Krivokapic, Lalatovic, sve iz liga petica. Sem Marka Nikolica, nisu imali trenera koji je iole nesto napravio u karijeri.
.

....

pre 13 dana

Pa i taj Nikolić nikada nije trenirao tim iz lige petice jedino je Stanković trenirao bilo kakav tim iz tih najačih liga