Komentari na vest

U bačkom derbiju svi traže slamku spasa: Tradicija na strani Spartaka, za sve ostalo se pita Voša

D

Dekster

pre 9 dana

Nema vise ni 10 komentara na vest o Vojvodini. Sve su upropastili od kluba, igrača, preko marketinga sve do firme.
C

Chiske

pre 9 dana

Suvisno je bilo sta pisati… Ovo mesto na tabeli smo mogli dostici i sa omladincima…
i

indio

pre 9 dana

Kad odu Krtolica i Radulovic ,Vosa ima da prodise.
G

Gostpoipoi

pre 9 dana

Sve komentare napisao isti lik 🤣
N

NoviSad021

pre 9 dana

Ma da lik lud 100%.Po pisanju vidis da je isti
L

LjubSon

pre 9 dana

Lud je momak kao lajsna od fiće Najgore od svega sto se tu nalupetao dosta toga tačnog
S

Stara Garda

pre 9 dana

Voleli mi Lalatovića ili ne, on je treer koji od raspoloživg kvaliteta uvek izvuče maksimum. Pogledajte tim i igrače koje je imao kad je uzeo kup i kad je na produžetke ispao u belgiji. GLAS za Lalatovica
D

De Be Se

pre 10 dana

Krtolica da se skloni iz Vojvodine. Sramota Novog Sada. Zbiljic da se sabere; otera menadzere, Maradone i slicne parazite kluba, pa da krenemo napred.
S

Stara Garda

pre 10 dana

pogledaš ko je seo na klupu Vojvodine. Čovek koji nigde ništa nije uradio, jedino što ga je preporučilo za klupu je želja da se spusti pogled pred predsednikom. Jedan beskičmenjak, bez stava i obraza. Odakle ti obraz da kao takav sediš na našoj klupi? Kakvo je to samopouzdanje.
M

MarkoTim

pre 10 dana

Kako mislimo da povedimo kada nas vodi karikatura od trenera; poslušnik uprave i Zbiljica. Ko može da stane iza čoveka koji nije sposoban da položi par ispita za licencu; a želi da bude trener Vojvodine. Idemo redom; dokaži se prvo negde; napravi nekog igrača, neki uspeh pa onda sedi na klupu Vojvodine. Ovako te postavio Zbilja, njemu si odgovoran, šta mislis sa igrači misle p takvom treneru bez poštovanja i znanja. Koliko ce da izgrajaju za takvu kreaturu?
N

NovoSadjani Zapad

pre 10 dana

Novi Sad traži samo jedno. Trenera koji ima znanja. L A L A T O V I Ć Novi Sad tečeka otvorenog srca, hvala za sve pobede i trofej u kupu. Ps. Zanemari mapetovce sa foruma, njih niko više ne uzima za ozbiljno.