Komentari na vest

Tako se to radi!

G

Goran kg

pre 15 dana

Dobro, očekujemo deset ovakvih kritičkih tekstova i posle našeg derbija. Ah, da, načekaćemo se...
K

Kazablanka

pre 15 dana

Ala ste od ove utakmice napravili kao da su svi orgijali na terenu, a ne da su neki debili ubacivali stvari na teren kao da se to desilo po prvi put ikad.
D

Dragan VG

pre 15 dana

Sta se tako radi? Planski su ih provocirali i onda bude " jel smo vam rekli ". Sta su radili Kurtoa, Militao koji se posle gola unosi facom ka tribini, Vinisijus. Ispadose oni cvecke, a Real neki posten klub, lun naivcina.
Д

Деда Жија

pre 15 dana

Ми смо феномен. Нама није доста да се свађамо на нивоу Звезда-Партизан. четници-партизани, ми ћемо да закрвимо и око Реал-Атлетико, Итнер-Милан, Милвоки-Мајами! Онај наш лепи грб је чиста утопија.
D

Djape45||

pre 15 dana

Novinar teški navijač Reala, 3 vesti u kojima plače sinoć i jutros
g

gostpop

pre 15 dana

Kurtoa bio i ostao sme..
j

jos jedan gost

pre 15 dana

Da li ce da bude mozda jedan tekst za ove nase clanove citalackog kluba na tribinama i zasto ne?
X

Xao

pre 15 dana

Ovde gađaju ložu topovskim udarima, ne znam da je iko identifikovan i priveden
N

Ne kontam sta

pre 15 dana

Je to toliko dobro odsudio.Svirao je onom padavicaru skok u bazen faul pred gol,pride dao zuti karton.Ziherasko sudjenje sa hiljadu faulova unistio derbi...
N

Nik66

pre 15 dana

Ne mlati...
N

Ne kontam sta

pre 15 dana

Sta mlatim,daj argumente?
H

Hazard

pre 15 dana

Tekst kao da je pisao navijac Reala od 13 godina, jos se prenosi misljenje Marke kao relevantno, pa oni su prakticno pod kontrolom Reala, naravno da ce da kukaju i cmizdre, da njih pitas Vinisijus bi dobio nagradu za fer plej igraca godine. Sto ne spomenu provociranje Kurtoe od koga je sve i pocelo? Je l viteski da tako provocira navijace kluba za koji je igrao nekada? Real je ocigledno pun ljigavaca, Vinisijus, Endrik, Belingem, Ridiger, Kurtoa, itd., svaku utakmicu provociraju sve zive, a onda kad im uzvratis placu kao mala deca i zale se sudiji, pozivaju na rasizam, itd. Retko odvratan klub.
N

Nik66

pre 15 dana

Ne mlati...
@

@hazard

pre 15 dana

Slažem se da je Kurtoa možda i glavni krivac. Sigurno su i njega vređali, ali on kao vrhunski profesionalac je morao to da istrpi. Kakve stvari su trpeli Figo, Ronaldo, Luis Enrike... Sećam se npr. Mijatović u Valensiji, ali on je gledao dole i igrao 150 posto...
g

gost1234

pre 15 dana

pardon drugar tekst kao da je pisala navijacica reala od 13 godina))))))))))))))))))))))))))))))))
A

Apis1917

pre 15 dana

Monako,Osasuna...teška krivelja,ne mož se ispravite...
C

Cholo Simone

pre 15 dana

A što ne spomenete nepostojeći faul iz kog je real postigao gol? Ee zbog toga ga hvali Marca isl mediji.

Bojank91

pre 15 dana

Jao kako ste temeljiti kad pisete o stranim klubovima.
D

DonKyo

pre 15 dana

Celu utakmicu navlacio za Real. Fuj
Č

Čuš

pre 15 dana

A ovi u Srbiji što pale stolice na utakmici, kako se sa njima radi?
T

Toto-ko-tunjo

pre 15 dana

Nikako. Ali nije reč o zemlji gde predsednika okružuju i čuvaju takve grupe, i gde je suludo i razmišljati da će se neke stvari ikada rešiti. U pitanju je Španija, i jedan čovek koji je radio svoj posao po pravilima. I dobio naklonost većinskog, normalnog dela svog naroda.
j

joleee

pre 15 dana

mardelj dozivotni
П

Питање...

pre 15 dana

Да ли би смјели написати овакав текст о навијачима Партизана и Звезде? Хулигани... Маске... Бункери... Претпостављам да ни коментар нећете одобрити.
T

Toto-ko-tunjo

pre 15 dana

Ovde je objašnjeno kako se rešavaju problemi. Pravilnik postoji, i čovek radio po njemu. O tome je tekst. Ne da li u nekoj tamo vukoj'ni, pa makar pripadala i nebeskom narodu, rade 10 puta gore, i prolaze nekažnjeno. I, koliko znam, mediji prenose šta huligani rade. Ali i to im laska, još više ih izdiže. Mocart je preneo kako je jedan čovek rešio taj problem. Bar akutno. I dao smernice ostalim kolegama.
N

News

pre 15 dana

Nasi novinari reklamiraju huligane preko medija I velicaju ih. Ni jedan klub koji ima huligane nije finasijski stabilan a I nema rezultata u Evropi poslednji 30ak godina
h

halo

pre 15 dana

Budući da su sat vremena posle ovog teksta objavili "Interovci se plaše Delija", mislim da je odgovor na to pitanje ne, ne bi smeli :D
B

Bnm

pre 15 dana

Ko je bio u Španiji, zna kakvi primerci tamo žive.
B

Broj 1

pre 15 dana

Dok ovde sve sami intelektualci,hahahhahahhah Pa mi čoveče sa ovim poslednjim dešavanjima sa Partizanovim navijačima ne pripadamo ni srednjem veku,ali bukvalno!
@

@broj

pre 15 dana

A sa Zvezdinim navijačima bi bilo drugačije da je ovako srozan klub???
P

Pfc123

pre 15 dana

Šta znači: Nije smelo da se desi? Svašta se dešava u ovom svetu svakodnevno, ne vidim šta je toliko strašno u ispadima navijača jednog kluba na jednoj utakmici, pogotovo ako se zna o kojim glavama je reč, ništa posebno zaista.
H

Holse

pre 15 dana

Kod nas se dešavaju 10 puta gore stvari nego ovo pa u tome ne pišete. Ovde ubaceno dva upaljaca vama to najvažnija vest.
T

Toto-ko-tunjo

pre 15 dana

Objašnjeno je kako se rešavaju problemi. Pravilnik postoji, i čovek radio po njemu. O tome je tekst. Ne da li u nekoj tamo vukoj'ni, pa makar pripadala i nebeskom narodu, rade 10 puta gore, i prolaze nekažnjeno. I, koliko znam, mediji prenose šta huligani rade. Ali i to im laska, još više ih izdiže. Mocart je preneo kako je jedan čovek rešio taj problem. Bar akutno. I dao smernice ostalim kolegama.
M

Mirko_11

pre 15 dana

Slazem se sa tobom, samo se nasi pozivaju na spanske izvore pa je zato bombasticno a kod njih i kad se bace dva upaljaca to je ogroman problem za razliku od nase zemlje.