Komentari na vest

Selektor Stojković pred Španiju: Niti dozvoljavam euforiju, niti padam u depresiju

N

Nebitan10

pre oko 12 sati

Uvalio se u fotelju, toliko se udubio da cemo slusati bajke jedan dobar naredni period.
L

Loran Blan

pre oko 14 sati

Hahahha euforiju veli ne dozvoljava brat moj, dobio nekog konacno posle 2 godine, a ovo je pakao sta se radi i prica u ovu drzavu. Primicemo min 3 komada od Spanije a dacemo 0, jer igramo najgori fudbal!
G

Gostivar

pre oko 15 sati

Ja se ne secam da sam ikada video vece zalaganje nasih reprezentativaca nego u zadnje 3 utakmice LN. Trcanje, pokrivanje, igraci na terenu ginu jedan za drugoga. Kakvi smo bili manekeni, Piksi odlicno motivise igrace i radi svoj posao vrlo dobro, 4+
b

baba vanga

pre oko 16 sati

bojati se do 16 minuta potlje ako me dragan poslusa neka uvede jovica u 52minut ostalo je istorija
G

Grunf8

pre oko 16 sati

Svanulo nam od kad nema Zivkovica, Vlahovica i SMS-a!
N

Nemanja8989

pre oko 16 sati

Najvece osvezenje bi bilo kada bi ti zauvek nestao iz reprezentacije i srpskog fudbala. I previse si nam pokazao(kao predsednik Zvezde,koju si razvalio i potom pobegao u Japan),do reperezentacije koja treba da predstavlja radost narodu,a ti si nam je ogadio(10 hiljada protiv prvaka Evrope,pa i ti navijaci su te izvizdali,su dokaz toga). KAKO NEKO MOZE DA TOLIKO NEMA OBRAZA,DA ZNA DA NIKO NE MOZE DA GA GLEDA OCIMA I DA I DALJE SEDI TU I NESTO MRSI,FILOZOFIRA…JEZIV LIK…
Б

Белграно

pre oko 12 sati

Све ок али против Шпаније је ипак било око 30.000 људи на стадиону.
L

Lzr

pre oko 16 sati

Zovi Milana Majstorovica, najbolji stoper Ruske lige sa 19god, Mirka Topica isto.
š

šeki 98

pre oko 17 sati

svima je jasno da piksi nece napraviti reprezentaciju. prvo zato sto ne zna i ne ume, a drugo nema ni materijala. gubitnicka reprezentacija i veciti gubilacki mentalitet nacije posebno u fudbalu.
@

@seki

pre oko 16 sati

Aj Seki brate, prevedi rec gubilacki
G

Grupa JNA

pre oko 17 sati

Nismo mi zaustavili Spaniju u Beogradu uopste nego su nas oni podcenili. Videli su da imamo rasulo u ekipi, otkazali Vlahovic i Mitrovic, haos u savezu poluprazan stadion itd pa su bili ubedjeni da ce nam 5 komada do poluvremena zabiti. Medjutim nase rezerve odigrale iznad svojih mogucnosti i eto donele bod. A Piksi treba da ide. Sve muzicke zelje Dr Terzica je ispunio. I lider Erakovic i lider Spajic Stojic Mijailovic i sada lider Mesi. Dosta je.
@

@Grupa

pre oko 16 sati

Pozdravili te Bazdar, Ilic, Belic, Lukic mora svaku, Kalaba sa tribina, Mitrovic sa tribina, Jovic frizura, Stevanovic, Popovic, nastavi niz sam...
G

Grupa JNA

pre oko 16 sati

@Grupa Zlezdas ne razumem te? Frustracija radi jer niste ni jednog korisnog fudbalera izbacili u ovih 12 godina izivljavanja nad nasim fudbalom?
P

Paa

pre oko 14 sati

I gle čuda samo ti smetaju igrači iz Zvezde. Jel su baš svi ostali toliko bolji samo zato što su iz pfk? Raspisao si se ovde na svim vestima i uvek isto - pljuješ Zvezdu. Jel su to kompleksi ili...?
A

ANDJA elena

pre oko 17 sati

Tako je piksi rabicemo spance
V

Vart

pre oko 17 sati

Piksi šta uradi, to je to. Jačina i razlika u klasi je velika između nas i Španije. Kao neko ko poznaje temu mogu da kažem da ovaj tim koji Piksi pravi je u fazi transformacije u klasični defanzivni 4-5-1. Što je realnost našeg fudbala, čekamo grešku protivnika da damo gol i uglavnom se branimo. To je vraćanje na sistem Ilije Petkovića. Normalna pojava s obzirom da mi nemamo ofanzivni kapacitet već imamo snažne igrače u odbrani i sredini.
G

Gocipesic76

pre oko 17 sati

Imamo Mesija ili ti Jamala ahahaha
q

qw

pre oko 17 sati

Niko nije očekivao da ćemo imati 4 boda posle 3 utakmice a na dve nismo primili nijedan gol. Kad bismo imali nekog ofanzivnog veznog još bi to izgledala dosta bolje. Sve u svemu prevazišli su moja i očekivanja većine. Retko ko je mislio da ćemo imati više od 2 boda sve ukupno.
R

Realista1389

pre oko 17 sati

Niti dozvoljavam da mi produze ugovor posle EP, niti dozvoljavam manje od 16 milijona za strucni stab, niti dozvoljavam da me neko skine iako nemam podrsku navijaca.