Komentari na vest

Ponižavanje: Murinjo je Plačljivko

П

Професор Талтомар

pre 23 dana

Треба га поштовати, био је револуционаран, са директним фудбалом ж, пресинг, полукинтеа и гол из т+два-три-четири додавања. Јасно је да га је прегазило време, слично као и Божу Маљковић у кошарци. Треба га поштовати, освојио је португалски лигу, енглеску, шпанску. И Лигу шампиона. Са Портом је био подвиг. Са Интерођ сјајан резултат.
m

milo123

pre 23 dana

Zasto ici do Boze Maljkovica, kad nam je Zoc svima pred ocima.
r

redmi

pre 23 dana

Murinjo je prošlost, za njega je Arabija najbolja opcija.
G

Gagi197

pre 23 dana

Isto kao Mitrović
D

Damir 92

pre 23 dana

Staviti ovog Okana pored velikog Zozea je veca uvreda nego taj natpis.
G

Guess

pre 23 dana

Ne znate vi Željka Pantića

KoRn

pre 23 dana

Turska liga mu nije trebala,pogotovo jer je Galatasaraj trenutno tamo ubedljivo najbolji. Da se ne lažemo gde god je dobio otkaz ti klubovi baš i nisu posle njega procvetali. Šta radi Totenhem,evo Mancester,Roma? Sa Mancesterom je bio drugi u PL,osvojio Ligu Evrope,sa Romom osvojio Ligu Konferencije igrao finale Lige Evrope a šta danas rade ti klubovi. Roma se debelo zeznula što mu je dala otkaz.
T

The Special One

pre 23 dana

Murinjo je vrhunski trener, jedan od najboljih ikada. Od g...na torte pravi. I upravo to sto si napisao pokazuje sve. On podigne ekipu, napravi rezultat, a onda "novinarska" bulumenta za klik, lajk i ser krene da ga omalovazava i pljuje na svakom koraku, i klub je pod pritiskom duze vreme na taj nacin, na kraju ga otpuste i propadnu jos dublje nego sto su bili. Ono sto on radi je i hrabro i ludo u isto vreme, a upravo to sto se godinama svaki njegov potez, pokret i rec analiziraju i seciraju govore da on jeste the special one. Jer se ne secam niti jednog jedinog trenera da je ovoliko konstantno pod pritiskom javnosti kao sto je Murinjo. A on i dalje pravi rezultate. Ne bi me cudilo da ove sezone udje opet u finale.
B

Betoven465756565

pre 23 dana

Kakav kreten moraš biti da njega imenuješ za trenera fenerbahčea.
K

Kešig

pre 23 dana

Jako ružan gest Fenera, malograđanski.
B

Barajevac

pre 23 dana

Mislis Galasaraja??
2

24.232

pre 23 dana

Sto u propast?
K

KaoMagija

pre 23 dana

Cisto sumnjam da postoji portal koji se vise raduje neuspesima Murinja
N

NR

pre 23 dana

Covek se blamira svuda. Jose je proslost odavno.