Komentari na vest

OCENE – PARTIZAN: Stanojević kroz stihove „Da li da odem ili ne“?

R

RESTARD OD UPRAVE

pre 21 dana

PRVO NOVA UPRAVA ,KAKO NECETE DA SHVATITE , ILI BOLJE BEZ OVE ,,UPRAVE" ! SVE SAME NEZNALICE AMATERI I PROFITERI ,PRAVI IDIOTI OKO PARTIZANA.

RealNo1

pre 21 dana

Занимљиво да су сви ови играчи код Дуљаја пружали доста боље партије. Захид био један од најбољих, а сад не може да се састави. Све играче на којима је Станојевић инсистирао су благо речено катастрофални. Пљује се Калулу, а лик игра шпица што никад до доласка Станојевића није играо. Да не причамо што се играч попут њега који је метар и жилет гађа центаршутевима, а чувају га два штопера пола метра већа од њега.
b

batabane

pre 21 dana

Ocene, sramota, smišljeno. U prvom poluvremenu, zasluženi 2 prema 0 za Zvezdu, ali !!! Da je bilo sreće za Partizan,a nesreće za Zvezdu, moglo je biti i 3 prema nula za Partizan !!! U igri Partizana puno propusta, ali ne ni tako loše. Napominjem govorim o prvom poluvremenu. Jedini koji je potpuno zalutao na terenu je bio Kalulu. I to nebi bio problem, da to ne traje i traje. Kovač, prvi put od kako je došao u Partizan da zaliči na igrača, odigra nešto. A onda neobjašnjivo dekocentrisano, pravi bez potrebni penal, a utisak je da je Jovanović bio na lopti, i da bi skinuo to. To je o prvom poluvremenu, posle 0:2,sve je drugačije,. Ali blista potez Šamrok a, uvođenje Goha, koji poput Kalulua, nema šta da traži u Partizanu, i to umesto Natha. Ajd da odgledam i drugo poluvreme, ali to nije više, to.
D

Deda11

pre 21 dana

Dobro je barem priznajete penal, nije zavera FBI-ja i bilderberske grupe
N

Na njega misliš?

pre 20 dana

Kovač koji je Zvezdin omladinac?
G

GostRadan

pre 21 dana

Kako ti Joksicu imas volje da uopste ocenjujes igrace Partizana? Ono sto su oni pokazali nije ni za nulu. Nego ocenjuj trenera koji je sastavio tim, doveo vise od 10 novih igraca po njegovom ukusu, ocenjuj Vazuru koji je rasprodao sve sto je vredelo, unistio Omladinsku skolu, oterao trenere, a njega niko ne moze da makne, ocenjuj Vucelica koji je sve to aminovao, ocenjuj navijace koji pale teren... Eto imas puno toga za ocenjivanje, igraci su tu najmanje bitni, oni svejedno ne znaju da igraju fudbal, ali neko im je omogucio da obuku dresove i istrce na teren.
s

sutra

pre 21 dana

sutra, kad se budem probudio, zeleo bih da te Stanojevicu,Vazuro,Keto, Vucelicu,Kukundzicu, Pandurovicu, obucina da vas nema nikad u nasem voljenom klubu.
P

PUMPAJ

pre 21 dana

PUMPAJ
<

<uuuuuuu

pre 22 dana

Idi čoveče i sačuvaj glavu.
A

Aca Lukas.

pre 22 dana

🏀 8-0 ⚽️ 0-4 Sipaaaaj nek booooli još jačeeeee.....🧹🧹🧹🧹🧹🧹
S

Slavija

pre 22 dana

Mnogo velike ocene Realno je 4.
1

12345m12345

pre 22 dana

karma za ono pevanje iz prvog mandata...
K

Ko bi reko cuda da se dese

pre 22 dana

Stanoje, OSTANI!!!!
L

La88

pre 22 dana

Navij za Zvezdu i tu nema sta…ne volim Partizan i to je cinjenica ali ne mogu da verujem kako Vazura i kompanija imaju obraza da i dalje sede u klubu uprkos sramotnim rezultatima????
g

ghost123

pre 22 dana

Odlazite vise! Stanojevicu odlazi! Uprava napolje!
M

Metla 8+4

pre 22 dana

Sta se bunis,dobili ste za dzabe metlu i u kk i u fk to je veliki poklon 🧹🧹🧹
R

Realan 2

pre 22 dana

Nece on nigde da ode jer ove pare nece dobiti nigde,cekace da ga oteraju da se naplati....
A

A i

pre 22 dana

Vi ga sad preterate sa ocenama. Samo sto je zvezda jaca ovi su su kao losiji od uba
t

tako je kako je

pre 22 dana

Mislim da gresite za Arijagu. On, Zubairu i Kovac jedini na kakvom-takvom nivou. Sve ostalo treba raspstiti koliko sutra. Na celu sa Zahidom i koreancem koji trckaju kako ne bi smelo ni na treningu. Zahid veliko razocarenje u drugom delu prosle sezone, a narocito u ovoj. Apsolutna nula. i ako za nekog vec trebas da kazes da je igrac manje na utakmici onda su to on i kalulu, za koga mi od prvog trenutka nije jasno kako se on bavi ovim sportom. Jurcevic je igrac poput Antica, mozda nesto od njega preko pola, u odbrani je neupostrebljiv. Natho jednostavno toliko moze, a odbrana sa konstantnim povlacenjem unazad i bez herca da se krene na igraca sa loptom i to ne samo na ovoj utakmici vec sezonama unazad mi je tek nesto neshvatljivo. Zvezda cak na ovoj utakmici i nije bila bolja za cetiri gola, ali kad se provuces u nekoliko derbija srecno, mora naici jedan gde ces sam sebi davati golove. Ono sto je meni nejasno kod Stanojevica na ovoj utakmici je da, ako vec kreces sa Nathom i Zahidom i kalulua stavis napred i izgubis ga da bar trci tamo ovamo po strani koja je logika da se povuces? Kad va dvojica kada se stoji u defanzivnom bloku su igraci manje na terenu, narocito ovaj pakistanac. Sve u svemu, poraz koji je jednom morao doci i steta sto se nije desio neku sezonu ranije. A nije se desio samo iz razloga sto i ovako jaca Zvezda nije bila kadra da to uradi. Ne bi ni sada da joj igraci Partizana bukvalno nisu pomoigli da se to desi. Sa jednom sasvim prosecnom partijom su ostvarili jednu od laksih pobeda u ovoj ligi.
U

USKORO OPŠIRNIJE

pre 22 dana

Pregovara se sa trenerom Obradović Robiya Željkom da u oktobru preuzme kormilo fudbalskog kluba.
P

Pavel Nedved

pre 22 dana

Samo dva prelazna roka i sve će biti drugačije nema da se klone samo jako
a

arroyo

pre 22 dana

ajde ajde joksa ima i ta podela bodova nekako s proleća
R

Rubikova kocka

pre 22 dana

Samrok Poker Stanoje 💪
d

d. g.

pre 22 dana

A Kijevski?

Branislav Popovic

pre 22 dana

Zubairu uz Jovanovica jedino sto vredi u Partizanu,ostalo je krs
C

Cesk Fabregas

pre 22 dana

Partizan dobija pare al ne da bi bio bolji i doveo Zarka Lazetica Adema Ljajica Stevana Jovetica i ulagao u omladinsku skolu vec da bi se reklo da neki nisu imali ni za sampone nekad a vi imate za pojacanja, ali radi se o su pojacanjima koja vam mi kazemo da mozete da dovedete a ne koje vi hocete.
f

fffffr

pre 22 dana

neverovatno je da neki ljudi veruju da je stanojevic prodao partizan...i da vole onog zeljka pantica
D

Dragan Z.

pre 22 dana

Nije ga prodao ali nije trener za Partizan. Ako ga je sramota trostrukog ispadanja iz Evrope i današnjeg derbija on treba da podnese ostavku.
@

@Dragan Z.

pre 22 dana

Koliko se secam on vam je bio najbolji trener na svetu u periodu dok ste krali (krali 100 puta vise nego sto radite, ali i dalje to radite na veliko) i dok je pevao sta je pevao za Zvezdu...
D

Drrrrr

pre 21 dana

mislis obradovica,rumenog?
0

07533

pre 22 dana

Deca i umno slabašni se ovde vesele. A suština je da je režim preterao, ovo ni njima ne ide u prilog. A tek ćete videti kako će Čuka, Tsc i ostali prikupiti bodove u Evropi, pa će Zvezda od trećeg pretkola teško do Evrope. A bez Evrope manje love za Terzu i ekipu. Uskoro će malkice da poprave Partizan, da uverljivije igra ulogu vreće za udaranje.
P

Pazi

pre 22 dana

Zvezda je već dokazala (i to dva puta) da može iz prvog kola u LŠ. Ne brini ti za nas.
S

Sf

pre 22 dana

Ti si dečko neznalica. Mešaš klupski i nasionalni koeficijent. Zvezda može i od prvog kola da igra nije problem i u svakom kolu će biti povlašćena jer ima jak klubski koeficijent, da li ti to dopire do mozga. D li bi na primer Realu bio problem ako bi igrao od prvog kola kvalifikacija? Na primer kada bi se to desilo, naravno da ne jer ima jaku ekipu. Kako drugačije da ti objasnim. U prva 2 kola dobijaju se smešne ekipe, u trećem može da bude neko malo jači i to je to ali ključno je da ti imaš dobar tim i da si povlašćen do kraja a manje je bitno jel počinješ od 1, 2, 3 kola ili plej ofa. Naučite bre više to.
S

Sasa1

pre 21 dana

Prvo da odgovorim tebi, Zvezda moze i od prvog kola da veoma lako stigne do Evrope upravo zbog odlicnih partija koje je pruzila prethodnih sezona i skupila odlican klubski koeficijent kao sto je neko ovde rekao, tako da za to ne brini. Partizan je sam kriv za ove igre niko drugi i to priznajte vec jednom. Da odgovorim gospodinu koji je rekao da ne znamo razliku Klupski i Drzavni koeficijent. Covek ispred tebe je rekao da zvezda moze i od prvog kola do LS iz cistog razloga sto pre 7 godina Zvezda nije imala dobar koeficijent i nije bila povlasena, pa su padale jake ekipe. Partizan je sam kriv za svoj klubski koeficijent, ali i pored toga da imate pravu upravu i igrace to ne bi predstavljao problem. Jednostavno priznajte niste uradili dobar prelazni rok vec koliko puta i to je zasto igrate slabo. Zvezda je isto tako tulumarala, dok nije dosla prava uprava. Jednostavno vi kao navijaci morate da budete mnogo slozeniji, pod tim mislim navijacke grupe, da dolazite na utakmice, da konstatno vrsite pritisak, da postrojavate igrace na terenu. Sve sto je radjeno sa suprotne strane.
S

Shmrk

pre 22 dana

Ser Shamroje Pokerovski odličan pet. Ko ih puni sledeći???

Branislav Popovic

pre 22 dana

Lučani sledece kolo
B

Blade123

pre 22 dana

Brat Lalat
M

Metlaaa

pre 22 dana

НЕКО СЛАВИ ТИТУЛЕ, МЕТЛАЊЕ И ПОБЕДЕ У ДЕРБИЈИМА, А НЕКО ОСВАЈАЊЕ ДОН КОРЛЕОНЕА КУПА НА СИЦИЛИЈИ, ДУЉАЈЕВ ЛЕТ И ХЕЗОЊИН ЛАЈК. НИСМО ИСТИ !!!

VecaBg1971

pre 22 dana

Zar postoje ocene za njih posle 0-4 🤣
1

12345678900

pre 22 dana

Kolko vidim svi su odlican 5!
P

Peca Oblatno Kina

pre 22 dana

Zasluzio je otkaz posle one sramote u Evropi, to je cinjenica. Ali zapitajmo se koga ce dovesti umesto njega? Na pamet mi jedino pada Nadj, ako uopste zeli da se upusta u ovako nesto ili bomba veka Nenad Lalatovic, sto se realno granici sa naucnom fantastikom. Petru i Stolicu su uhlebili u savezu, Duka se posvetio obavezama u porodicnoj pekari, Lazeta je daleko, jedino da cekamo da Mare fasuje otkaz u CSKA pa da se vrati a to je opet skoro nemoguce jer on ne zeli da se vaca u Srpski fudbal generalno. Prevazisao je to odavno. Tako da smirimo malo strasti i cekajmo januar i remont. Sad smo jaci za Iglicu a verujem da je gladan posla i para te ce dovesti opet neke bombe kao i ranije. Jedino se tako mozemo oporaviti. Neka ostane Stanoje jer uz svo duzno postovanje prema Nadju, ne bi bilo dobro da se sad nesto opet iznova eksperimentise. A i sam Nadj izgleda nije bas toliki poslusnik, cim je odbio onda da vodi derbi pa posle pristao. Nesto tu ne štima. Zato glavu gore, nicija nije gorela do zore. Opet ce se bajrak vijoriti na jugu! Ako te smene, ja secem vene. Volim Partizan
G

Gorodtas

pre 22 dana

MIHAJLO ILIĆ ILKE NORĆELAND 0:5 ENGLESKA 1:9 ZVEZDA 0:4 NOV KALABIĆ I ČIROKI I TRIFU U REPREZENTACIJE MMADE ODMAH
G

Gostgost

pre 22 dana

Nikad lakse i preciznije podepjene ocene
L

Libelula

pre 22 dana

Ovde nešto nije u redu. sve same petice , osim u rezultatu.

Skauting

pre 22 dana

Sve same petice, odlicni ste svi bravo
m

msm

pre 22 dana

Rezim nas je sveo na prosek. Najmracnije je pred zoru. Sve ce se ovo jednom lane zvati!
D

Do tad delimo

pre 22 dana

besplatne metle
B

Bogi018

pre 22 dana

daj jos neku floskulu, malo je ovo
g

gost11@

pre 22 dana

ali ovi mudri grobarski tres romanticari puni narodnih umotvorina..
G

Gost Djape

pre 22 dana

Nesto se grobari slabo javljaju, je li to sleteo Buravesnik na pasnjak.

Delija

pre 22 dana

Oni prate iskljucivo LIGU SAMPIONA 😂

ГОШЋА

pre 22 dana

они сад само рукомет прате
E

Evo gaaaaaa

pre 22 dana

Vratio se Joksaaaaaaaaa