(©FK Crvena zvezda)
(©FK Crvena zvezda)

Novi potpisi na Marakani: Omladinci produžili saradnju, kadeti potpisali profesionalne ugovore

Vreme čitanja: 2min | čet. 17.10.24. | 15:45

Važan dan za četvoricu mladih fudbalera

Omladinci Crvene zvezde Davorin Tošić (ofanzivni vezni, 2007) i Strahinja Stojković (desni bek, 2007) produžili su saradnju sa klubom, dok su prve profesionalne ugovore potpisali igrači kadetske selekcije Ognjen Ivković (desni bek, štoper 2008) i Strahinja Baucal (štoper, 2009).

Direktor Omladinske škole Crvene zvezde, Nikola Jelić, čestitao je mladim fudbalerima i savetovao ih da još napornije rade u cilju postizanja što boljih rezultata i razvoja.

Izabrane vesti

"Svaki potpis i obnova ugovora su važni za našu akademiju. U poslednje vreme dosta igrača iz Omladinske škole prelazi u prvi tim Crvene zvezde. Veoma smo srećni kada momci debituju i nastupaju za seniorski sastav. Primer je Andrija Maksimović, koji je nedavno debitovao za A selekciju reprezentacije Srbije. U četvoricu fudbalera koji su danas promovisani imamo beskrajno poverenje. Sa Strahinjom Stojkovićem i Davorinom Tošićem smo produžili ugovor, oni su standardni reprezentativci naše zemlje. Verujemo u njihov kvalitet i smatramo da će u narednom periodu Crvena zvezda imati benefite od partija u prvom timu. Ognjen Ivković, koga smo angažovali iz Brodarca, je danas postao profesionalac. Ima svetlu perspektivu, jer igra podjednako dobro na pozicijama desnog i centralnog beka. Takođe, redovno igra za nacionalni tim, a očekujemo da i ove i naredne godine bude važna karika u našoj akademiji. Najmlađi u ovoj grupi je Strahinja Baucal, jedan od najtalentovanijih defanzivaca u regionu u generaciji 2009. Stigao je u naše redove iz Vojvodine, samim tim što igra za godinu dana stariju generaciju pokazuje veliku perspektivu. Zadovoljni smo kako se adaptirao na klub i Beograd i očekujemo da raskošan potencijal podigne na viši nivo", izjavio je Jelić, koji je ugovore sa mladim fudbalerima potpisao u društvu predsednika kluba, Svetozara Mijailovića.




tagovi

FK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara