Dušan Vlahović (©Reuters)
Dušan Vlahović (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu na Juventus, Njukasl, Leverkuzen i Union Sen Žiloaz

Vreme čitanja: 2min | sub. 19.10.24. | 11:40

Nigde nećete da nađete veće

Vratila nam se stara, dobra subota puna fudbalskih dešavanja, za razliku od prošle kada su bila reprezentativna takmičenja. Bukmejkeri Mozzarta u izobilju mečeva ponudili su četiri kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

U pitanju su kečevi na pobede Juventusa, Njukasla i Leverkuzena iz najjačih Liga petica i na Union Sen Žiloaz u belgijskoj Župiler ligi.

Izabrane vesti

Tek šesto mesto za osvajača duple krune u Nemačkoj. Leverkuzen prima mnogo pogodaka ove sezone, doduše i dalje je gol-mašina. Dva remija u nizu ima tim Ćabija Alonsa, pa je pobeda imperativ na Baj areni protiv Ajntrahta koji je na trećem mestu u Bundesligi. Gosti iz Frankfurta su vezali dva trijumfa. Farmaceuti imaju samo jednu pobedu na tri meča pred svojim navijačima. U prošlom šampionatu oba ubedljiva trijumfa šampiona Nemačke u međusobnim duelima, na svom terenu sa 3:0, a u gostima 5:1.

NJUKASL – BRAJTON (SUBOTA, 16.00), KEC 2,05

Oba tima pretenduju na Evropu. Brajton je sjajno startovao, sada je nešto slabiji, ali i dalje solidno šesto mesto. I Svrake imaju 12 bodova kao i Galebovi. Tim Edija Haua nije dobio već tri meča (dva remija i poraz), pa su tri boda važna za mir na Sent Džejms parku. U prethodnom šampionatu bolji je bio Brajton u međusobnim mečevima. Dobio je Njukasl na svom terenu sa 3:1, dok je na severu Engleske bilo 1:1.

JUVENTUS – LACIO (SUBOTA, 20.45), KEC 2,25

Stara dama je jedina neporažena ekipa u Seriji A. Tim Tijaga Mote je primio samo jedan gol, ali tek treće mesto, sa tri boda mane od lidera Napolija. Dušan Vlahović i drugovi imaju čak četiri remija, a u prethodnom kolu je razočarao samo remijem u Torinu protiv Kajarija (1:1). Lacio igra iznad svih očekivanja, ima isti broj bodova kao i velikan, dobio je dva meča u nizu. Prošle sezone na Apeninima pobede domaćina u međusobnim mečevima. Juventus je slavio sa 3:1, a Lacijali na Olimpiku sa 1:0.

UNION SEN ŽILOAZ – GENT (SUBOTA, 20.45), KEC 1,70

Vicešampion Belgije Union loše je počeo sezonu u Belgiji, tek je na desetom mestu, sa samo tri pobede u 10 kola. Gent je, s druge strane odličan, treći sa pet bodova manje u odnosu na lidera Genk. U Briselu Union igra mnogo bolje, dobio je tri meča i jednom igrao nerešeno, primio je samo jedan gol za 360 minuta. Poslednje tri utakmice ovih timova završene su rezultatom 1:1.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvote

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara