Komentari na vest

Kevin Panter i Crvena zvezda - rivalstvo kome se ne nazire kraj

O

Ok

pre 9 minuta

Ha, ha, ha pa ovaj gasterbajter je igrao za mnogo manje pare za nas sto bi tu bilo sta bilo cudno. Covek postuje 2mil eur godisnje koliko je bio placen od drzavnog projekta. Mi njih vec godinama redovno obradjujemo. Covek se ne seca kad je pobedio protiv Zvezde i to je normalno za malog komsiju velikog kluba. Ovima je gospodja sudija u pokusaju darivala pobedu. Idemo dalje po prikazanom smo egal sa preskupom Barselonom.
N

Nema sta

pre 12 minuta

Konzervirao ih Panter onako sa sve Šonetom.
P

Partizan Šampion je Večni

pre 24 minute

Kojih 8 pobeda? Sramota bi me bila da ih spominjem, pogotovo osme "pobede". Blamaža, baš kakav vam je i klub koji se gasio, menjao imena, itd.
M

Ma

pre 17 minuta

De oni znaju za sramotu, to im je najveći uspeh, kao sto im bio najveci uspeh 3:0,i bili u ekstazi 20 dana, sada ce 200 dana da budu u depresiji i ako krenu porazi, eto ti pisamca ABA ligi i gostovanja i pljuvanje po Zeljku i po Partizanu.
R

Realno samoo

pre 29 minuta

Panter je najubijiti igrac u Evropi kada radi samo jednu stvar a to je šut i nista drugo. Znaci kretnja iz bloka - šut, igra se krug za njega i šut, ulaz na prvom koraku - šut. Nista dribling, prenos lopte ili organizacija sto je rsdio prosle godine i time se udavio bukvalno. Kad je imao Egzuma i Madara koji su organizovali i samo mu ostave loptu da šutne bio ie najveca ubica te sezone. Sad ima Laprovitolu i Satoranskog, ovo se moglo ocekivati.
j

jaxahaha

pre oko 1 sat

Sve na stranu, unistio nas covek sinoc. Na mene su ostavile utisak dve stvari: 1. Najmotivisaniji su igraci koji su prethodno igrali u Partizanu. To govori o nivou frustracije i kompleksa koje su poneli sa sobom. 2. Kako je “neki” Penjarola za tri utakmice izvukao iz Pantera ono sto “najveci svih vremena” nije za tri godine. Prst na celo
P

Pst

pre 7 minuta

Ne pominji velikog on je samo galamdzija koji rasipa tudje pare.
m

mx

pre oko 1 sat

Manite se demagogije.Panter rastocio Zvezdu i to je to.Zivot ide dalje ,nove utakmice,nove price.
D

Darvine

pre oko 1 sat

Bio si u pravu, pogledaj ga.
T

Tiću

pre oko 1 sat

Kep vratio si titulu Partizanu posle 10 godina hvala ti za sve greške su ti oproštene odmah!Partizan je klub koji se vratio na staze stare slave i blistava je budućnost!
R

Realno samo obo

pre oko 1 sat

Kolko se napatio posle 8-0 i metle malo srece i za njega
S

Slaba odbrana

pre oko 1 sat

Paćenicima smeta tekst,a preključe im nije smetao kada su ga ismevali iako ga je autor teksta najavio kao potencijalnu opasnost po Zvezdu.Skoro sto komentara je bilo i maltene svi su bili uvredljivi.Čovek je zaslužio poštovanje pre svega ljubitelja košarke jer ono što juče uradio zaslužuje pohvale a ne kritike i nije mu prvi put da to uradi.Nekad udje nekad izadje ali čovek ima onu stvar i u svim timovima pa i u Zvezdi je preuzimao odgovornost.Nije sve u parama,ima i plaćenijih od njega ali beže od lopte.
B

Batkara

pre oko 1 sat

E moji grobari pa vama će dati 36 ako je nama 26
W

Www.

pre oko 1 sat

Pantera samo teraj u desno i on ne zna gde bije hohohohohoh
R

Reši asocijaciju

pre oko 1 sat

Osnovao nas je Krcun, idea nam je sponzor, prvi meč smo odigrali u Albaniji, 2011 smo nikli opet preko noći. Ko je smo mi sportsko društvo?
T

Trebinje

pre oko 1 sat

JEDAN JE KEVIN KAPITEN
T

Trebunjac

pre oko 1 sat

Dule im je naneo bola i bola a Kevin to pozlatio.
b

banence

pre oko 2 sata

vRH...TOP IGRAC VOLELI GA ILI NE VAN SERIJE KOSARKAS
+

+

pre oko 2 sata

Clanak iz kategorije "nek se loze Grobari"
c

cao cao

pre oko 2 sata

Iskompleksirani slave pantera, posto posle 8:0 i 0 trofeja, moraji da se raduju drugim klubovima. ZOC
Š

Šojić na mob

pre oko 2 sata

Slavimo i novi FMP pa sta sa tim, sto se toliko uzbudjavas Ćirko.
C

CDjKG1923

pre oko 2 sata

Alo blizanci, dosta bre. Pa je l vas tako vaspitali u komunizmu?
X

Xaxaxa

pre oko 1 sat

Brate, svaka cast na komentaru, fudbal, kosarka i ostali sportovi, ne igraju se samo u Bg! Ali najveca poenta je u tome, sto su ovde sve navijaci "blizanaca" , ali oni ne shvataju poentu tvog komentara i da si ti navijac Radnickog iz Kg i lupaju ti pluseve, jel to su sve deca koja su zadojena mrznjom! A sad ce poceti da lupaju minuse meni, a i da repliciraju sa decjom komentarima!
R

Reč je reč

pre oko 2 sata

Zvezda razbila Fener i jedva dva-tri teksta a sada kada je nakon produžetaka izgubila na jednu loptu od Barse 20 tekstova. Bravo sponzori.Dočekaše i vaši puleni svojih 5 minuta.
S

Slaba odbrana

pre oko 2 sata

Reč je reč-Nije lepo lagati,7 tekstova je bilo posle pobede nad Fenerom,sve je ispraćeno od generala Bolomboja do ekstaze Nede,samo nema ko to da pročita jer su turci zauzeti pljuvanjem po celi dan.Dovoljno je da udješ na crveno belu ikonicu i sve se vide.CRVENO BELU A NE CRNO BELU...
S

Sky888

pre oko 2 sata

Kevine Kevine PKK a i ti redakcijo.
J

Jodzer

pre oko 2 sata

Kakvo rivalstvo, ne pricajte gluposti, znamo svi sta su uzeli kevin, zeljko i ostali...
M

Milan Che

pre oko 2 sata

mene interesuje u kom svojstvu predsednik KSS sedi u produzetku klupe kk fmp? sta bi se desilo da je recimo jedan Danilovic tako sedeo na utakmicama Partizana?
P

Pixy

pre oko 2 sata

A kad se čekao početak utakmice da stigne Dodik, vlasnik KK Igokea?!
A

Auuuuufff

pre oko 1 sat

Kakvo ti pitanje postavljas? Covic kao predsednik KSS, nebitno sto Zvezda i Partizan nisu usli u EL preko lige KSS, ima pravo da prisustvuje utakmici nasih timova u Evropi, jel to su timovi iz Srbije! Jel je Krstic zamenik predsednika i jel je bio na utakmici Partizan-Bayern? Da sam na mestu Covica, prisustvovao bi svakoj utakmici Partizana iz inata, nego on covek nece, jel zna da bi mozda doslo do nekog incidenta, koji bi vas skupo kostao! Isto i Milija Vojinovic ima pravo da prisustvuje utakmicama u EL, kao predsednik ABA lige! Predsednik FSS ima pravo da prisustvuje utakmicama nasih ekipa u Evropi u fudbalu!
L

Lelemud

pre oko 1 sat

Daniloviću je predsednik KK Partizan, poznatiji kao Marli, poklonio Range Rovera. Hvala i doviđenja.
M

Mirijevac

pre 13 minuta

Došao im baksuz da gleda utakmicu i izmalerisao ih.
R

Rtttt

pre oko 2 sata

Sinoc je pokusano nanosenje teskih telesnih povreda,konkretno izbijanje oka treneru Barselone,i niko se jos o tome validan oglasio nije,a moze da se vodi i kao pokusaj ubistva sto nije zabelezeno na utakmicama evrolige do sada ,vec samo kod jednog domacina..Zamislite sta rade u aba,kls gde imaju svu logistiku,gde imaju ledja glavnog navijaca,au brateee
i

ima i novo

pre oko 2 sata

pustaju pse da trce po parketu..to jos ima u kolumbiji u nizim ligama..i ko je uneo zivotinju u arenu?
d

definitivno

pre oko 2 sata

opasno ste oboleli od mrznje prema zvezdi
@

@ima i novo

pre oko 2 sata

To je predsednik Kss-a

severna tribina

pre oko 1 sat

ima i novo..ja sam to poveo Vulina
Z

Zasto smo neslozni narod

pre oko 2 sata

Zasto se podrzava neki Panter protiv albanskog tima iz Zeleznika? Zasto vise ?!!
B

BUK

pre oko 2 sata

Vratio ih gde im je prirodno i mesto...posle sledećeg kola su ispod institucije
L

Lineker

pre oko 2 sata

Loša ti je matematika. Al dobro ipak si ti grobar
S

Sram bilo sve

pre oko 2 sata

Sto velicaju Pantera! Bez mene

RealNo1

pre oko 2 sata

Ради спин машинерија пуном паром. Али разумљиво, после очајних партија против Звезде, једна добра се мора прославити
P

Pa1

pre oko 2 sata

Nebitan lik. Ometlali smo ga prošle godine i to je to. Napred Zvezdo!
z

zzbzbz

pre oko 2 sata

dobro i? i mi vas pre 15 godina 35 razlike al to sad uopste nema veze. Ono sto se sada racuna je prskanje po svakom navijacu iz arene da ste jedva preziveli
Z

Zvezda 91

pre oko 2 sata

Drljavi majmun.
M

Mauro Tasoti

pre oko 2 sata

Bez obzira na to što smatram da je Panter u Partizanu bio preplaćen za ono što je pokazao na terenu, za ovo sinoć pred 20 hiljada onih koji ga otvoreno mrze ima svaki respekt.Onako odigrati,rešiti i poslati ih kući sve do jednog skenjane treba imati onu stvar.Bez namere da bilo koga ponizim ili likujem ali onako doći,razvlačiti i otići mirno i bez ijednog lošeg gesta prema protivniku,stvarno, kapa dole.
K

Kornjaca Rade

pre oko 2 sata

I ja isto ne bih pominjao vredjanje srpskih kosarkaskih legendi: Danilovica, Dordjevica, Obradovica, Vujosevica...ili onih koji nisu usli u legendu ali su svejedno ginuli za Srbiju kao npr. Macvan, Kecman....samo zato sto jedan bivsi politicar na celu zvezde kaze da su oni losi...Zato sledeci put kada budes hteo da pokazes kako si ti neutralan i fin i generalno protv vredjanja i nasilja, napisi lepo celu pricu, umesto da na jednu stranu stavis naivno vredjane jednog amerikanca, a na drugu stranu "da i ne pominjem" vredjanje srpskih kosarkasa, njihovih zena, dece itd...kao vasi idoli "Terza legenda" i "Coki dokrtor" kroz koje ste postali prilicno vesti u spinovanju! Inace jedan trener non stop poziva na ne vredjanje, isti onaj kojeg vi vredjate! I koji to predsednici vredjaju nekoga...nadji mi jedan primer! Objavite komentar
V

Vesely se srpski Rode

pre oko 2 sata

Srbin sam i drago mi je da su Punter i Jan resili ove izdajnike i scipetariju
S

Sever73

pre oko 2 sata

Kao prvo ti nisi Srbin niti ćeš ikada biti,ti možeš biti samo kroata ili to što si naveo šiptar to vam je u krvi!
@

@sever

pre oko 1 sat

Hahahaha.. Ako ste vi stub SrBstva onda nije niko srbin. Ne znam gde vam vodje piju vino? Ja mislim po hrvatskom primorju. I sa kim suruju. Petokraka sija i vama i jos se zovete crvena zvezda 🤣. Ironija. Ali u stvari svi su veci SRBI od vas a vi ste turski konjanici
L

Le Branko

pre oko 2 sata

Kako je moguce da Le Branko vam Srbije ne moze da sacuva nikoga ? Da li je do vazduha?
H

Haha

pre oko 2 sata

Iskreno kao navijacu Zvezde mnogo mi jao zao i navijaca Zvezde i navijaca Partizana. Opasna bolest vlada u nasem narodu. Panter vise nije deo Partizana i ne razumem vredjanje celu utakmicu, sto ga dodatno motivisalo, a navijace Partizana ne bi ni pominjao posle vredjanja Nedoviceve i Teo zene i cerke, to je vec bruka. Ovo prostacko ponasanje pocinje od predsednika, trenera i pojedinih igraca ovih klubova. Ako su predsednici to sto jesu, zar je moguce da treneri ne mogu da kazu "ej ljudi pa stanite vise sa vredjanjem igraca, porodica, zalosno deluje da ovakvi klubovi nemamu svoje navijacke pesme nego jedni pevaju Panteru, drugi o zenama. Tuga jednog drustva..
b

bljak

pre oko 2 sata

Nije ti smetalo madaru sto je isto pevano? strasno kakva je ovo zemlja licemera... kako mediji sve izokrecu
А

Алекса977

pre oko 2 sata

Друже, такво нам је друштво генерално. У свакој објави о Партизану све коментари Звездаша и обратно, и штета је што се такви коментари и објављују, ако се већ контролишу.
S

Slaba odbrana

pre oko 2 sata

Haha-A ponašanje Nedovićeve majke i žene mu ne spominješ,one šatro fine a jezik fino radi i prilično su ratoborne,čak bi da se biju,moglo bi se reći da imaju veća mu...da nego li Neda.Zna se vrlo dobro ko je pokrenuo skdandiranje,nema sada nazad koliko god bilo ružno,ništa se to neće promeniti...
K

Kornjaca Rade

pre oko 2 sata

I ja isto ne bih pominjao vredjanje srpskih kosarkaskih legendi: Danilovica, Dordjevica, Obradovica, Vujosevica...ili onih koji nisu usli u legendu ali su svejedno ginuli za Srbiju kao npr. Macvan, Kecman....samo zato sto jedan bivsi politicar na celu zvezde kaze da su oni losi...Zato sledeci put kada budes hteo da pokazes kako si ti neutralan i fin i generalno protv vredjanja i nasilja, napisi lepo celu pricu, umesto da na jednu stranu stavis naivno vredjane jednog amerikanca, a na drugu stranu "da i ne pominjem" vredjanje srpskih kosarkasa, njihovih zena, dece itd...kao vasi idoli "Terza legenda" i "Coki dokrtor" kroz koje ste postali prilicno vesti u spinovanju! Objavite komentar!
1

123455566

pre 32 minute

Kad je i koga Ostoja vredjao ili prozivao da mi je znati? Dok sa druge strane imas Covica koji godinama ne silazi sa televizija, raznih nazovi podkasta gde svaku priliku koristi da sarkasticno bocne da li Partizan,igrace , Ostoju, navijace itd... Takodje ZOC je ne znam koliko puta pozivao pred svaki derbi koji odigran na fer navijanje i sportsko ponasanje...u pripremnom periodu su navijaci opet nesto prozivali Covica i gospodju mu pa je Zeljko zajedno sa igracima izdao saopstenje da to ne podrzavaju i da zele da se navija za njih a ne prozivaju drugi.... tako da to sto radi Covic godinama izjednacavati sa Partizanom je ne moguce..
s

stoko jedna ogavna

pre oko 2 sata

i sinoc i jutros sve se pusta svojim glodarima moderatori, dok se cenzurisu navijaci zvezde pakosno pokvareno jadno od strane moderatora olosa bolesnog
s

smrdi bazdi

pre oko 2 sata

fmp
m

mandrak

pre oko 2 sata

svaka cast Panteru,mi teramo dalje..protiv Reala opusteno a u Zelenoj sumi tuca da bude,Zalgiris je pravi test,ako budemo uspeli da dobijemo ,tamo onda smo preozbiljna ekipa
p

psyhhodelija

pre oko 2 sata

Panter kapiten za 4 godine samo jedan trofej u partizanu...Frustracije teške je dobio...Morao je da ode u Barselonu da bi prekinuo seriju poraza od Zvezde...Kad misli partizan da uradi to isto? Hvala Kevine za Bursu i za tuču koju si pokrenuo protiv Reala u Madridu i izbacio partizan..Na sve to 2.7 miliona si im uzeo....Jel pričao neko o partiji Kampaca protiv partizana? Gudurić u areni ? 8-0 Kevine,uspeo si...
G

Grs90

pre oko 2 sata

Nije 4 nego 3 sezone.... Pises nesto sto ne znas ...ne znas osnovne stvari
D

Darko11193

pre oko 2 sata

3 godine panteru iz železnika al dobro ti pratis kosarku od 2011 nije ti za zameriti. A to sto slavis Aba titulu sa duplo vise bacanja i provokacijom Lazarevića da izbaci nama 2 najboljeg igraca nanelija i sudije urosa Nikolica, obrknezevica, Jovica koji prekidaju utakmicu koju ste izgubili 12 razlike i onda iza ponoći se vraca devojcica uros nikolic i proglašava pobedu od 20-0 i Jovicica koji u prvoj utakmici kls cirkus lige poništava cist Kos ledja i svira bacanja za FMP i Resava vam utakmicu to vama panterima sluzi na cast i govori kakvi ste vi ljudi
S

Slaba odbrana

pre oko 2 sata

psyhhodelija-Jesi li se isplakao,burna noć.
V

Vračar

pre oko 3 sata

Po ovim komentarima se vidi koliko ste strepeli od moguće četvrte pobede Zvezde za redom. Pao vam je težak kamen sa .…
d

dexiko

pre oko 3 sata

Prošle godine pogrešno korišten u partizana.On je dvojka koja je prenosila loptu umesto pleja i gubio snagu.Takođe mnogi komentarišu na osnovu jedne utakmice.Pre ovog meča panter jako slabe procente imo.
P

PedjaPFCCCC

pre oko 3 sata

Boli a ? Pa mora da boli. Bravo Kevine , Bravo Veseli ;) Ae lupajte minuse me me kme kme
Č

Čubura

pre oko 2 sata

A šta ti znači ova reč ,,ae".
L

LjubiteljMegaVizure

pre oko 3 sata

Nosim se mislju kad procitam 8-0 kako nijedan novinar ne napise kako se desila ta poslednja pobeda, jer je to kuriozitet koji se nece nikad vise ponoviti- gostujuca ekipa dobija mec jer su domacini izasli iz hale i otisli kucama, sudije iz civilki se vracaju u svlacionicu i oblace se i onda kao se ceka ekipa Partizana da se vrati na parket. Nevezano za to sto je Zvezda dobila 7 meceva zaredom, to im svaka cast, i u toj osmoj mi se cini da je bilo par poena prednosti za kkp znaci rezultatski egal, neukusno je barem po meni racunati 8-0.
A

Apocalipto

pre oko 3 sata

U trenutku kada su pobegli sa parketa bilo je 57-45 za Partizan, najveća razlika do tada! Samo da podsetim...
L

LjubjteljMegaVizure

pre oko 2 sata

Moja greska onda, eto 12 razlike pre prekida. I dobijen mec za zelenim stolom kao da se to svakodnevno desava. Prosle godine nije bitno mesta u El nego u Aba, sad je bitno sta je u El a Aba se raspada i nije bitna...
a

av zvezda

pre oko 3 sata

Zasto krijete da je trener Baselone pogodjen u glavu tvrdim predmetom sto se i vidi jasno momenat na snimku meca?Da ne bi av zvezdi hala bila ispraznjena za sledeci mec?
a

ajde

pre oko 3 sata

idi pisi pisma bodirogi mukice

severna tribina

pre oko 3 sata

Poslao sam bratu Penjaroli par desetina hiljada evra da ne dize glas oko toga ,i izvinjenje pismenim putem..i nije cinkara brat Penjarola,ako sutnem ovo grka dovodim njega.
G

Gost1717

pre oko 3 sata

Javi Saviću, on je glavna drukara, trener to nije pomenuo, ni Barsa, ali on jedva čeka.
@

@ajde

pre oko 3 sata

Zna se ko pise pisma i non stop gostuje od tv-tv.
L

Lažna avangarda

pre oko 3 sata

Sva sreća da je sinoć Zvezda izgubila , jer bi se od silnih srčanih udara naglo prepolovio stočni fond u Srbiji .... 👍
D

Darko11193

pre oko 3 sata

Sad samo čekam komentar Jakovljevića, andjusa, vlada Đurovica i njegovog sina. Silan si kapitenu plasete se i kad spavaju a da nisu imali urosa Nikolica, obrknezevica, Jovica i drugih uzeo bi prosle godine i Aba i kls al nema veze ona jedna Aba i sezona u el nece panteri doživeti nikad ni sa silnim vodjinim milionima
V

Vračar

pre oko 2 sata

Manje droge,vina,piva i ostalih derivata,imaj meru,vidiš da pišeš gluposti.
s

samo neka ih izjeda

pre oko 3 sata

Neka se zapamti kako smo im za kratko vreme nabili komplekse i naterali da navijaju za Barselonu vise nego sto navijaju za svoj klub, izjeda ih kompleks
n

nema dalje

pre oko 3 sata

dostizete dno,kompleksi su jaki
b

bugiber

pre oko 3 sata

Sta kaze Vlada Djurovic ???
I

Ivan79

pre oko 3 sata

Panter je odlican igrac i kada otvori dobro utakmicu kao sto je sinoc svakoj ekipi moze da ubaci izmedju 20 i 30 poena. Cak je i zasticeni u evro ligi nego sto je bio u aba gde ga je cesto sitnim a i krupnim faulovima koji cesto nisu ni svirani najvise od Lazica ispadao iz ritma.
m

mukice

pre oko 3 sata

haahha pa sto u El protiv zvezde nije davao ovoliko poena ako u aba nije zasticen?
s

sta je sa mozgom

pre oko 3 sata

ahahahahha pa sto ste ga oterali kada je tako dobar?
m

muke tvoje

pre oko 3 sata

Ako je zasticen sto u evroligi protiv zvezde nije davao? nego ga je Avramovic spasavao
E

Eeeeee

pre oko 3 sata

Otvorio sinoć i to je to za ovu sezonu.Ds Yago nije šutao bila bi druga priča.
N

Najjači -

pre oko 3 sata

Utisak je kako doktor gledao mlade snage za dobrobit Srpske kosarke🙂
Č

Čak

pre oko 3 sata

Ni kostolamac Lazić nije uspeo nista, a tek kako je izlomio Dobrića levo, pa desno,pa opet levo i trojka 🤣
J

Jones

pre oko 2 sata

Bitno da nije lomio prethodne 3 godine. Sad nek radi šta hoće.

bebs

pre oko 3 sata

morao lik da predje u Barsu da bi nas negde dkbio. svaka cast na tekstovima inace, i juce i danas
r

rea

pre oko 3 sata

Ove sezone je kraj.
0

011

pre oko 3 sata

Nije uspeo prosle godine da srusi mezimicu,ali jeste godinu pre. Tako da mu je realno Zvezdana redovna musterija.
b

bljak

pre oko 4 sata

jadno jadno najjadnije, sto o kampacu niste pisali posle poraza Igokeje2?On je unistio njih, sprdao se sa njima e to vam je to vase novinarstvo
N

Nemar

pre oko 3 sata

Sponzori malog kluba,inače imao "kamerunac" sreće što Lazić nije fit, dok je igrao ovaj nije znao gde se nalazi...
P

Pa

pre oko 3 sata

Pisali da je sramota sto igrao za Real iako je bio kažnjen, pa usvojili zalbu da moze da igra, kako to mislis da nisu pisali.
G

Graham Twain

pre oko 3 sata

Majstore kampaco je dao 8 poena i takodje real su bili domacini
s

sta bi

pre oko 4 sata

jadno jadno najjadnije, sto o kampacu niste pisali posle poraza Igokeje2?On je unistio njih, sprdao se sa njima
e

exe

pre oko 4 sata

lako je igrati u Barseloni i puniti jsd a o kompleksima iz prosle sezone da ne pričamo
R

Realan 2

pre oko 4 sata

Fmp....
M

Mrkivuk

pre oko 4 sata

Ispratili smo mi toga rivala sa jednim trofejom za 3 godine i napravili mu sliku kod njegovih navijača da je glavni krivac za sve. (Jel naravno 8-0 trener ne može da bude kriv)
Ш

Шта кажу бројке?

pre oko 4 sata

Јесу ли ово Пантер и Весели дали Звезди 45 поена? С колико је одговорио Милер-МекИнтајер? Колико убацише сва 3 Пешићева репрезентативца из Звезде: Плавшић, Добрић и Давидовац, које је повео на ОИ пре Вукчевића, Смаилагића и Покушевског, 3 играча с НБА искуством?
ц

црно на бело

pre oko 3 sata

Нико не пише о стартној петорци са којом је кренуо Сферопулос?Где је интерес српске кошарке?😃
N

Nemar

pre oko 3 sata

Koliko ste samo glupi i jadni crni kukavci koji ne vide dalje od svog nosa. Za vas je dijagnoza: TEŠKA DUŠEVNA ZAOSTALOST!
D

Drvo

pre oko 1 sat

Brojke kažu da smo drugi, a vi negde dole dole dooooole daleeekooooooo, ne vidi Drvo tako daleko, đe ste ba?
U

U Tem Denveru

pre oko 4 sata

Mislim da ni pantic, tegi i ostoja nisu sinoc bili srecni kao redakcija mozzart beta. Ajmo danas, ne sme ispod 20 tekstova, samo pumpaj
s

sasa70

pre oko 4 sata

a saopstenja od dr excela ti je slast da citas i danju i nocu!!!!!
J

Jadni jsd

pre oko 4 sata

kada. moraju da se mole Barseloni ,da navijaju za barselonu e to su muke njihove i njihov kompleks
c

cirkus

pre oko 4 sata

Iju pa gde je bio ovakav tekst o Guduricu kada je unistio partizan u areni? ah da
J

Jadni jsd

pre oko 4 sata

kada. moraju da se mole Barseloni ,da navijaju za barselonu e to su muke njihove i njihov kompleks
I

I

pre oko 3 sata

Sta sa tim vi se molite FMP-U već 13 godina, i sta sa tim, teraj dalje.
J

Jadni jsd

pre oko 4 sata

kada. moraju da se mole Barseloni ,da navijaju za barselonu e to su muke njihove i njihov kompleks
З

Зокс

pre oko 2 sata

Јок ето навијаћемо за ФМП
S

Slaba odbrana

pre oko 4 sata

Home alone...KEVINE...
n

nema dalje

pre oko 4 sata

Koliko ih belelo sto je zvezda bila prva na el tabeli, jer znaju da sva njihova iluzija o jsd instituciji koja jedino moze da pobedjuje u Evroligi bi se razbila u paramparcad.. koje komplekse im je zvezda nabila to je neverovatno, zato i ovakvi tekstovi, cisti kompleksi i frustracije
E

Exe

pre oko 4 sata

Gde je tekst o kampacu kada je sad ponovo unistio vas jsd? ah da nema toga, koliko malicioznosti prema zvezdi ovo je fascinantno
D

Dokle

pre oko 4 sata

ali dokle više ovo potenciranje nekog Pantera? Grebali vas klikovi više pričajte o našim domaćim klincima. panter je odlican igrac niko ne spori i zvezdin rival kao takav ali totalno nebitan lik. kad je partizanu bio potreban nigde ga nije bilo, i sad kao panter ovo ono. Uzdizite malo nase mlade domace igrace aman vise otici ce nam kosarka u nepovrat zbog laznih heroja.
@

@ssss

pre oko 3 sata

Pa kad je igrao Partizan bilo je brdo tekstova o Pokuševskom koji je odigrao odličnu utakmicu.Ne može novinar sad da piše hvalospeve o srpskim igračima kada su odigrali užasno.I to u klubu koji forsira samo srpske igraće,dok je Pokuševski odigrao u KK Kamerun.Toliko o srpskim igračima.Doduše bio bih nepravedan prema Kalini koji je igračina ali je već u poznim godinama i srpska košarka od njega više neće imati koristi.Uzgred i tog Kalinu je Željko oblikovao kao i grača.
n

nema dalje

pre oko 4 sata

jel vam je ovo najveca pobeda? tolike komplelsi su vam nabijeni za onu proslu sezonu da se molite barseloni da vam pomogne eto toliko ste propali
b

bas jadno

pre oko 4 sata

mnogo jadno je ovo sto radite .. nema dalje
b

bljak

pre oko 4 sata

koliko su ovi tekstovi jadni, i kampaco je unistio Jsd pa niko o tome ne pise, Guduric svaki put pa se o tome ne pridaje paznja, ovo je cisto pokazivanje kompleksa prema zvezdi
S

Smile

pre oko 3 sata

Bljak si i komentari su ti takvi. Kampaca nisu vređali, a Pantera cela hala konstantno. U svakom meču laziću se ne svira nekoliko faulova nad njim, sinoć je bio i jedan nesportski kada ga nekoliko metara gura telom, bez namere da izbije loptu.
O

Ognjeeeen

pre oko 4 sata

Kako je gazda iz Zeleznika, zna li se sta?
V

Vračar

pre oko 2 sata

Odlično,postao je predsednik kss ako nisi obavešten.
T

Tata Martino

pre oko 4 sata

Juče na moj komentar da treba ići sa izuzetno jakim ulogom na plus poene na ovoj utakmici, dobio sam 7 pluseva i 51 minusa! Veliki stručnjaci, zbog takvih likova, kladionice niču na svakom ćošku! Granica je bila samo 156.5. Lagana zarada.