Obećanje Zvezdana Terzića: Maksimović ne ide ispod 20.000.000 evra!

Vreme čitanja: 2min | sub. 19.10.24. | 08:51

“Zvalo me sedam, osam ozbiljnih klubova, rekao sam im da je to formirana cena”, poručio generalni direktor crveno-belih

Mladi vezista Andrija Maksimović neće otići iz Crvene zvezda za obeštećenje manje od 20 miliona evra. To je najavio generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić gostujući u podkastu “Miljanov korner”. On je dodao da ga je sedam, osam klubova već zvalo da se raspituje za jednog od najtalentovanijih igrača Evrope, i pokazalo spremnost da plati pomenutu cifru.

Inostrani mediji već danima pišu u novom reprezentativcu Srbije kao vrućoj robi. Do sada su se ga potencijalne sredine najviše pominjali Liverpul, Borusija iz Dortmunda i Juventus. “Zvalo me je sedam, osam ozbiljnih klubova. Po propisima još ne može da ide, tek u junu puni 18 godina. Još uvek nema formiranu cenu, ali to neće biti ispod 20.000.000 evra – i oni su spremni da plate taj iznos, plus bonuse. Sve je to hrabrost naše klupske politike, gde smo verovali u njega, stavili ga da igra derbi, da igra u Milanu”, rekao je Zvezdan Terzić u “Miljanom korneru”.

Izabrane vesti

Crvena zvezda iza sebe ima dva poraza u Ligi šampiona, a ispred sebe vrlo nezgodan raspored. Gostovanje Monaku, pa susret sa Barselonom. Ipak, na Marakani ne gube veru da mogu dalje.

“Imali smo sastanak pre neki dan. Rekao sam treneru Milojeviću: Vlado, daj da iskoristimo Ligu šampiona i promovišemo ove klince. Nije samo Maksimović. Imamo Adema Avdića i Veljka Milosavljevića. To su tri top talenta kakve Zvezda nije imala od kada sam ja u klubu. On je bio miran, rekao mi je da sačekam. Imamo nezgodan raspored, ali Milojević i dalje verujem da može da osvoji sedma ili osam bodova. Na kraju imamo mečeve gde možemo da se nadamo pobedama. PSV kod kuće, Jang Bojs na strani. Mi po svemu ne pripadamo Ligi šampiona, kada govorimo o budžetu. Uspeh je što igramo to takmičenje, ali imako za cilj da prođemo dalje”, rekao je između ostalog Zvezdan Terzić.

U pomenutoj emisiji prvi čovek Crvene zvezde govorio je i o rezultatima Dragana Stojkovića Piksija, Partizanu, Aleksandru Vučiću...




tagovi

Zvezdan TerzićAndrija Maksimović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara