Komentari na vest

KRAJ: Mladost – Partizan 1:3

P

Pppp

pre 15 dana

41min i Mujakic koji kao stoper gleda akciju i ne sto kasni nego nece ni da potrci da pokrije igraca... Najgori stoper koga sam gledao u Partizanu. A evo, isti tim protiv najjaceg tima trenutno bez Stanoja vec bolje. U modernom fudbalu trener je 50% tima jer su danas igraci samo roboti koji rade sta im je strucni tim spremio jer je lopta brza od tela pa pozicioniranje taktika i kretanje daju vise timu nego talenat nazalost.
N

Nesa N.

pre 16 dana

Zahid ,Filipovic i Obradovic nezasluzuju mesto u ekipi , sredina terena nepostoji, ovo cuvanje lopte od strane poslednje linije je zadatak sredine ali badava koliko se jedni bore toliko Zahid upropasti ,prosto zastareli tip fudbalera, Halulua na beku .
S

Skeva123

pre 16 dana

Ako se ovako nastavi Aleksandar Pejovic ce biti najbolji strelac lige. ima 6 golova, a 5 sa penala. Ovde pricaju Lalat preporodio Mladost, a kad god je gusto penal ni za sta dobijaju. Treba i drugi treneri malo vise da hvale predsednika imali bi vise penala. Zasada su Penalucani uprednosti u odnosu na druge ekipe.
D

Dževad ptekazi

pre 16 dana

Igramo kao Barsa
m

macke

pre 16 dana

ako Lalat progovori, odoše mandovi u drugu ligu
r

riđobradi

pre 16 dana

Koja je Srbija cig....a država.Predsednikov klub od 92.000.000 budžeta i već 3 penala u korist, a FKP već 3 penala protiv.....Nije ni čudo što su zadnje 2 godine završili kao poslednji u grupama u evro takmičenjima.Krađa i lopovluk tamo ne prolaze. PS samo nek smo drknuli ovog bednika koji je kao trener Radničkog išao na zvezdine utakmice u zvezdinom dresu
5

500550

pre 16 dana

Čovke i Terzinjo su ti unistili mladost 😂😂😂
1

12345m12345

pre 16 dana

ako je poslednje mesto u grupi lige sampiona znaci kradju u domacem prvenstvu, kako komentarises to sto ste poslednju ligu sampiona zavrsili sa 0-0-6 a u trenutku velike dominacije?
@

@1234

pre 16 dana

Da Partizan, je u sezoni 2010/11 imao 0 bodova u grupnoj fazi LS. A kako komentarises ti druze podatak da je CZ u sezoni 2007/08 u grupnoj fazi 2-rugog po kvalitetu takmicenja LU, za vrsila na POSLEDNJRM MJESTU sa 0 -NULA- BODOVA.
n

nesko pesko

pre 16 dana

Debeli vepar nesko prodao, svi znaju
I

Ipswich

pre 16 dana

Arena = TV Partizanov vesnik.
N

NK Partizan 04

pre 16 dana

Hvala ti Tralalatoviću ti ćeš biti sledeći trener kada ode Savo.
F

FC Partizan-NK CZ

pre 16 dana

Hvala svim ovim komentatorima Mozzart portala, sto nas prosvijecuju ovdje kako su bivsi fudbeleri CZ;Nenad Lalatovic, koji je bio i trener i bivsi golman CZ Sasa Stamenkovic, po dogovoru pustili 3 boda Partizanu.
М

Марлоне

pre 16 dana

Други гол одбрана стоји и гледа како Јовановић пролази. Одбрамбени играчи не праве никакав напор да барем направе притисак на нападача при шуту. Десни одбрамбени гледа како лопта пролази ка нападачу и умјесто да потрчи он се зауставља.
D

Darko11193

pre 16 dana

Samo pogledajte broj penala za kucanje od kad je lalat dosao, u svakom timu koji je vodio isti obrazac samo penali i onda je lako imati dobre rezultate a kad ode negde napolje odma ga teraju. Isto kao i FK Rio zvezda tinto sa penalima moze sve, a u Evropi ih sačekaju giganti Omonija, Haifa, serif i Jang Bojs najkorumpiranija liga sve se zna unapred 5 godina od beton lige do super lige smesno
V

Vlax

pre 16 dana

Jedanaest bodova prednosti i vreče zbog vođstva Partizana. Pustio nas Lalatović? Fascinantno je koliko nas se plaše, čak i ovako jadnih i uništenih igrački i finansijski.
B

B. Grobar

pre 16 dana

Ono sto su vucelic, vazura, iliev, zecevic.....za Partizan van terena, to je ono diletantsko zlo od kondicionog trenera, na terenu.
D

Drndo

pre 16 dana

U pravu su grobari kada kazu da nam je liga cirkuzantska...ova utakmica nam je dokaz tome...Ovi primise dva gola pa poceli da igraju,cim na pritisak dosli do penala i gola opet stali da prime treci pa opet krenuli da igraju..da slucajno ne ugroze pobedu Partizana. I onda oni posle pricaju nekome nesto...

Kalčopolista®

pre 16 dana

Da li je ovo treca uzastopna utakmice u kojoj sviraju penal protiv Partizana?
1

12345m12345

pre 16 dana

pa sto pravite penale? jel neki bio neregularan mozda?

VecaBg1971

pre 16 dana

I vi grobari neki derbi da dobijete ove sezone.
G

Grupa JNA

pre 16 dana

Uprava je dovela kvalitetne igrace i to se sada vidi, igramo kao Barsa samo sto Samrok Stanoje ne ume da ih koristi, Vazura Ilijev i Savo dobitna kombinacija Kao Alek Ivica i Ostoja, trebaju nam sposobni ljudi
P

Ppp

pre 16 dana

Ako ne izbaci Antica izgubiće,dečko stvara gol šanse za Mladost....Ko sve danas igra fudbal, još prima lovu....
G

Gost ali bukvalno

pre 16 dana

Kakav faul za groblje. Antić sa dve ruke drži igrača, ovaj se okreće i Antić pada - faul za groblje..
R

Redmond

pre 16 dana

Mnogo providno. Jedan poziv menja sve. Nk partizan mora da pobedi da ne bi upao u klinicku smrt. Da je sve regularno ne bi imao sta da trazi.
N

Nekoizmase77

pre 16 dana

Taj poziv je odlučio i da vi budete prvi zadnjih 6 godina. Providno
М

Марлоне

pre 16 dana

Други гол јако сумњив, одбрана се споро и нективно креће, те гледа како Јовановић пролази и даје гол. Од два централна одбрамбена играча ниједан није направио напор, камо ли да потрчи, пресјече, уклиже, направи притисак, било шта, већ гледају како нападач пролази и даје гол.
Р

Реално

pre 16 dana

Нек' се помери ваш вођа навијача и све ћа бити ОК.
Z

Zelen

pre 16 dana

Taj poziv znaci da Cz ima vasiona ekipu za ove kmekavce i cmizdravce preko puta i to poslednjih desetak sezona a to sto se njima vraca karma posle otimanja za vreme zutih lopurda to je vec druga prica,,,,,
G

Gost ali bukvalno

pre 16 dana

Znači ovako. Nas Mladost namučila, jedva smo bod uzeli. Mi razmintirali zaribali valjak ali taj valjak razbi Mladost... I posle kažu kako se protiv njih kidaju a mi igramo prijateljske.
@

@

pre 16 dana

Pa kad ih lalat vodi
K

Kao gost

pre 16 dana

Mladost,slabo nešto,možda tako treba
1

12345m12345

pre 16 dana

sto lalat ne sme da napadne? ko je naredio da bas danas zaborave da igraju fudbal?
m

mislim da

pre 16 dana

Da Lalat nikoga nije napadao sve ove ppbede i ni sam ne zbam kako su vezali 5 pobeda bukvalno na neku foru pobedjuju.
K

KOJA RADOST

pre 16 dana

grobara kako su srecni protiv Mladosti hahaha.
G

Grupa JNA

pre 16 dana

Problem nije u Vezuri vec u ser Stanoju Samtoku koji nije znao da vodi ekipu i ovim (ne)placenim navijacima, kojima smeta uprava koju ne mogu da kontrolisu
М

Марлоне

pre 16 dana

Ко је довео Станоја?
H

Hacker

pre 16 dana

Kao navijac Partizana ovo je namesteno 1/1. Jedan poziv menja sve.
G

Gost ali bukvalno

pre 16 dana

A Mladost odjednom zaboravila da igra?
Ц

ЦЗ НС

pre 16 dana

Не може се рећи да је Младост и при побједама играла посебно лепршаво и нападачки. Првенствено их краси дисциплинованост у одбрани, препознатљивост екипа које води Лалатовић!
S

Stanojevic Sasa

pre 16 dana

Pa ove igrace sam ja doveo... sad resetaju mreze. Nisam se prodao. Nisam. Kome?
c

cirkus

pre 16 dana

Mladost je morala da se skloni, stigla komanda
L

Lelelalate

pre 16 dana

Lele al se raduju pobedi nakon 2 meseca,ma vi ste šampioni svega .10.mesto negde donosi i titulu🤣🤣
z

zemlJa bez logike

pre 16 dana

Dokle više ovi Lučani, dokle više seoski fudbal u najvišem rangu, dokle više klubovi bez navijača i publike, dokle više naopakost do naopakosti???
C

Cipiripi LE2

pre 16 dana

I sad primaju gol u nadoknadi i ides na poluvreme, kad ti najvise treba trener sa iskustvom da kaze sta treba igracima u svlacionici oni ce biti bez trenera jer nije imao hrabrosti da sedne na klupu protiv Lalatovica
C

Cisto da se ne opuste

pre 16 dana

Penal u 45 izmisljen i sramotan
p

podesen

pre 16 dana

Ovaj Mujakic je Stanojev trojanski konj,to je kiksara svetska.Gde ga nadjose mila majko.
S

SeoB

pre 16 dana

Zašto? Pa vi ste, uz pomoć vaših novinara i sudijskih eksperata, izmislili termin - kontakta je bilo. Da li se sećaš onog penala koji je "napravio" Katai? Ili oni penali i slobodni udarci duboko u sudijskoj nadoknadi? Samo je bilo bitno da se stvori gužva, a u gužvi naravno da ima kontakta, i da igrač Partizana padne.
G

Grupa JNA

pre 16 dana

Vredjaju Zecevica samo zato sto nece da placa navijace, iz istog razloga vredjaju i Vazuru
V

Vazura,

pre 16 dana

Iskuliraj i odlazi iz kluba!
G

Grupa JNA

pre 16 dana

Zbog takvih kao ti Partizan se i raspada, neradnici koji nemaju dva zuba u glavi a traze da ih Partizan placa sto navijuju???? Terate upravu koja se bori i koja finansira klub redovno plate i sve a ne igra se evropa vec 2-3 godine
R

Realni Arth

pre 16 dana

Bravo za navijanje, e tako se bodri klub, mi smo 6 godina sve vreme bodrili Zvezdu bez obzira na vasu dominaciju. Ja vas ne razumem zasto ih ne bodrite i na JNA? Skandirate protiv uprave i bodrite tim, mada ruku na srce zaista losu odbranu imate, ma uzas, svaka lopta na sesnaest rizicno. Nama su Lucanci otkinuli dva boda, zamalo da nas dobiju, jer su vodili 2:0, ali protiv vas izgleda mislili da ce vas dobiti ofanzivnijom igrom i opekli se. Mujakic i ovaj Jurcevic zlo koja traje ko da ne postoje, a kad dodirnu loptu to je tek ili penal ili mrtva sansa za protivnika. Pozdrav!
B

BokiUSA

pre 16 dana

Mladost dobra iskusna ekipa. Jedino sto su danas zaboravili da igraju fudbal...
Г

Горан Гоги

pre 16 dana

Ма кад год затреба ту је нешко миловановоћ....
B

Bok

pre 16 dana

Ovaj Mujakić je genije. Kada u zadnjoj sekundi napraviš onakav penal, ako je uopšte i bio, onda mora nemaš ni gram mozga u glavi. Kažem ako je penal i bio, jer u Partizanovom šesnestercu ako igrač padne i pri tome ispusti krik ranjene zvijeri, tu je penal vrlo izvjestan. Pa čim je pustio urlik mora da ga boli i da je to penal.
G

Grupa JNA

pre 16 dana

Cim nema Nahta penzionera da gusi igru, mi igramo kao Barsa
1

12345m12345

pre 16 dana

i bolje od barse igrate... to se i u derbiju videlo kada je u drugom poluvremenu izasao natho... uopste niste primili jos dva gola...
i

ime gosta

pre 16 dana

Mladost kao da je Real, svaka tekma penal
1

11212

pre 16 dana

Реално полувреме је требало да буде 2:2 или 3:2 за младост, два зицера су промашили чиста
z

zalerp

pre 16 dana

Vazura za kraj da uzme lovu, ovo ide 2-1 prelaz
S

Smislov

pre 16 dana

Luzeri će i ovo izgubiti. Umjesto da vode 4 razlike, u zadnjoj minuti prave penal nad igračem koji nije u prilici da napravi ništa konkretno. Naravno napadač jedva čeka kontakt, a i sudija koji se kao i ostali iživljava nad Partizanom, kao da će ovo trajati do vijeka. Nevjerovatno je koliko Partizan ima neinteligentnih i priglupih igrača koji ni iz čega daju šansu protivniku da se vrati u igru. Meni bi bilo iznenađenje da Partizan i ovo ne izgubi.
G

Grupa JNA

pre 16 dana

Nije Vazura kriv sto pravimo glupe penale, Jovanovic bolje da brani a ne da proziva drzavu
M

Mr.No

pre 16 dana

Ubeđen sam da si ti Vazura lično . Kakvi hvalospevi i 15 ostavljenih komentara u kojima se veliča igra tima a omalovažava bivši trener.
J

Jagodina navija za Zvezfu

pre 16 dana

Šta je tačno pokazivao B. Vukašinović na sat posle šuta Zubairua? 2 smesne intervencije Mujakića, još nikad nisam video da Jovanović onoliko kreće u stranu pre šuta Pejovića.. Jako sumnjivih poslednjih 5 minuta, kao da su namestili 3+ prvo
Z

Zbunjen

pre 16 dana

Koliko treba Jovanoviću zicera da bi dao neki gol..pitam za druga...a, da.. Mujakiću sine..ti si prava gol mašina..
G

GostRadan

pre 16 dana

Kakav penal. Ovog Mujakica oterati na poluvremenu. On, Filipovic i Kalulu ocajni. Djordja Jovanovica tu ne racunam, on je van konkurencije.
+

+

pre 16 dana

Interesantno kako Grobari ne pisu nista za onaj nestvaran promasaj Jovanovica, a ovamo su orkestrirano napali Jovica za sansu protiv Spanije
9

95

pre 16 dana

Meni je najjači utisak navijanje grobara. Celo poluvreme neko vredjanje i psovanje. Oko tog kluba je mnogo negativna atmosfera. U fudbalu i u košarci
д

да је мен

pre 16 dana

само знати гдје ископаше мујакића мајко мила па овај неби могао ни да игра у гошк габела
c

cv

pre 16 dana

mora li ovako cirkus penal za lalata.
O

Opp

pre 16 dana

Antić i Mujakić, zločin koji traje...nema gorih u našoj istoriji, šta je Stanojević video u ovom Muji, to samo Bog zna. Bukva čovek.
D

Dirk 41

pre 16 dana

Video je zaradu
D

Da se čovek

pre 16 dana

Prekrsti i rukama i nogama..aman više ..šta će kalulu u timu to ne verujem da je nekom jasno..jel ima neki ugovor gde mora da igra ili šta..taj čovek nema šta da pruži..mi igramo sa 10 igrača konstantno..
Z

Zevs sa Kosmaja

pre 16 dana

Nas fudbal je tuga,nasa liga. Ovo se ne moze gledati.Na tribinama sem derbija i N.Pazara ,ima po 300 gledalaca. Uzbudjenja,lepe igre,poteza nigde. Nekada sam znao sve igrace C.Z i Partizana,igrace Vojvodine,sada uzas.Nasa liga je toliko slaba,da dzaba Zvezdi tim od 100 milona,kada nema protiv koga da igra.Treba nam jak Partizan,Vojvodina,KG,Nis,N.Pazar,gradovi sa publikom.Treba nam liga od 10 klubova max.
N

Nexe

pre 16 dana

Kako od jednom Mladost nezna da igra, i zicere čak i prazan gol da pogodi plus skidaju gaće. A sa druge strane partizan preko noći postaje Real. Opet će mu navući drugo mesto, umesto plej auta!
G

Gostgost

pre 16 dana

Kako sudi Minakovic, faul nad golmanom Partizana kad te on udari pesnicom u glavu. Malog Cirica polomise u sesnaestercu, ali nema penala. Ovo izgleda moraju nekome nogu da slome, pa ce tad mozda da bude penal za Mladost. Ali mozda.
P

Pobeda je resenje

pre 16 dana

Ovo je zaista smesno moraju blizanci da se guraju ne sme Partizan da bude na sredini tabele i da potpuno ostane bez Evrope.Isto ovako bi se i Zvezda gurala da je obrnuta situacija sta ces Beogradizacija Srbije odnosno Beogradski pasaluk.Sportski pozdrav sa juga Srbije.
R

Repac Plandište

pre 16 dana

Lele,lele kakvo zatvaranje. Vazura je odavno za aps ali i Nesku je tu mesto. Sa ovim su se složili...
y

yui

pre 16 dana

da se vi pitate Partizan ne bi smeo cele sezone da pobedi...i ovakav Partizan vam trn u oku
N

Nenad B.

pre 16 dana

Ima li tu mesta i za Lalata?
R

Repac Plandište

pre 16 dana

Ima, ima i za Lalata ali glavni ugovarač je Neško. Sa ovim su se složili..
N

Nenad B.

pre 16 dana

A za golmana Stamenkovića, i on mi je sumnjiv ili možda nije?
R

Repac Plandište

pre 16 dana

Ne znam bas za Stamenkovića. Obično bude uključeno nekoliko igrača, ne svi, ne javno. Ne znam ali mozda, i oni koji nisu direktno uključeni ne mogu da ne vide. Sa ovim su se složili....
N

Nenad1246

pre 16 dana

Dobro je pušta Lalat da više nekukaju kako protiv njih igraju fudbal.
C

Cajo

pre 16 dana

Vidjećemo na kraju da li si baš toliko pametan koliko misliš da jesi. Baš on da pusti, to je kao da je pustio onaj što se krio od Interpola 3 godine.
L

Logitech

pre 16 dana

Opaa 2:0. Ali eventualna pobeda me ne raduje, jer onda od promene uprave nece biti nista, bolje da ekipa gubi i prosipa bodove do tog famoznog 11. oktobra, pa posle sa novom upravom da krene renesansa.
T

Tarzan

pre 16 dana

Sve je ovo providno,samo nastavite tako.
R

Redmond

pre 16 dana

A da nije providno onih vasih nedavnih 0:4? Ej bre, 8 godina ne mozete da pobedite u Humskoj, vise od 10 godina niste pobedili barem 2 gola razlike, a sad odjednom 4:0 . Ne mozete da pobedite ovu istu Mladost od koje ste jos i gubili, i one neke Tortiljerose na pripremama, a ovo ti providno. Cuti, ne brukaj se.
N

Nenad1246

pre 16 dana

Zbog vas paćenika Miloje nije trebao da ih zaustavi na samo 4. Zaslužujete sve što vam se dešava.
O

O Boze

pre 16 dana

Mladost odjednom zaboravila da igra! Protiv Zvezde poginuli!
J

Jaojao

pre 16 dana

Narikače jedne, bre ne sme niko popreko da vas pogleda a ne da neko izgine na terenu protiv vas. To što ste nesposobni u ovakvoj ligi koja vam je podređena da budete dominantni to je vaš problem, a ne timova koji su vam filijala. Kad bi se protiv zvezde smelo suditi dva penala zaredom?!
j

juik

pre 16 dana

I ponovo sviran penal protiv Partizana. Ovoliko penala protiv Zvezde nije sudjeno zajedno 10 godina, a kamoli u jednoj sezoni...
G

Gost555

pre 16 dana

Imam osecaj da cemo izgubiti i u Lucanima.
S

SSSR

pre 16 dana

Utakmica dva avetinjska kluba.
J

Jaa

pre 16 dana

Jedan jedva pobedio mocni Zeleznicar iz Panceva.
m

momcilo vojvodo

pre 16 dana

Jel Vandali vode navijanje?
O

Ojo

pre 16 dana

Podrška za upravu
a

abc

pre 16 dana

Sa grobarima niko ne želi da sklopi ugovor o nabavci opreme, posle razbijanja u derbiju svi su ih blokirali, vraćaju se firmi "Vocado" koja ih je oblačila 1990, tada su bili srećni, šareni, kao neke ptice u vreme parenja.
P

Prdoje

pre 16 dana

Predrag spasić
D

Don Vito Corleone'

pre 16 dana

Vi još pratite fudbal???? Posle onog rekorda za Ginisa i ispadanja iz sva 3 Evropska takmičenja za mesec dana, i posle onog mrcvarenja i ponižavanja u tkz derbiju, vi još pratite fudbal??? Da li ste spremili maramice za današnju utakmicu???? Ajmo Lalate Delijo pregazi boraniju
G

Gost1234

pre 16 dana

Jel bese ti onaj sto 30 i kusur godina redovno bodri svoju Zvezdu?! Ako je to istina onda ti imas oko 50-ak godina i nije te sramota da objavljujes ovako nezrele komentare na nivou 15-o godisnjaka. Sportski pozdrav
L

Logitech

pre 16 dana

Pa bolje da (i dalje) pratimo rukomet gde vas mlatimo redovno, nedavno je bilo 29:19 . Vijanepa, kako je u plej-aut zoni, hocete li konacno ispasti iz lige ili cete opet nekako izboriti opstanak? Da je "srece" (namerno pod navodnicima) ista sudbina bi vam bila i u fudbalu, nego vam drzava daje mnogo vise love.
V

Visente Del Boske

pre 16 dana

Lalat se povukao kao neka cava,ostavio na klupi sve ofanzivce,Bojica,Frajdeja,Jojica,Endijaea i mislio na bunkericu da izvuce bod umesto da je napao i dotuko ove nesrecnike.
S

Savo s Milošević

pre 16 dana

Jel plačeš?
G

GostRadan

pre 16 dana

Natho ni na klupi. Autor teksta zaboravio da se raspita o cemu se radi? Kartoni, losa forma ili nesto trece.
J

Ja sam jaaa

pre 16 dana

Dokle vise ovaj Kalulu da igra
a

abc

pre 16 dana

Zašto nema Nata, Natka, Natha ili kako se već zove? Je li to on najviše ucveljen onom devastacijom u derbiju?
P

Prti

pre 16 dana

Covek ima 800k po sezoni igra 15 min u proseku vise je vremena na zatezanju lica, presadjivanju kose, peglanju bora nego na terenu. Realno cuti drpa lovu koju ne bi dobio nigde poslednjih 5 sezona i uziva u zivotu.

VecaBg1971

pre 16 dana

Pa vama grobari svaka utakmica derbi 🤣
M

Mirko78

pre 16 dana

Vama će uskoro biti derbi protiv BSK iz Batajnice i svaka utakmica u Beogradoskoj Zoni jer ćete tamo završiti posle pada ovog antisrpskog režima !!!
P

Pobeda je resenje

pre 16 dana

Sve osim lagane pobede Mladosti bice iznenadjenje jedino ako nije dogovoreno da Partizan pobedi da se ne bi skandiralo predsedniku kome po nekim anketama veruje oko 55 posto Srbije.
m

molim?

pre 16 dana

Za početak, svaki igrač igra na svojoj poziciji.
P

Prcko33

pre 16 dana

Steta da Varjacic ima malo minuta ove sezone , prosle godine bajbolji bek lige! Steta sto je pri zalasku karijere , u danasnje vrijeme da je klinac ozbiljnu karijeru bi napravio!
h

hjk

pre 16 dana

Zanimljivije je gledati krejzi žeksa posle u specijalu danas konferens centra dok doživljava mini nervne slomove, nego utakmice partizana
M

Mile12

pre 16 dana

Redovno ga pratim, on je najbolji primer i odraz stanja u kome se nalaze navijači Partizana!

Marsovac B

pre 16 dana

Rešava ovo Lalat iz keca.poy
G

Gost555

pre 16 dana

Hteo i Joksimovic na Marakani, ali nije smeo.
j

just

pre 16 dana

tim koji gubi ne treba menjati
R

Rubikova kocka

pre 16 dana

💙🤍⚽🎺🎺🎺
v

v1ad

pre 16 dana

Mladost dobija ovo, igraju sa 12 igraca :) Prebrojte sastave kad ih pisete.
S

Streptomicin

pre 16 dana

To i ja gledam, formacija 4-5-2, plus golman.
J

Jelenko P

pre 16 dana

Ovaj TERZICEV Vukasinovic hoce da dovrsi ono sto je Stanojevic zapoceo i da tako jos vise odmogne Milosevicu. Filipovic, Antic, Ovusu i Kalulu u prvoj postavi samo to potvrdjuju. Zasto je Milosevic pristao da takav trener ostane i dalje u njegovom strucnom stabu ?
J

Jaa

pre 16 dana

A ko da igra umesto njih? Jurcevic povredjen pa igra Antic, Stjepanovic ne dobija sansu uopste.
p

poprelo

pre 16 dana

Puma će da cvili u specijalu za specijalce kako god da se završi
7

7

pre 16 dana

Savo pobego od Lalata
J

Jelenko P

pre 16 dana

Savo IMA CRVENI KARTON iz prethodnog mandata.
C

Cipiripi LE2

pre 16 dana

Cekaj, je l moguce da novi trener nije imao hrabrosti da sedne na klupu protiv fudbalske velesile MLADOSTI iz Lucana???? Lalatovic mozda jeste najbolji trener u Srbiji ali ljudi pricamo o Mladosti iz Lucana, pa oni su skup veterana, koliko god Partizan los bio ove sezone ovo je bruka i sramota da ti ne smes protiv njih da sednes na klupu a promovisali te u sredu, zato se nadam da ce Lalat da ih rutinira danas
Л

Лукаку 98

pre 16 dana

Саво побегао од Лалата, каже јавиће се од понедељка

Realno123

pre 16 dana

Bice iskustvo pretvoreno u Mladost 🤣

Delija

pre 16 dana

Ajmo LALE CARE gaziiii 2:0
L

Logitech

pre 16 dana

Gazio i vas Deja Joksimovic 0:2 pa dobio otkaz kao "nagradu" za to.

Delija

pre 16 dana

@logi 0:4

Delija

pre 16 dana

logi@ 0:4
G

Gost nedragi

pre 16 dana

Jesi li cu nekad za znakove interpukcije? To je ono-tacka,zarez, znak onoga,ovoga... Nije u redu prema srpskom jeziku svakodnevno mlatarati po tastaturi,a biti jaaaaaako tanak sa pravopisom istog. Pa, makar ti bilo bitno da ne propustis niti jednu vest o Partizanu ,kako bi pokazivao svoje "ogromno" spotsko "znanje".