Komentari na vest

FOTO UBOD: Sviraj kraj

p

pzkj

pre oko 3 sata

Volim Zvezdu svim srcem i to se nikad nece promeniti, uvek sam se trudio da se fokusiram samo na teren i na klub i da sve ostale price ostavim po strani, ali osecam da iz godine u godinu nas klub gubi identitet i prvo po sebi vidim da mi malo pomalo oduzimaju nadu i uzbudjenje koje ide sa svakom utakmicom, a to me najvise boli. Tu pre svega mislim na oholu upravu, a zatim i na sve oko kluba, kao i na savez koji nista ne radi za napredak naseg fudbala(koji je ogledalo cele nase zemlje i institucija u njoj), a da ne pricam da se ni u ostalim klubovima ne nazire nikakv boljitak. Ej da mi protiv Barselone ne mozemo da rasprodamo stadion, to je jedna velika bruka. Nekad je ovaj stadion primao 100000 gledalaca i to je znalo da se rasproda za noc, a sad se neko javlja da nas maze i laze kako je Crvena Zvezda nikad bolja, a ne moze stadion da napuni u LS. Nekad smo ziveli za ovo, a sad su ljude doveli do toga da ih apsolutno ne interesuje, i pola ovih sto dodje, dodje kako bi imali sliku za instagram i ne nazire se ikakva promena. Decu prodajemo cim mozemo, dovodimo diskutabilna pojacanja i na kraju dana ljudi na vrhu pune dzepove i jednog dana ce se samo pokupiti i otici. Dok pisem ovaj komentar, razmisljam se dal sam lud sto se potresam uopste oko takvih stvari dok nekog tamo verovatno briga bas, ali sta cu kad mi je stalo, volim ovaj klub i zelim mu dobro i mislim da svako ko istinski voli bilo koji klub to razume.
z

zeka pantic

pre oko 3 sata

Pa sviraj kraj bre! proslo je i 15 min prekoo kad ce krajjjj kraj krajjjjjjj gotovooooo
m

mileeeeee

pre oko 3 sata

Ako cemo u LS opet sa madjijom i "najboljim timom od Barija" gde levog beka igraju levo krilo i Milan Rodic onda neka hvala.
U

U Tem Denveru

pre oko 3 sata

Ljudi, 25.oktobar je. Kakav kraj sezone. Ako nemate o cemu da pisete, pocnite sa nekim serijalom, pisite o nekadasnjim igracima, trenerima, prvenstvima iz bilo kog sporta. Ovakvu vest cete objaviti jos 78 puta do maja