(MN Press)
(MN Press)

Partizan do daljeg bez sportskog direktora

Vreme čitanja: 2min | pet. 25.10.24. | 16:03

Poslove iz te oblasti će voditi Mijatović i Lazović

Fotelja sportskog direktora Partizana od petka jutro je – upražnjena. U nju je pre 3. septembra seo Ivica Iliev, poslednjeg radnog dana u sedmici se nije ni pojavio na poslu, jer mu je 24 sata ranije predočeno da će biti smenjen, što je brzo ozvaničeno. Kako stvari stoje, funkcija glavnog čoveka zaduženog za poslove iz sportskog sektora ostaće još neko vreme bez vlasnika.

Dva su razloga takvog stava. Prvi je činjenica da je u Humskoj aktuelna „tehnička vlada“, u vidu Privremenog organa, te je procena da ne bi bilo zgodno sad, dok traje prelazno rešenje, tražiti osobu koji će biti profesionalac u oblasti. Sačekaće se Izborna skupština, posledično formiranje novog Upravnog odbora, pa kad taj proces prođe krenuće se u realizaciju ideje ko bi mogao da bude sledeći sportski dirtektor.

Izabrane vesti

Drugi je povezan sa saznanjem da su članovi Privremenog organa Predrag Mijatović i Danko Lazović, koje predsednik tog tela, Rasim Ljajić, vidi kao ključne u obavljanju poslova uz resora sportskog direktora dok se ne nađe novo rešenje.

Mada se pominjala informacija da za funkciju sportskog direktora slovi Zlatko Zahović, Mozzart Sportu je predočeno da čuveni as, nekada omiljen u očima Grobara, kasnije funkcioner Maribora, s kojim je bio prvak Slovenije i uveo Ljubičaste u Ligu šampiona i Ligu Evrope, nije ni dobio ponudu da se vrati na Topčidersko brdo. Posledično tome može se zaključiti da se čeka izborni ciklus, da se ofmormi „pravi“ Upravni odbor i onda vidi ko će za koju resor biti zadužen.

Dotad – Mijatović i Lazović. Kako se može čuti, nekadašnji asovi, iako suočeni sa nizom tekućih problema, polako pripremaju teren za zimski prelazni rok, u kome će prioritet biti angažman napadača, jer posle odlaska Mateusa Saldanje u Ferencvaroš nije doveden niko. Na sve to, biće im potrebno dosta strpljenja i diplomatije da se reše nekoliko igrača koji ni po čemu ne zaslužuju da budu u Partizanu, osim što opterećuju klupsku kasu.

A to je nasleđe prošlog vremena...



tagovi

Predrag MijatovićDanko LazovićRasim LjajićFK PartizanZlatko Zahović

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara