Aćimović (Star sport)
Aćimović (Star sport)

Dimitrije Aćimović: Vojvodina je najbolja u ligi posle Zvezde

Vreme čitanja: 2min | sub. 19.10.24. | 09:52

U Jedinstvu motivisani, Lalama samo dobrodošlica

(Od dopsinika Mozzart Sporta iz Lazarevca)

Da li su Ubljani kadri da se uzdignu iz trenutne situacije i prirede pristalicama još jedan povod za zadovoljstvovideće se posle devedeset i kusur minuta igre duela sa Vojvodinom. Nema sumnje da Novosađani u utakmicu ulaze kao izraziti favoriti, ali je primetno, bar na osnovu raspoloženja u taboru debitanta u Mozzart Bet Superligi Srbije, da i fudbaleri Jedinstva imaju računicu.

Izabrane vesti

Predah u trci za bodove crveno-beli su iskoristili za kovanje taktike pred ono što sledi, ne samo po pitanju duela sa Lalama, već narednim ništa lakšim izazovima. Boravak na Tari je prijao, a koliko je koristio treneru Milošu Obradoviću i jegovim izabranicima, tek bi trebalo da dobije sud.

Sve što je do nas, valjano smo odradili. Radili smo dobro, pripremali se za utakmicu i sad ostaje da sve to pretočimo u delo na terenu. Sa stručnim štabom smo uradili detaljnu analizu, znamo odakle nam preti najveća opasnost“, kaže Dimitrije Aćimović, čije ime se nedavno našlo na spisku mlade reprezentacije Srbije pred duel sa Ukrajinom.

Jedinstvo ne prima gol od Vojvodine, kvota 6,75

Defanzivac koji je ove jeseni uspeo u dva navrata da se upiše u strelce hvali rivala iz srpske Atine.

„Smatram da je uz Crvenu zvezdu, Vojvodina u ovom trenutku najbolja ekipa u ligi. Kada se to ima na umu, kao i renome narednog rivala, jasno je zašto puni motiva učekujemo duel. To je skup sjajnih igrača. Poštujemo Novosašane, ali osim srdačne dobrodošlice, pokušaćemo da im povarimo borav u našem gradu“.

U opisu posla prioritet Vam nisu golovi, ali znali ste da bacite golamane na kolena, šta možete da obećate pred ovu utakmicu?

Najmanje je bitno ko će da postiže golove, već je prioritet da pružamo dobre igre, da osvajamo bodove i time popravimo položaj na tabeli. Protiv Spartaka smo pokazali da kada dišemo jednim plućima, da su nam izgledi za uspeh neuporedivo veći. Tako ćemo i da izađemo na megdan Vojvodini. Mormo da obratimo pažnju na svoj gol, a opet i da nastojimo da i najmanju priliku iskoristimo da stignemo do uspeha. Imamo pravo na optimitam, na nadu, a kako će se sve završiti, zavisi i od nas samih, naglaso je uz određenu dozu optimizma Dimitrije Aćimović, jedan od aduta superligaša sa "Šepkovca".

MOZZART BET SUPERLIGA, 12. KOLO:

Petak:

Crvena zvezda – Radnički Niš 5:1 (3:0)

/L. Ilić 4, 34, 44, Katai 58, 60 - Ivelja 89/

Čukarički - Napredak 0:0

TSC - Radnički 1923 0:2 (0:1)

/Stankovski 2, Golijanin 84/

Subota:

14.00: (1.80) OFK Beograd Mozzart Bet (3.60) Spartak (4.60)

16.00: (2.85) Tekstilac (3.30) Železničar (2.50)

18.00: (7.00) Jedinstvo (4.30) Vojvodina (1.48)

Nedelja:

17.00: (2.00) Mladost (3.45) IMT (3.80)

Ponedeljak:

16.00: (4.40) Novi Pazar (3.50) Partizan (1.85)

*** Kvote su podložne promenama


PIŠE: Miloje Radičević



tagovi

Jedinstvo UbMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara