Komentari na vest

Braga izvisila za veliko pojačanje iz Valensije, supertalenat odabarao Maljorku

f

fm21

pre oko 3 godine

Uvaj uvek bude ubica..
G

Gostzazahah

pre oko 3 godine

zar se ne pise majorku?
9

951357

pre oko 3 godine

Meni je ovo ok. Iskreno, pricali su za njega da je neverovatan talenat, cak bolji od Ferana Toresa, dok se meni Tores 20x vise svidjao. Zato sam i trubio godinu dana da zapamtite to ime. Na kraju je Feran pokidao sezonu i otisao u Siti gde sad igra odlicno, a ovaj ostao u klubu. Li je imao par solidnih utakmica prosle sezone, ali daleko da je nesto blistao. Mozda ce me on i vreme naterati da priznam da gresim, ali meni je on nista posebno.
G

Gost17

pre oko 3 godine

Apsolutno se slažem. Mislim da je Kang dosta izvikan, meni sasvim prosečan fudbaler. Možda je potencijal ogroman, ali trenutno stanje ne pokazuje tako, svega par svetlih trenutaka je imao... I to kažem kao neko ko je propustio maksimalno 20 utakmica valensije u poslednjih 10 godina. A sta mi se jako ne svidja kod njega je to što se na terenu ponaša kao da je Mesi ili Ronaldo, jako nadmen, ljuti se kad mu ne daju loptu, maše rukama, skače... Haos... Neka mu je srećan put :)
d

d.g.

pre oko 3 godine

Još su ostali Danci da vidimo gde su oni oslabljeni...
h

holster

pre oko 3 godine

to je privatan klub koj raste iz sezone u sezone.
d

d.g.

pre oko 3 godine

@ Holster moze da raste koliko hoce u nasim medijima ce pred Zvezdu da slabi. Ironican sam. Prvo se Bugarima povredio stoper sad Braga. Ostadose Danci.
S

Slepac

pre oko 3 godine

Lele nama bato...