Komentari na vest

Barsa podnela kandidaturu za prvaka svega

g

gostNBG

pre 33 minute

Ako Barsa dođe sa istom motivacijom u Beograd kao sinoć, siguran sam da će Terzić poželeti posle meča da zauvek zahoravi sve svoje bahate i nepametne izjave iz ove godine.

Kokot Nedeljko

pre oko 2 sata

Nase Miloje ce da ustopuje ove pacere! Ima da im spakujemo petardu!
i

igor978

pre 35 minuta

Vic decenije! Pa sve i da je sarkazam u pitanju, nasmeja nas baš dobro!
S

Scaloneta

pre oko 2 sata

Barselona i dalje ima mane zbog kojih neće osvojiti LŠ sigurno, a moguće ni ligu (mada u ligi te mane manje dolaze do izražaja). Barsa je napravila iskorak i vratila se na pravi put, potpuno im je nebitno da li će ove sezone osvojiti nešto ili ne, mnogo važnije je da oni konačno imaju igrače, trenera, atmosferu unutar ekipe, stabilniju finansijsku situaciju (koja će biti sve bolja) i povratak na Kamp Nou, nego trofej kao trofej. Ligu su osvojili i sa Xavijem pre 2 sezone pa nakon toga nisu bili ništa bliže ozdravljenju, jer ostale stvari nisu bile kako treba. Barsu je njihova La Masija spasila sudbine Junajteda, i zato za njih neće biti dugoročnog tavorenja. A problemi su i dalje jasni, nedostatak iskustva i čvrstine na sredini terena, to će se osetiti tamo u nokaut fazi Lige Šampiona. I dalje su ekipe poput Sitija, Arsenala, Reala, pa čak i Intera i ovakvog Bajerna, u prednosti u završnici Lige Šampiona. Barselona će biti paklena tek za godinu, dve kad sve legne na svoje mesto a Yamal postane bez dileme broj 1 na svetu.
n

nadjdj

pre oko 3 sata

barsi se desio jamal,desio se kubarsi,balde,gavi,pedri,fort,tore,gerard martin,kasado,bernal,zato sto vjeruju svojoj skoli i mladim igracima ono sto barsi treba ona ima i u vecini slucajeva promasi sa skupim pojacanjima zato sto u principu njima ne treba sportski direktor nego im treba menadzer kao sto u engleskoj je slucaj jer bolje zna flik sta mu treba nego direktor,njegovo je da vodi pregovore i finansije a trener da aminuje sve sto barsa nije imala od gvardiole.Xavi je uzeo ekipu donio im spansku ligu i to je za postovanje ali je igrao igru kao colo simeone jer je imao strah od poraza nikakvu disciplinu u igri i presing ubedljivo najmanje su trcali u ligi previse staticni
s

spiritus movens

pre oko 3 sata

Nismo ni sumnjali da su projektovani za osvajanje intergalakticke Lige sampiona i to bas pred mec sa zvezdom, nismo ni sumnjali.
b

bas gotivim ovu Barsu

pre oko 3 sata

Ali, ko nije gledao utakmicu pomislio bi da ih je Barsa razbila, po meni previsok rezultat. U prvih pola sata Bajern je bio i bolji protivnik i mogao je da vodi lagano, posle moguc i faul kod drugog gola, drago mi je sto je Barsa dobila ali pricati u nekim hvalospevima o igri Barse i dominaciji mi ne pije vodu bas, utakmica ko juce se jednostavno poklopi das sve sto sutnes ka golu i to je to, mislim da je lagano moglo da ode u drugu stranu. Doduse kad se Olmo vrati bice to jos jaca Barsa, po meni jedan od najpotcenjenijih igraca trenutno, majstor!
S

Saturn

pre oko 2 sata

Ne lupaj barsa je imala pad 20 min posle datog gola sto je normalno da Bajern poveca pritisak , posle oni pali zbog takvog inteziteta 20 min , posle kad god je barsa presla pola imao sam utisak da moze da da gol
@

@bas gotivim

pre oko 2 sata

Tacno. Barsa nije razbila Bajern igrom koliko rezultatom, sve sto su sutnuli je uslo. Odbrana im stoji ludacki visoko, igraju sa neverovatnom energijom i zaista mogu svakoga dobiti, ali odbranom na pola terena stalno dosta rizikuju. Mladi igraci su im neverovatni i eto kako iz problema dosta igraca dobija sansu koju mozda ne bi da su kupovali starije i iskusnije igrace. Poklopilo im se fino i lepa buducnost je pred njima.
@

@ssss

pre 42 minute

Pa što ih Bajern nije pobedio kad sa tom visokom odbranom dosta rizikuju?Ljudi ovde pišu kako Barsa nije razbila Bajern.Pa nije Barsa igrala protiv Mursije.Igrala je protiv Bajerna koji je u top četiri ekipe u Evropi i dala im četiri komada.Imam utisak kako je neko već napisao da su mogli da im daju gol kad god su prešli pola.To što Barsa igra tako visoko ima svojih mana,ali ima i svojih prednosti koje igrači Barse obilato koriste.Svaku njihovu utakmicu sam gledao ove godine.Ne postoji ekipa kojoj ne mogu da daju pet komada.
n

nindzakis

pre oko 3 sata

Osvojice ko i prosle sezone...
P

Penal Madrid

pre oko 3 sata

Ja sam i govorio da je Flik najvece pojacanje. Sa ovim rosterom mladih igraca iz La masije Barsa ima strasnu ekipu veliki potencijal. Ovi golobradi momci su nosioci igre kako ekipe tako i Spanske reprezentacije. Gavi Pedro Jamal Fermin Lopez Balde Tore Kubarsi Bernal svi iz Barse prvaci Evrope nijedan iz Realove omladinske skole. i opet Spanci sputavaju Barsu i prave probleme na celu sa Tebasom presednikom La Lige koji otvoreno podrzava Real a sputava Barsu sa transferima i finansijama vec godinama. Za uzvrat ova deca donose trofeje Spanskom fudbalu i svetsku reputaciju. Tako je bilo i sa onom generacijom Xavi Inijesta Busket Fabregas Pedro Pike svi izdanici La Masije a zahvaljujuci njima su postali dva puta Evropski i jednom svetski prvaci. Dominirali su kao sto ce i ova generacija ovih momaka. Nigde Reala i njegovih igraca. A i dalje dvostruki arsini za jedan klub na ustrb drugog. Da nije ovih igraca iz Barselone u zadnje dve decenije Spanija ne bi figurirala kao sila u svetu fudbala.Ovi iz saveza se prave ludi na sve to dok im ovi donose oreole uspeha na fudbalskom polju. To nije u redu to je diktatorsko ponasanje Tebasa koji je pod lobijem Perezove masinerije.
S

Saturn

pre oko 3 sata

Samo da ne dodje do problema sa Egom , imas dve desetke slicnih karakteristika Olmo i Fermin , Fermin malo bolje napada prostor , Olmo je jaci sa loptom , onda imas Pedrija koji je zacementiran , A Cascado kako igra ko da ima 30 godina a ne 21 , plus je upao umesto Bernala sticajem okolnosti a ispasce da je doneo i vise od njega... Onda se Gavi oporavio koji ce hteti minute , dobice al nece za najbitnije utakmice jer je jos u fazi oporavka , tu je De Jong s najvecom platom plus je Kapiten tima , misim da ce pokusati da prodaju De Jonga da zarade na njemu i da se rese njegove plate plus da isforsiraju Cascada i Bernala njihovu decu...Jamal i Rafinja su zacementirani . Treba jedna Zamena da se dovede Lewi ne moze ovako cele sezone , treba mu odmor , Araujo i Christensen kad se vrate bice dobro to. Da su pametni da dovedu De Vena iz Totenhema jer Barsa igra mnogo visoko a Martinez i Cubrasi nemaju tu brzinu a trenutno su prvi izbor...Tako da cemo ih videti protiv Mbpapea , Vinia i Rodria ... Van Den Ven bi im legao ko budali samar.... U svakom slucaju vraca se Barsa !
K

Khanbg

pre oko 2 sata

Prvo brate, lik je Casado, nije Cascado. A drugo, nema sta da se proveravaju protiv Reala, jer svakako ne mozes reci da su Bajernova krila spora, to je suludo. Pritom, braniti ih na pola terena definitivno ne mogu spori stoperi. Jeste, nisu najbrzi, ali pozicioniranje je mnogo vaznije od brzine, ako si stoper.
S

Saturn

pre 15 minuta

#khanbg Izvini lektore , ti poredis Mbpapea i Vinija sa Oliseom i Gnabrijem 😁😂
H

Hehehe gde je sad

pre oko 3 sata

Gundogan da pametuje da Barsa nije shampionski tim??inace Kompani je dobro poslozio Bajerna ali niko ne moze bolje od Flika Barsu!!
S

Saturn

pre oko 3 sata

Pa to je rekao na osnovu prosle sezone i tad je bio u pravu , jer sa letargicnim Cavijem kojeg mnogo postujem kao igraca izgledali su bledo bez zelje i energije . S Flikom je totalno drugacija prica. Ima ludacku harizmu i plus zna znanje .
г

гост 1312

pre oko 4 sata

Нису упоредиве категорије у смисли квалитета, новца, моћи, али принцип је у питању, одличан пример за ово наше лудило. Нису имали новца, претило им сто суспензија, они су се окренули својој школи, својим производима, довели играче којима је истекао уговор, Левандовског који хоће да заврши каријеру на мору, у лепом граду, али суштински крпили су. Нема пара за бека дај Касада, дечко кида… Погледајте ви екипу синоћ, екипу која је играла за викенд, дечурлија. И основна ствар, бек игра бека, штопер игра штопера, има систем у ком се игра и шаблон игре. Код нашег педантног стручњака се не зна ко пије ко плаћа, шпиц игра бека, десни бек који је доведен да игра левог бека у ствари игра штопера, аутоматизам у игри је мисаона именица… Каже човек слаб интезитет у нашој лиги, неће бити, него си ти друже Кларк тај који на 1:0 2:0 спушта интезитет и затвараш утакмицу. па се шокираш кда дође неко ко жели да ти даје голове до последњег звиждука. Ова екипа Барселоне, овој нашој скаламерији без тренера, ако да мање од 7 можемо певати, о Косову наравно, је*еш фудбал!
š

šabac93

pre oko 4 sata

niko da spominje pedrija.
г

гостгоат

pre oko 4 sata

човек чува лопту као у сефу
c

cao cao

pre oko 3 sata

Bukvalno, a majstor toliko podseća na Iniestu. Fenomenalan
j

jovanczv

pre oko 4 sata

sve ispod petarde je dobro
G

Grdne rane

pre oko 4 sata

Kad vidim ovo odmah mi nije dobro. Naravno sjetim se izjava Miloja i Terze gdje zele da ugoste Real ili Barsu i da se nadigravamo sa top ekipa, a mi sa Monakom ne znamo gdje bijemo, znaci protiv Barse teski bunker i na kraju 22:0. Kako samo samouvjereno prizeljkuju ovakve ekipe, a trenutno ni sa Dinamom ne bismo mogli igrati, realno. I na to sve kazu imamo jacu ekipu nrgo ikad, a svake godine sve losiji.
s

smarate

pre oko 4 sata

Nezahvalni sebicni razmaženi navijaci zvezde ne prestaju imali smo povredu Mimovica i zbog toga odbrana nam je teski krs...Formacija sa tri stopera je krs i to je problem
s

smarate

pre oko 4 sata

Nezahvalni sebicni razmaženi navijaci zvezde ne prestaju imali smo povredu Mimovica i zbog toga odbrana nam je teski krs...Formacija sa tri stopera je krs i to je problem
a

aman

pre oko 4 sata

smarate
G

Gost1432

pre oko 4 sata

Majstore ako nisi znao Monako je pobedio Barsu sa 3:1 ,pretrčao ,istukao kao i nas.. Monako je top nivo takođe.
c

cao cao

pre oko 3 sata

@gost1432 Majstore zaboravio si da je Monako imao igraca vise od 8og minuta? i to ne zato sto su igrali dobro, nego je golman pogresio i uvalio klinca da napravi crveni. i pored toga monako za sansu dce bio bolji samo
d

dkcz

pre oko 4 sata

Jamal se neće videti pored Rodića
V

Vasilis

pre oko 4 sata

Kad Yamal krene u dribling a Roda mu padne izmedju nogu ima mali da predje na tenis…
H

Hanter

pre oko 4 sata

Kako cemo mi kukavci protiv njih,ziv nisam....
M

MES QUE UN CLUB ! ! !

pre oko 4 sata

Samo da se javim... Da pitam da li ste spremni za vikend ? Spremni-podmazani !
g

goleada u najavi

pre oko 4 sata

Kvota na Barsu protiv zvezde je 1.2 pa vi vidite...
@

@ssss

pre oko 4 sata

To je prevelika kvota na Barsu,realno.
H

Hajde bre

pre oko 4 sata

Bajern se isto raspada. Jedine dve ekipe vredne ikakve pažnje su Real i Siti. Ispod njih tu su Barsa, Bajern, Liverpul. Pa onda idu Inter i možda reći Arsenal, ali oni su baš jadan klub.
D

Džukela klasična

pre oko 4 sata

Ne postoji fudbalski klub na svetu, koji zna da igra tako lepršavo kao Barsa
V

Veljko9

pre oko 4 sata

Ali kakva je igracina Kasado...
t

tobdjija

pre oko 4 sata

Arsenal je najveci favorit u LS ove godine.

XXXMAX

pre oko 4 sata

Nepisneni novinari.
@

@xxxmax

pre oko 4 sata

Kapiram da je greska ali nekom napises da je nepismen i pogresis. Proveri prvo pa prozivaj nekog