Karlik Džons (© MN Press)
Karlik Džons (© MN Press)

Karlik uganuo zglob, pauza desetak dana

Vreme čitanja: 1min | čet. 24.10.24. | 13:37

Reprezentativac Južnog Sudana bio na pregledu, ustanovljeno uganuće skočnog zgloba zbog čega Partizan Mozzart Bet neće moći da računa na Karlika Džonsa protiv Monaka i Fenerbahčea

Kao što smo sinoć istakli u izveštaju sa meča Partizana i Virtusa, dupla tuga je bila u Areni. Zbog poraza, a onda i zbog povrede Karlika Džonsa. Reprezentativac Južnog Sudana je sinoć napustio dvoranu hramljajući zbog neugodnog pada u četvrtoj četvrtini, a dan kasnije stigle su i prve informacije.

Prema, nezvaničnim saznanjima Mozzart Sporta, na pregledu je ustanovljeno uganuće skočnog zgloba, a očekuje se da Džons pauzira narednih desetak dana. To znači da će crno-beli sigurno biti oslabljeni naredne nedelje, prvo protiv Krke u subotu, a onda u Evroligi protiv Monaka (sreda, 20.45) i Fenerbahčea (petak, 18.45).

Izabrane vesti

Ako sve protekne po planu oporavka, očekuje se da vidimo Karlika Džonsa na terenu protiv Pariza 7. novembra. Do tada neki drugi momci će morati da preuzmu teret, a oči navijača okreću se sa Dvejnu Vašingtonu.

Amerikanac se vratio u sastav, ali ka Željko Obradović ne koristi na utakmicama. Do sada je na klupi proveo duele protiv Makabija i Virtusa, a sada bi i to trebalo da se promeni s obzirom na rupu koja je nastala u rotaciji.




tagovi

Karlik DžonsKK Partizan

Obaveštavaj me

KK Partizan Mozzart Bet

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara