"Momenat kada je Kajri Irving po drugi put povredio koleno"
"Momenat kada je Kajri Irving po drugi put povredio koleno"

Veliki udarac za Klivlend: Kajri Irving završio sezonu! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 06.06.15. | 09:49

Lebron Džejms ostaje da sam vodi borbu za šampionski prsten...

Momenat kada je Kajri Irving po drugi put povredio koleno

Momenat kada je Kajri Irving u finišu prve utakmice finala NBA lige protiv Golden Stejta pao na parket kao pokošen posle igre koja je praktično bila bez ozbiljnijeg kontakta bio je i momenat kada su mnogi navijači Klivlenda shvatili - Konjica je izgubila još jednog borca! Prvi plejmejker Kavalirsa morao je parket da napusti uz pomoć medicinskog osoblja, a bolna grimasa na licu govorila je više od 1.000 reči. Njegovo levo koleno nije izdržalo napore visokog intenziteta i  za njega je sezona još tog trenutka bila završena. 

Izabrane vesti

Strepeli su navijači, saigrači, trener Dejvid Blat i članovi uprave, čekali izveštaj tokom dana, a crne slutnje brzo su se obistinile. Od specijalista iz bolnice stigao je dopis da Irving mora na hitnu operaciju kolena, pošto je stradala čašica i veliko je pitanje kada će se i kakvom stanju Irving vratiti na parket. 

Veliki udarac za Klivlend, čije su šanse da osvoji pehar svedene na minimum, jer osim Irvinga duže vreme sa parketa odsustvuje i Kevin Lav, pa je Lebron Džejms ostao sam da vodi bitku za šampionski prsten. 

Druga utakmica finalne serije na programu je u noći između nedelje i ponedeljka, u dva sata posle ponoći, a domaćin je ponovo Golden Stejt. Posle prve utakmice Voriorsi imaju pobedu prednosti.

(FOTO: Action Images)


tagovi

NBA ligaLebron DžejmsKevin LavKajri Irving

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara