""
""

Vejd i Lebron ponovo zajedno? Gotovo sigurno!

Vreme čitanja: 1min | uto. 26.09.17. | 23:25

Ostaje samo da sačekamo ozvaničenje...

Eksplodirala je košarkaška javnost u Sjedinjenim Američkim Državama posle informacije da je Dvejn Vejd možda i najbliži prelasku u Oklahomu, gde su mnogi počeli da sanjaju brutalni kvartet sa Karmelom Entonijem, Raselom Vestbrukom i Polom Džordžom, ali izgleda da će se prekaljeni šuter na kraju ipak priključiti Lebronu Džejmsu u Klivlendu!

Izabrane vesti

Prema tvrdnjama dobro obavešteni izvora s one strane Atlantika, Vejd bi konačnu odluku trebalo da saopšti u sredu, a Klivlend je u ovom trenutku na pragu dolaska u Konjicu iz Ohaja. To je potvrdio i dobro obavešteni američki novinar i analitičar ESPN Adrijan Vojnarovski.

Prema njegovim tvrdnjama, Vejd je u mogućnosti da potpiše jednogodišnji, minimalni veteranski ugovor s Klivlendom vredan oko 2.300.000 dolara. 

To znači da će Vejd ponovo igrati u društvu najboljeg prijatelja Lebrona Džejmsa, sa kojim je čak uspeo da osvoji dva šampionska prstena - 2012. i 2013. godine. 

Ukoliko do transfera dođe Klivlend će skrojiti triling Ajzea Tomas - Dvejn Vejd - Lebron Džejms i tako će ravnopravno stati na crtu Oklahomi i Golden Stejtu. 

Podsetimo, Vejd je nedavno sa upravom Čikaga dogovorio otkup sopstvenog ugovora i to po ceni od oko 8.000.000 dolara, koliko je morao da vrati iz sume od 23.800.000 dolara, koliko je zaradio u Bulsima prošle sezone. 

(FOTO: Action Images)


tagovi

Čikago BulsDvejn VejdNBA liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara